180

Бай

преди 5 години

Ей 20-30 майки параноични вдигнаха толкова много шум за нищо. Като няма какво да правят да пробват да работят.

179

Луда мама

преди 5 години

Готвя списък с грантови защитници на либерастията. Отворят ли стратегията, децата им първи ще намажат от закрилата на приемната грижа, докато мама и тате докажат, че няма сестра!

178

Анонимен

преди 5 години

ЛУДИТЕ ПРОТЕСТЪРИ В ПСИХОДИСПАНСЕРИТЕ-СВОБОДА ЗА НАРОДА!

177

анализатор

преди 5 години

И какво като КС обяви истанбулската конвенция за противокоституционна-престъпниците в МС и парламента не са предприели нищо ЗА ОТТЕГЛЯНЕ ПОДПИСА НА БЪЛГАРИЯ ПОД НЕЯ-И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО!ОРИСОВ ЛЪЖЕ,КАТО УЖ ОТТЕГЛЯ СТРАТЕГИЯТА А В НС ПРОКАРВАТ ЗАКОНОВИ ПОПРАВКИ И ДОПЪЛНЕНИЯ,КОИТО И ПРОПРАВЯТ ПЪТЯ ЗА НАЛАГАНЕ НА СТРАНАТА!ТРЯБВА ОСТАВКА ЗА ВСИЧКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В НС И ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪД ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

176

юдо-масоните

преди 5 години

на запад е забранено да накажеш детето си за провинение забранено е дори да му повишиш гласобаче е ОК да го тъпчеш в психотропни !!!!ето това искат да направят и у нас тези гадове !!!!!не ви ли писна бе хора от тази юдо-масонска гнусотия наречена ЕС !!!???не ви ли писна от хомосексуалистки западни "ценности" !!!???

175

юдо-масоните

преди 5 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИда беше само това !!!в САЩ и Канада юдо-масоните наложиха закон забраняващ на лекарите да информират родителите ако детето им е решило да си смени пола !!!представяш ли си ужаса - тези юдо-масонски перверзници внушават на 14 годипното то дете че трябва да си смени пола, детето се съгласява и тези гадове без знанието на родителите сменят пола на детето ти !!!!

174

Евро

преди 5 години

В Норвегия процента на хомосексуалистите в момента е 50 и продължава да нараства! Ти си тръгнал за Британска Колумбия да ми говориш! В Норвегия 19 % са само транс джендърите!

173

Европедерал

преди 5 години

Според парламента на Норвегия след като 10% от световното население е хомосексуално, значи и сред децата този процент е такъв. Именно за това джендър образованието е твърдо заложено в образователната система. За да не се окажат децата гейове в един момент в небрано лозе.

172

до ШибиРиби

преди 5 години

*** ще са ако са такива като теб , но Слава богу ги възпитаваме както трябва та ще станат хора.

171

Анонимен

преди 5 години

До Докато не изритамечемодан, вакзал, масква бе каскет

170

ШибиРиби

преди 5 години

Хора без работа... протестират срещу западните стандарти , пък се ... от щастие да ходят и да живеят там. Ми стойте си в Шопландия и няма да ви зимат

169

Докато не изритаме

преди 5 години

Сорос и юдо-масонските му сътрудници от България децата и обществото ни ще бъдат в опасност !!!в момента в България има около 30 юдо-масонски организаций спонсорирани от Сорос 2 от тези организации са упълномощени от режима на *** да отнемат децата ни !!!до кога ще търпим тази гнусотия наречена ЕС !!!???

168

до 183

преди 5 години

Отиди и прочети какво значи думата juvenil.

167

Анонимен

преди 5 години

спрете ползването на тези неразбираеми думи като Ювеналната юстицияНа руски е ювенальная юстиция.

166

до 182

преди 5 години

Да ви питам младежите в коя възрастова група са като сте толкова устроумен? Всички деца са непълнолетни и това е смисъла! Над 90% не знаят какво е ЮЮ, а вие спорите че било М, а не Д ?

165

до 180

преди 5 години

Българската дума е младежко правосъдие , много акъл даваш ама и ти толкова знаеш.

164

IYI

преди 5 години

Чудя се каква социална политика измислят при условие, че в четвъртък 28 годишна *** роди 8 дете, а мой приятел с 4 деца не получава ни 1 лева помощ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КЪДЕ СА СОЦИАЛНИТЕ?????????

163

Анонимен

преди 5 години

Българските думи са Детско Правосъдие, стига вече , спрете ползването на тези неразбираеми думи като Ювеналната юстиция !!!! Да ползваме българския език!

162

през соца

преди 5 години

Там където теорията не достига идва на помощ практиката - доносите сред децата!Приятелството и предателството вървяха ръка за ръка заедно чрез другарството.На всяка групичка от 4 приятели единия се вербуваше за доносчик.На всеки 2 приятелски семейства един от тях бе доносчикРазузнат противник е наполовина победен. Затова се ширеше предателството у децата

161

Блага Димитрова

преди 5 години

До Така е ...Превърнаха учениците в папагали и доносчици по примера на ПАВЛИК МОРОЗОВ - предал родния си баща на НКВД загдето искал да си спаси децата от голодомора с чувал жито!