4

развигово

преди 4 години

селото е написано с две различни имена

3

22:16

преди 4 години

"движещ се пред него пешеходец на пътното платно."Пешеходец няма място на пътното платно! В тъмната част на денонощието, най-вероятно с тъмни дрехи. Колко от вас са имали подобен инцидент? За щастие при мен нямаше загинал.Но стресът е невероятен!Извън населено място в тъмната част на деня с тъмни дрехи, на всичкото отгоре и пиян. Появи се пред колата на няколко метра най-вероятно ставайки от банкета. Добре че и в насрещното нямаше автомобили, та успях да избегна по сериозен сблъсък.

2

Ханибал

преди 4 години

При Герберугите е така: кражби,изнасилвания,убийства....Тотална деградация и беззаконие се шири из пределите на България. Ама така ще е,след като е пълно с ниско културни индивиди гласуващи за Винету и миньоните му.

1

Анонимен

преди 4 години

Щом бащата на набедения за президент нищоправец Румен радев може да гази безнаказано инвалиди с триколки, след което като мишка да се крие в 400 коньовия си мерцедес, защо и обикновените граждани да не газят пешеходци?Мир на праха на човека!Няма да простоим жертите на Промяната на Радев!Оставката на тази кремълска марионетка вече е най - малкото, което може да се желае!