44

Професор Тюхчеф

преди 4 години

С тези очила , господинът от снимката ми прилича на Доктора(лека му пръст), само че с 20 кг отгоре.

43

баси държавата

преди 4 години

Никакъв контрол,само крадене,крадене,крадене...Оня ден направих забележка,че шахтата се слага много ниско,и колите ще се чупят,а ония кayни ми казаха да си гледам работата!Отговорих че съм строителен техник и точно това ми е работата!Млъкнаха и до там!Днес минах,нищо не са пипнали!То бива бива безхаберие,мързел и сeрсeмлък,ама това няма граница!После Герб виновен,БСП виновно,международното положение и то виновно!..

42

-10

преди 4 години

Не 70, а 60, ама хайде, нека са 70. Това са 7см вода на квадратен метър за цял час- ЕДНО НИЩО и никакво количество вода. Ама като се строят блоковете на мястото на къщичките не се мисли, че целия покрив на тоя блок ще събира вода и ще трябва да се отече някъде.

41

избирател

преди 4 години

Да бе,верно тоя човечец,когато стъпваше в длъжност на най големия " силовак "на републиката,какъв рев му дръпна.С каква ли кризисна ситуация би се справил?!

40

Анонимен

преди 4 години

точно тая на снимката пък ако остане да се справя....

39

Анонимен

преди 4 години

12 критични точки .... НЕ - 120.

38

хм

преди 4 години

За кого казваха - след мен и потоп?!

37

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ ДНЕС ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ. АМИН!

36

Анонимен

преди 4 години

КЛОАКА, НЕ ДЪРЖАВА!

35

Начи

преди 4 години

Отводнителна система няма в нито един бг град. Системата е смесена канал плюс отводняване в един колектор. Това в което плуват смелчаците с каяците в пд е такава течност

34

Кома

преди 4 години

Господ сериозно ръси с вода тъпите българи, но те въпреки това не се събуждат, метеорит ли чакат или Армагедон?

33

Анонимен

преди 4 години

Този все се справя ли справя. Справиха се със Стоян убиеца след има-няма 3 седмици, справиха се с тестовете на гранати за 1ви Юни много успешно, сега се бил справил и с наводненията. Пловдивчани четат ли тук? Как сте, справени ли сте наистина или чичкото се изказва като комсомолец след Чернобил?

32

справил се бил

преди 4 години

От дъжда два дена нямаше интернет!

31

Роб на влаЗта

преди 4 години

Браво.....

30

избирател

преди 4 години

Другарю Маринов,познавам Европа и голяма част от нейните градове изключително добре.Уверявам Ви другарю Маринов и тук валят ужасяващи дъждове редовно,но......Е да преди няколко години Дунав преля насред Пасао,но и дъжда си го биваше и притоците помогнаха много.Инак дъжд да ти види окото около да кажем Саарбрукен или Метц Франция......По 6 месеца без спир или с по няколко часа пауза само но наваксва с порои след това!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Отводнителната система на един град сама по себе си не прави абсолютно нищо, ако не се поддържа чиста от запушвания по принцип и попаднали в нея отпадъци не се отстраняват своевременно. Освен това има много параметри, които следва да се съобразяват при проектирането на такава - дебита на водата, който отводнителните съоръжения могат да поемат, достатъчно шахти/канали и доброто им състояние, наклона на пътищата и т.н. Явно всичко е оставено на самотек и последните профилактики са от соц време.

28

Наздраве

преди 4 години

Вчера докато валеше слушах Веско Маринов как родната полиция ''пази'' народа:)

27

Анонимен

преди 4 години

Заради вашите глупост и лъжи господ наказва България.

26

...

преди 4 години

С какво се е справил тоя човек? Града му прилича на езеро...Пловдив е вторият по големина град в България и е много красив. Ако всичко това се поддържа, няма да има проблеми. Верно, много вода се изля над града, но в целия град има отводнителна система, която за жалост не работи. Не може да се оправдава с времето, просто трябва да се поддържат съоръженията и отводнителните шахти. А това трябваше да стане веднага след първия потоп, защото се видя че там има проблем. Справил се бил.... пффф

25

Анонимен

преди 4 години

Какво справяне вчера пътувах м/у Добрич и Силистра шосето целото беше в кал пред нас един тир загуби управление и се обърна слава богу човешки жертви нямаше. Така ли се справяте строите пътища без каналите отстрани, без пътна маркировка, без паркоместа, тоалетните, места за отдих, мантинели. Както е в цяла Европа, там по такива пътища движението е забранено. Не пътища а чудовище убиец но един ден това чудовище ще погълне и Вас.