88

Анонимен

преди 4 години

СДС са като мухата, кацнала на гърба на победилия лъв. Хвалят се, че те са победили врага.Ал. Йорданов беше изровен от политическото бунище понеже в СДС останаха само такива отпадъци.

87

Анонимен

преди 4 години

Избирателите на ГЕРБ се отдръпнаха заради натрапения Ал.Йорданов.ГЕРБ само губи от такива "партньори" като С'тани Д'а С'една и Д'вижението за П'рисвояване и С'аботаж.И двете формирования се присламчват за да се възползват и при удобен за тях момент ще се коалират с БСП защото са нейни творения.

86

Анонимен

преди 4 години

СДС да се закрие и направо да се влива в редиците на ГЕРБ. СДС при новите условия вече НЕ е самостоятелна партия.

85

Демократ

преди 4 години

Ако си истински демократ-как може да си съгласен да бъдеш на власт с хора като: Боко, Павлова, Нинова, Доган---истинският демократ е човек който не ще да има нищо общо с такива индивиди. Статуквото на власт е това ,което ни направи най-бедни, окаяни, мизерни в ЕС. И не говорете , че и това е успех, защото другите бивши соц. държави от едно ниво с нас--вече са на години пред нас. Заслугата е на тези от статуквото. Затова и нападат непрекъснато Д Б , които се обявиха против това да са с Тиквата.

84

Анонимен

преди 4 години

СДС одавна няма.А тоя *** на снимката е срам за демократите в България.

83

До Така е ..

преди 4 години

в СДС комунистите са повече и от тия в БСП..къде ги видя тия демократични партии изобщо ??!!

82

да

преди 4 години

*** от СДС, които ограбиха България и продадоха интересите й огладняха..ама ще управлявате на майка си оная работа !!!това предателство на Борисов българския народ няма да го прости !!!

81

Така е ..

преди 4 години

И не само СДС , всички демократични партии трябва да се присъединят към ГЕРБ за местните избори. Да задушим заедно наглеците от БСП.

80

Погнуса

преди 4 години

Много е гнусно това същество, наследник на детеубиец.

79

Анонимен

преди 4 години

Ами погледнете им логата на ГЕРБ и СДС - ЕДНО И СЪЩО! И двете са родени от Българската комунистичска партия .ДПС също има доста прилики с тези двете партии- разликата е че за 30 години Догановата лива ги държи хорицата с тояга и страх към българите да не им сменят имената (което съм напълно убеден вече че е било замислено от ДС за да може ПРОЕКТА ДПС да плаши раята си) и така винаги имат гласове .СДС ДПС и ГЕРБ са отпадъците на коминизма ,а отпадъка се унищожава , изгаря !

78

Койчо

преди 4 години

Баце се мина много със тези нещастници от сдс.С тях загуби много гласове от чужбина и страната.

77

Байфидан

преди 4 години

До 75. И при кое? Ами те хората най-добре го показват бе, *** червен, и затова не ви дават властта. Казват го стотици хиляди. Така че, твоето еднолично жалко мнение няма никакво, ама никакво значение.

76

Kiorsufra

преди 4 години

Moje da na GERB daim struva skapotova priatelstvo.S partiata koiato rasgrabi I rasru6i BG.Po tovs ve4e se presnahte 4e ste mafia I banditi.

75

Анонимен

преди 4 години

***. Останки от някогашно СДС - проектът на БКП в зората на вечния прход.

74

Анонимен

преди 4 години

Пластмасов чувал с ***. Това е СДС днес. Добре че Бойко го нарами, та хората видяха, че Демократична България е истинското дясно. Тази грешка на Борисов доведе до влизането на ДБ в европарламента и ги пусна в А група.

73

язък

преди 4 години

Хубаво си беше при социализма. Ето и президента и той си продал едно апартаментче от Жилфонд. Пък се писал крайно нуждаещ се и си живял в друг такъв.Сега, при капитализма може ли човек да направи такава сделка?Затова другари, следващите избори си опичайте акъла.Кражбата е чиста печалба!

72

ЦРУ

преди 4 години

ГЕРБ + СДС - гаранция за победа ! ...ГЕРБ + СДС + ДБ + ВМРО + НФСБ - гаранция . че БСП + ДПС + руските *** ..АТАКА + ВОЛЯ ...НИКОГА няма вече да померишат ВЛАСТ ...до 3 000 -та година !

71

Анонимен

преди 4 години

Тоя на първата снимка винаги ме е отвращавал. А. Йорданов и А. Слабаков да са моите представители в европейския парламент? Дали да не се откажа от българското си гражданство?

70

Анонимен

преди 4 години

Не бива да има начини компрометирани партии, без подкрепа, да се промъкват през задни вратички в политиката. Честното е да се явиш на избори, да убедиш избирателите и да бъдеш избран. Да ползваш ракета носител, за да се наместиш с гласове на друга партия, там където избирателите не те искат, е подлост.

69

Анонимен

преди 4 години

... и се обади някой от файтона