11

До 10 ти

преди 4 години

Много добър въпрос. Много!Ами, картината се казва "Спасителят на света".

10

Анонимен

преди 4 години

Тази картина има дълбоко послание. Леонардо е бил много, ама много наясно с игрите и на папи и католицизма, и е заложил определени символи, за бъдните поколения. Който има очи, и е положил усилия да разплете истината, за него скрития смисъл в творбите му е фар, че е на прав път.Останалите модерни първенюта, могат да си коментират техниката и стила, тоновете и каквото си искат.

9

Анонимен

преди 4 години

Това е несериозно!Освен ако не е присъствала на събитието, няма как да твърди какво е нарисувал ученика и какво е добавил майстора.Просто си правят кал, разните експерти.

8

Анонимен

преди 4 години

Коя е тая мацка на картината?

7

са

преди 4 години

Ами и спасителя на света не е истински,така че това е просто още едно доказателство,че няма господ и,че вярващите трябва да се самобичуват за простотията си!

6

Мен

преди 4 години

До 2. $450 000 000 , не $450 000. Минимална разлика .

5

Б. Б.

преди 4 години

.... "СПАСИТЕЛЯТ НА СВЕТА" съм ..... АЗ ! ... И особено .... "СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИТЕ" .... !!!! .......... Кви са тия рисунки тук ?!?! ... Има един СПАСИТЕЛ ... И това съм .... АЗ !!! .....

4

До номер 3

преди 4 години

Вероятно сте прав, но това, дали Исус е бежов, кафяв или лилав, няма абсолютно никакво значение. Както и за Исус няма значение дали човек свири прекрасно на арфа , стреля точно с лък или е гениален учен.

3

Анонимен

преди 4 години

Като се има предвид къде е бил роден Исус не е изглеждал по никакъв начин като този на картината. По-скоро е мязал на ония които в момента прескачат границата. Все пак е роден там.

2

Богу послушен

преди 4 години

Най-сладкото е, че Истинския Христос ни подава жива вода, от която не се ожаднява, съвършено безплатно, без никакви $450 000!Слава Отца и Сина и Духа Святаго , Амин !

1

Анонимен

преди 4 години

Глупости.