38

Анонимен

преди 4 години

Лекарите и мед. сестри носят отговорност за здравето на всички пациенти, своето собствено здраве и това на медицинския екип. За изпращането на една единствена епруветка с кръв са необходими консумативи, с които не всяка болница разполага.Така, че не съдете лекарите без да имате елементарни познания.

37

!?

преди 4 години

Мен да ме е страх, защото съм пълен профaH по медицинските въпроси, но "квалифицирани" лекари и специалисти да ги е страх и да не знаят как и какво.

36

19,

преди 4 години

"Плиткоумник" си ти и останалите некадърници от гилдията, които дори и лекари идея нямат как става заразяването и че в техните ръце изцяло е предпазването от зараза. Те дори не са наясно, че са длъжни да проведат лечение и на ХИВ позитивни, и на болни от всякакви болести, които се лекуват по съответните пътеки.

35

Бау,

преди 4 години

Глупости. Значи онколозите не трябва да провеждат изобщо лечения. Техните пациенти най-често стигат до летален изходПросто са необразовани нашите медици и не са масово за работата, с която са се захванали.

34

Анонимен

преди 4 години

Ние християните не сме ориенталци. Все пак не изхвърляме генетичните отпадъци с вързани очи, ръце и крака направо през прозорците...

33

до Пустиняк...

преди 4 години

Това всички го разбрахме...

32

Бау

преди 4 години

Не ги е страх от заразяване, а от друго. Спинозните са със слаба имунна система, а никой не ще умрели пациенти в смяната си.

31

Пустиняк

преди 4 години

до 31. Ще те разочаровам, не съм болен. В кои общества е това с ориенталщина сред лекарите, извън оскотялото бг. Ти изобщо имаш ли елементарна представа, бе празнодумецо. "Хората, които са на терапия са с неоткриваем вирус, те не могат да инфектират нито медицински персонал, нито сексуалните си партньори. Те са напълно нормални хора, които не се различават от всеки друг човек." Това изобщо прочете ли го, или нема сили толкова дълго. *** така и гласувате, без грам мисъл, затова и това племе чезне

30

хм

преди 4 години

глупави хора, прочетете как става заразяването...

29

Пустиняк

преди 4 години

До Анонимен 26. Гиди проста кратуно! Теб Господ от чието име безсрамното ти, и напълно анти-християнско, по-скоро ориенталско невежо, създание си позволява да говори, те е наказал със скотски примитивизъм, който ще те влачи към пълна духовна нищета, до края на безличния ти безсмислен животец. Дотам доведе масовото опростачване в държавата превърнала се в ***, че и дори интелектуален елит,като лекари се държат на нивото на средновековни пещерняци, като 95 процента от стадото българско. Срам.

28

ф. х.

преди 4 години

Разбира се че ще отказват. Вие какво искате и те ли да се заразят? Ти си ми мил, но аз съм си по-мил.

27

Анонимен

преди 4 години

"Все пак да не забравяме,че всеки човек има дълг първо към самия себе си и тогава към другите"Да бе! Затова тарашите по 50к за операция и не сте сигурни, кой от 8те мерцедеса да вземете до работа днеска ...

26

Анонимен

преди 4 години

Който практикува еднополова любов, ходи по ***, прелюбодейства и се друса Господ го наказва със спин. Не смятам, че почтенните хора, лекари и стоматолози трябва да страдат заради безрасъдството на шепа ***. Заразяването на обществото при медиценски/стоматологични операции трябва да бъде напълно изключено и най-ефективният метод е обслужването на такива пациенти от отделни специалисти.

25

Един

преди 4 години

*Като разбират, че е болна, я гонят от работа

24

Един

преди 4 години

Знам за случай на мед. сестра от терапия-Варна(св.Марина), която поради липса на правилните консумативи се набожда и се заразява. Като разбират, че е болна, от болницата. Не се води трудова злополука. Отделението е хемодиализа. Случай отпреди няколко години.

23

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли я приказката, че който се страхува от мечки, не ходи в гората където има мечки?Като си учил за лекар, трябва да си приел рисковете на професията.Аз съм инженер по електроника и автоматика, наясно съм кога, къде и как може да ме хване тока. Истинските лекари знаят начините на заразяване и знаят че могат да лекуват болни от СПИН без риск. Болните от СПИН не са така заразни каквито са болните от чума.

22

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите изпадам в тежка депресия... Бог да пази България, защото българите явно не могат. Срамувам се от обществото днес.Всеки да го разбира както си иска...

21

Анонимен

преди 4 години

Някога болни,от проказа са заточаванина определени места.Да се въведе съсзакон.Всеки да си носи кръста.От тазилиберална дивотия ми прилошава вече.

20

Анонимен

преди 4 години

ХИВ/СПИН болните умишлено заразяват хора от злоба защото знаят, че са пътници.

19

До 13

преди 4 години

Виж сега плиткоунико, не може да лекаря да рискува здравето и живота си, за да те лекува! Според мен спинозните трябва да се лекуват в отделни специализирани инфекциозни болници, където лекарите да са специално подготвени и оборудвани, така че риска от заразяване да е сведен до минимум. И нека бъдем докрай точни, една зараза се унищожа чрез карантина - такива статии призоваващи към немърливост, могат да доведат единствено до разрастване на заразата.