20

Анонимен

преди 5 години

Салпаров може да го замени всеки с добро посрещане, а Соколов не може да е причина да се дъни отбор, проблемите са дълбоки и коментирани вече по долу, но с това което разполага треньора трябва да може повече.

19

Анонимен

преди 5 години

Отборът не е същия като при Пламен - Цецо Соколов го няма, Салпаров го няма. Сигурно има и още....... Тези, които заместват са под тяхното ниво към момента.

18

вампириte

преди 5 години

Здраве да е .

17

334

преди 5 години

Ами да падат. Щото инжИнерът, дъртият шеф на волейболната федерация, и ЛюПчо Ганев въртят далавери, щото откозаха преди години да вземат Стойчев за треньор на националите, а с него идваше и Казийски. То е като изборите - нищо не върви, а все са избирани.

16

Анонимен

преди 5 години

Това е спорт! Не политика и вашите гнусотии от сутринта!

15

Клинтън

преди 5 години

Португалците са мафия, а българите сме горд народ и продължаваме напред.

14

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо очаквате в държавата на мафията да има нещо друго освен мафия и мизерия.Каквото в държавата и икономиката това и в спорта и всичко останало.Както за всичко и за спорта с еднокножници и лозунги и крадене , не става.

13

su

преди 5 години

Ами той и Антъни Джошуа падна от дебютант и какво?

12

Анонимен

преди 5 години

Радо и Казийски доказаха че са най добрите като спортисти и хора.

11

Анонимен

преди 5 години

Радостин и Казийски ги познавам лично и са много свестни , а и са представители на старата школа. Достойни хора и могат да си позволят да се изправят срещу мафията, евала.Праволинейни тюфлеци като Владо николов и Ганев начело с инженера могат само да се снимат по телевизията и да вземат по някой лев, резултатите ги виждате.

10

Членска карта №7

преди 5 години

Радо и Казийски са се развихрили по-долу!!!Волейболът ни потъва и не от вчера... И де да беше само той!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Само да ви напомня че гибона водеше същия отбор, толкова за треньора.Спорта е резултат на демократичните ценности и превръщането на парите в цел.Всичко останало в държавата е така, корумпирани, лакоми невежи няма как да постигнат добри резултати, не става. Не трябва да се краде, трябва учене , работа, дисциплина...

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя треньор е гола вода , но и федерацията отдавна е окупирана от сребролюбци , които не стават за нищо. Инженера е за съд, а Ганев е лаком лицемерен ***, навремето му викахме хеопса и беше пълно дърво , в Италия му вдигнаха самочувствието но никога не е бил фактор, а сега само пари *** а полза никаква. Целия спорт у нас вече е аматьорски и няма клубна принадлежност, защото вече всичко е пари. В соца имаше резултати защото имаше ценности , морал, дисциплина, ред.Сега всичко е трагедия.

7

Анонимен

преди 5 години

тва е! енджинери, тюфлеци, чичета и ***, съсипаха отбора и сега си бият шута и викат - те ви Пранди!

6

ihusdi

преди 5 години

Това е следствие от държавната политика...нали ви строят спортни площадки, е ставайте световни шампиони.. Във всички спортове сме зле, защото няма материал...

5

ihusdi

преди 5 години

кой да играе волейбол...нормалните деца, които мислят как след 12-ти клас да емигрират, или софийските ***, на които начинът им на живот не предполага да станат добри в нищо.....оня ден гледах един борец, златен медалист и каза че в неговото село тренирали 100 деца...само едно село..държавата лотария още ли е на фланелките на волейболистите...

4

Анонимен

преди 5 години

Така е защото чичко паричковците не играят за родину - Карибско, Соколов и пр.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе, какво ти е виновен Пранди?Доказан треньор. Последните 15 години най-хубав волейбол и най-големи успехи сме имали при него. Просто разсипията в този спорт е от 20години насам. Нищо не е нормално. Отрам и волейболът върви по стъпките на футбола. Пранди ли да влезе да играе на 60години или Балъков и Хубчев на по 55години? Материалът също не става. Федерациите - дупка.

2

възмутените

преди 5 години

След като започна конфликта и неразбирателството във волейбола ни, резултатите са налице. Факт е че това не е истинското лице на волейбола ни. Има еничари които унищожават българския спорт. Това не е само волейбола, но борбата, щангите, художествената гимнастика беше много години в криза. Сега много успешно унищожават футбола като не искат да строят нови стадиони и дори пречат за това.

1

Тато из Правец

преди 5 години

Пранди ,а ? Те ви го...