24

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НИЩО НЕ БЕ ПОДГОТВЕНО ЗА ДА НЕ СТАНЕ ПОДОБНО НЕЩО ???

23

Анонимен

преди 4 години

"инфра-структуктура" глупав термин обясняващ бедата в страната ни

22

firebg

преди 4 години

Доста вода си е!

21

Plovdiv

преди 4 години

Кмета и герберите се бият в гърдите че ,,правят,, но се оказва че се наси...ат.Докато герберистите са на власт нищо качествено няма да се направи. Вица за моста е най верен за тях...

20

Анонимен

преди 4 години

До СтратегБойко строи а Бог руши!

19

Анонимен

преди 4 години

До Божието наказаниеПотоп! Содом и Гумор. Дотам ни води демокрацията и партийните интереси и решения!

18

Алоооооооо! ВИК?

преди 4 години

Няма само да ни облагат с данъци и такси вода-канал и смет?Герберите да не си прибират парите за себе си?!!!

17

Божието наказание

преди 4 години

До АнонименБог така наказва управниците! Той е и законодател и съдия!!!

16

Анонимен

преди 4 години

В нито една нормална държава го няма това и там валят такива дъждове.За да няма трагедия управниците трява да си свършат както трява работата.Нотук в България май такива липсват.

15

Вучков

преди 4 години

До СтратегГерб вместо Ф-16 да закупи венециански гондоли!

14

ф

преди 4 години

Тоя пък стратег ГЕРБ му виновни за наводненията, в какъв ли панел живее и какъв ли таралясник кара, та взел политическа партия да упреква за природно бедствие, няма ли да се избавим накрая от такива некадърни мрънкалници, не реализирали се шматки

13

Стратег

преди 4 години

До ФактТака е, не е потоп. НО, ОТК "Тангра" тества всичко новопостроено то ГЕРБ в ПЛовдив. По една време герберите бяха извадили тежка техника срещу Йончева, защото искала да им тества асфалта. Много нагли гербоушки сел.яни беха тия и много ме издразниха. Къде са сега те?;))) А-хахахахахахахахаха... В Пловдив, в тоя котел, дето всички те ще бъдат издавени!

12

Стратег

преди 4 години

До Анонимен"Пловдив и без това трябва да бъде закрит." Нема се плашиш, точно по този въпрос работи Небето;))) Има проект да бъде превърнат в Тракийската Венеция, ако ПП ГРОБ, продължава да инатсва и упорства и да не си ходи.

11

Цирка

преди 4 години

Бързо цялата техника да заминава за любимият на тиквуна град! В случай, че нищо не направят спасителите, да докарат още вода,за да съединят с канал до Бургас, и да направят Филибето пристанище към Черно море! Стига с тези магистрали , те така и са само в ремонт с тези кражби!

10

:)

преди 4 години

Там кметовете живеят на последния етаж. Заради честите потопи.

9

Анонимен

преди 4 години

Пловдив и без това трябва да бъде закрит.

8

Анонимен

преди 4 години

проблемът е в манталитета на българина, т.е. той плаща данъци и до там. Преди време почистих шахтата, която предпазва да не отиде вода в гаража на съседа, оня ми се изсмя. След един дъжд аз му се изсмях и оня обвиняваше всеки, но не и себе си. Пет минути време му коства да си почиства шахтата.

7

АнонимеН

преди 4 години

ШАХТИТЕ ЗА ОТВОДНЯВАНЕ СА ВСИЧКИТЕ ЗАПУШЕНИ!!!САМО ДОКАТО ЧОВЕК СЕ КЪПЕ КАНАЛА В БАНЯТА ПОЕМА 100-ЦИ ЛИТРИ ВОДА АКО НЕ СА И ХИЛЯДИ!ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОТВОДНИТЕЛНИТЕ ШАХТИ ОТ ОБЩИНАТА В ПЛОВДИВ ОБЯСНИХА, ЧЕ СА БИЛИ ПРЕНАСОЧЕНИ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ :DВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЪДЯТ ОБЩИНАТА ЩОТО ТЯ ТОТАЛНО Е АБДИКИРАЛА В ПЛОВДИВ!

6

zeus

преди 4 години

Хммм, новината беше леко променена, отпаднаха данните от НИМХ. На сайта на последните се виждат стойности от около 50 литра на квадратен метър, това обаче за последните 24 часа.Ясно е, че общината иска да го изкара 60 литра на час, та да има оправдание за неадекватната канализация.

5

Анонимен

преди 4 години

привет от Германия А сега да видим ще имате ли наглостта да искате финансова помощ от ЕС след като най-просташки отказахте да дарите някакви си 5 хиляди лв. за изгорялата църква във Франция ?!