15

JJIvanov пострадал

преди 4 години

Обсебени от терористи мениджъри тероризират работещите в заводите с различни тежко терористични оръжия.Освен традиционните терористични видое камери следящи всеки постоянно/развиват неврози вкл страхови терористите увреждат трайно милиони жертви с тежко терористична проникващо обсебваща" музика".На фона на силния шум на машите терористичната музика се ползва за калибриране на нови оръжия з а масови манипулации. Увреждат с е точно определени центрове в мозъка внушават се убииства вкл с нож взрив

14

Анонимен

преди 4 години

До 13 Основната печалба в игрите идв от букамапи, като Candy Crush.... Ай не ми вярваш, провери!

13

Анонимен

преди 4 години

Нормално, че тка ще кажат... Някой от топ компаниите изискват от топ служителите си, да работят по 13-4 час на ден. Лобитат им са силнички!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако си геймър без работа си много болен, даже опасен терорист или контра-терорист!Ако си работник и си прегорял, но не играеш игри за да се разтоварваш, то си напълно нормален, докато не пукнеш?!Но ако си прегорял от работа и след това се разцепваш на PUBG или CS:GO, то ТИ СИ ИЗВЪНЗЕМЕН (или по точно Kratos от God of War)!После да обяснят как игрите правят повече пари от киното и музиката взети заедно.

11

Анонимен

преди 4 години

До ПенВ този случай е нормално да се използва чуждица, защото става въпрос за световен проблем, а неофициално приетият за световен език е английският, освен това думата има гражданственост и това я прави приета чуждица. Ако държиш да се използва "прегаряне", трябва да използваш и "британоизлизане". Нека да не сме крайни. Ако искаш да наковеш списвачите в Днес.бг, първо им обърни внимание върху използването на пълен и непълен член. Те са още на това ниво. По нататък ще им говорим за чуждици.

10

Лингвист

преди 4 години

На български се казва Изпушил.

9

Анонимен

преди 4 години

Оф, хайде моля ви всичките филолози, голяма работа че е написано "бърнаут". Ако си толкова *** и никога не си се сблъсквал с чуждици - изчезвай, кво четеш тая статия изобщо?

8

Пен

преди 4 години

Журналистите пак допринасят за замърсяването на родният ни език.Какво е "бърнаут" ? Свършиха ли българските думи преписвачи прости.....?

7

Анонимен

преди 4 години

Интерестн как "пристрастяването към видео игри" беше обявено за заболяване, но бърноут причинен от алчните корпорации на които ООН служи не е признат.

6

Доктор ОХ БОЛИ

преди 4 години

..... И всичко това , описано в статията ........... за ............... 300 - 400 ЕВРО .......... МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА .......... В *** !!!!!! ............. Щото ония от "ГОРНИТЕ ЕТАЖИ" тук ......... С по - високите заплати .......... Те НЕ си дават зор особено ! Товарят "работните пчелички" под тях да им вършат работата ....... И ония - вършат ! ... Кво да правят ! ... Като знаят , че "шефчетата" са АБСОЛЮТНО ВИНАГИ "НАШИ ХОРА - ПАРАШУТИСТИ" .... ДРЕВНОГРЪЦКА ТРАГЕДИЯ СМЕ ТУК !!! ...... :)

5

Wse

преди 4 години

Не прекалявайте с бялото и алкохола и ще сте ок

4

Анонимен

преди 4 години

Ами много ясно че самата преумората не е заболяване а състояние, но води до редица такива заболявания в последсвие. Тия от СЗО да се гръмнат. Иначе пристрастяването към компютърните игри го приеха официално за болест.

3

21 век = 2 век п.н.е

преди 4 години

Не прегряваме, а осъзнаваме безизходицата, попадайки в безкраен цикъл с един и същ въпрос и един и същ отговор. Прегряват интелигентните, останалите изпадат в ярост и ако някой я канализира ще видите чудовищни зверства. Тълпата няма милост, няма разум има само злоба. Ако някой си мисли, че вечно може да я управлява обаче, нека прочете малко от запазилата се история.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами, в нашата фирма вече няколко пъти се случва. Един бърнаут коства на всеки "прегорял" няколко седмици възстановяване. Хапчета, проблеми, колкото искаш. Пазете си здравето, хора. Сънят е задължителен. Мозъкът не може да се оправи без него.

1

Анонимен

преди 4 години

За съжаление дясната ръка на работодателя идва и казва - хайде изтеглете още по 5 тикета че кю-то е голямо, без значение факта че в момента имаш други 5 и че паралелно може да се работи максимум по 3.