56

Селянска отговорност

преди 4 години

*** без книжки и цъpвyли без мозък правят катастрофи, а застраховката се вдига за всички.КАТериците се скатават и не идват да пишат протоколи, а застрахователите измислят всякакви начини да не плащат премии при инцидент.

55

123

преди 4 години

330лв. Данък увеличен от 240320лв. Застраховка (ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 7Г. НЯМАМ НИТО ЕДНО НАРУШЕНИЕ) увеличена от 26040ЛВ. преглед90 лв. ВинеткаОбщо 780лв. За старт

54

666

преди 4 години

Полицаите колко вземат при липса на ГО?

53

Боко

преди 4 години

Нема да се плашите, демокрацията иска жертви. Вервайте в светлото бъдеще.

52

Анонимен

преди 4 години

Аз Миналата година платих гражданска отговорност 180 лв. тази година ми вцзеха 250 лв. Това е увеличение от 39% . Направо бандитска работа.

51

Анонимен

преди 4 години

Понеже тук виждам големи корифеи в застрахователния бизнес, да попитам аз знаещите, спецовете тъй да се каже, за кола застраховката е задължителна, а за коне с каруци застраховки няма изобщо - защо така бе? А?И да не бъда голословен, гледах един качен клип по една от телевизиите, в която бяха заснели как кон с каруца връхлита върху паркирало МПС и го потрошава.Обяснете ми, моля - кой ще плаща щетите в този конкретен случай?

50

Анонимен

преди 4 години

България - най-бедната държава в ЕС не може да ти предложи този висок стандарт!една жалка територия б.лгаристан

49

До: 777

преди 4 години

С копие до: ЗастрахователАз съм на малко по-различно мнение. Гражданска Отговорност е задължителна застраховка.Така че да, има задължителни застраховки.Но пък колата в днешно време не е лукс, а необходимост.Все едно да кажеш, че обувките не са задължителни - можеш да си ходиш и бос нали?Така че нека на всички им стане ясно: В 19-ти век и началото на 20-ти, каруцата е била необходимост а колата - лукс. В началото на 21-ви век колата е необходимост, каруцата - екстравагантност!

48

Анонимен

преди 4 години

До: ЗастрахователСкъпи застрахователю,Не е задължително и да работиш като застраховател!Ако не те бива, откажи се! Аз не искам да те нападам, напротив!Може силата да ти е някъде другаде, например, да се явиш на кастинг на "Гласът на България" и да се окажеш неизвестен талант в тази област!Но да изтупваш празен чувал в който е имало брашно, най-много да събереш малко прашинки, ще загубиш!България - най-бедната държава в ЕС не може да ти предложи този висок стандарт!

47

ПО ТОВА СЕ ВИЖДА

преди 4 години

КАКВО Е УПРАВЛЕНИЕТО??? ---- МНОГО ЛОШО, ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА. УВЕЛИЧИХА ТОКА И ТОПЛАТА ВОДА ОЩЕ В "ЕУФОРИЯТА" СИ ОТ УЖ ЧЕСТНАТА ПОБЕДА В ЕВРОИЗБОРИТЕ, А СЕГА И ТОВА:------ Прогноза: "Гражданска"-та нагоре между 5% и 10%ПРОСТО УПРАВЛЕНИЕ -- СЛАБА ДЪРЖАВА....

46

Анонимен

преди 4 години

До 777 Някой може ли да изчисли вече колко данъци, налози, застраховки, такси и пр. се плащат тук в България - най бедната страна на ЕС в Европа и сигурно и в Азия и Африка. До тук само ни се разминаха както ги готвеха - задължителна застраховка здраве и застраховка пак задължителна дом.Ама и тези ни са предостатъчни.На тез там горе дети им гласуваме не им пука за това.

45

Agenta

преди 4 години

Няма ли кой да спре мутрите -застрахователи. Не стига, че плащаме луди пари, а накрая като дойде време те да ти платят- първо ти се подиграват със смешни суми, после ги съдиш с години.

44

Чиновник

преди 4 години

Абе, като не ви изнася, стягайте си багажа и се чупката от България. Самолетните билети са почти без пари вече. Отивайте на Запад. Там всичко е на аванта. Няма данъци, застраховки такси и точно вас чакат, за да ви дават огормни заплати.

43

Анонимен

преди 4 години

До: 777Виж какво сега: Навремето, при комунизма, при Тодор Живков, всички карахме Лади и Москвичи. И бяха еднакво евтини. Каквото и да потрошиш се оправя лесно и не е скъпо.Сега ако с Трабантче удариш Мерцедес S класа например или Бентли или Бугати или Мазерати (каквито не липсват в България вече), няма да можеш да го платиш и трябва да си продаваш апартамента.Навсякъде е задължителна. Само тук обаче няма "Бонус-малус". Може да си образцов (нерисков) шофьор - плащаш наравно със джигитите!

42

Застраховател

преди 4 години

До 777Като имаш кола, нормално е да имаш и разходи по нея. Обаче притежаването на кола не е задължително. Никой не те кара на сила да имаш кола.

41

Анонимен

преди 4 години

какви 5% ... миналата година юли сключих ГО за 200 лв, тази година ако я сключа сега ми искат 250 лв! Много проста сметка и това е 25% отгоре

40

Анонимен

преди 4 години

тока, тока забраихтеи там 10 %

39

Анонимен

преди 4 години

През 90те години "застрахователите" носеха анцузи и бухалки, а после станаха компании за автокаско, го и прочие. Днес пак бухат хората,но законово постановено от мутрите във властта. Повечето тогава с 3 букви днес завършват на инс.

38

Самоедия

преди 4 години

Прогноза или сигнал за вдигане? Картелите в България с помощта на мафиотската държава, винаги така действат.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22ами горивата по бензиностанциите от 2 седмици петрола е паднал с 17 длр. за барел а тук нищо цените си стоят еле ако скочи с 17 ще стане 2,75Няма начин, задунайците трябва да кърпят бюджета на Русия.