20

Анонимен

преди 4 години

Стотици хиляди хора са се отказали да търсят, защото не могат да намерят или търсенето им излиза много скъпо от неуспешни конкурси с 100 кандидата но само 1 успява. Накрая са с 0 лева но не се отчитат

19

Анонимен

преди 4 години

Много е лошо в София, селяни не идвайте тук! Много станахте.

18

Анонимен

преди 4 години

Сега има много възможности за собствен онлайн бизнес.Може да се работи чрез собствена фирма или просто като самонаето лице. Чрез тези възможности много млади и способни хора стават независими от държавите и на практика се превръщат в граждани със международен статут. В момента в който доходите от този тип дейност преминат определен праг човек получава пълна свобода да пътува по света.Можеш едновременно да работиш и да пътуваш. Достатъчно е да имаш лаптоп, смартфон, интернет банкиране.

17

Един от Северозапада

преди 4 години

Лъжете! Видин е най-добре! След него-Монтана, Враца, Плевен....Откакто Баце погледна с две очи съм този край, сме дбре! Ново учебно заведение се откри във всеки по-голям град, обучаващо по действително нужни професии , облегчения се дават при регистриране на фирми, гратисен период 5 години за плащане на данъци, за фирми, които произвеждат и изнасят, а и всичко, покрай регистрацията на фирмата, скици, визи и всякакви разрежителни тук е безплатно! И няма арендатор, с повече от 5 хиляди декара обра

16

Анонимен

преди 4 години

Има и безработни по докуМенти, но си има доход чист 2000?. на месец. Такива в София са много и то баби пенсионери.

15

Анонимен

преди 4 години

София била на осмо място по заплати ми защо тогава всичко от провинцията бяга там

14

Плевен е много ЗЛЕ

преди 4 години

Извадка от статията ,, Някои от големите градове на север като Плевен, всъщност губят хора и не предлагат високи заплати. ,, ! Без преувеличение Плевен е загинал ! Ако не се вземат мерки , няма да го има !

13

Мияч на чинии

преди 4 години

Абе защо в страната на Андрешко темата е все къде взимат най-високата заплата, а не къде се работи най-много !?Та да питам, има ли някой мераклия да ме замести да мие чиниите, или ще чака да му занеса лятото заплатата,...ама друг път !

12

ЦК на ГРОБ

преди 4 години

За завършек на деня, статия колко сме богати!

11

man

преди 4 години

Мрънкачи бол, иначе молове,хотели, кръчми преливат. В Гърция ври от Българи. Бедняците реват в днес.бг, но сте малцинство

10

До 12

преди 4 години

Така е,колега,безспорно. Просто искам да кажа,че там не сме цъфнали и вързали. Няма как да живееш много охолно. Има българи на запад с висок стандарт,но са малко(лекари,инженери,фирмаджии)

9

Трагедия

преди 4 години

Кой е най богат от най бедните и то в най бедната държава. За какво ги правите тези класации? Питайте правителство да ви покаже план, как да стигнем другите държави в Европа, че сме последна дупка на кавала, ама много далече и от предпоследните Румъния. По цени на хранителни стоки сме се изравнили, но по цена на тока сме в топ 3, на най скъп ток.

8

До 1

преди 4 години

Чакай да не стане да взимат в чужбина такива пари. И там си е гърч и ако не си висококвалифициран и работещ по специалноста ще има да чакаш. Всичко е мит и тези които са навънка ще потвърдят хората. Не сме на едно ниво по заплащане с местните жители. Като платиш наеми, разходи ,метро телефон,,храна и като теглиш чертата остава едно нищо ама да се каже ,че са в Англия,Испания,Гърция...

7

House M.D.

преди 4 години

Колега #6, и в Софето масовата заплата трудно стига 1000 лв., освен, както посочи колегата по-долу, ако не си връзкар или нечия любовница.

6

тТт

преди 4 години

Това са заплати бруто, нали? Преди данъци? Т.е. отново стъкмистика от НСИ...

5

...

преди 4 години

Пълни глупости. В чепеларе над 2000 лв. На кого ги обяснявате тия бре? :D Сайт за фалшиви новини.Българина масово работи за около 500-800 лв. Само в софето взимат над 2000, но там живота е по скъп и със заплата от 2000 си бедняк и два връзваш двата края.

4

House M.D.

преди 4 години

Какво е "клъстър"?Защо се дават данни за средната, а не за масовата заплата в общините?Ако аз ям свински пържоли, а инвесторбг ядат зеле, значи ли, че всички дружно ядем свинско със зеле?

3

Анонимен

преди 4 години

Тази заплата от 2000лв. Е за *** работещи за простаци.Истината е в сивия сектор и то земеделие/ тютюн, билки/ фермери, стройтелство/ стига и 10000лв/С 2000лв в София е само за развлечение.

2

Анонимен

преди 4 години

Има мутри с заплати десети и стотици хиляди и тнт разни шефове и всичи останали или са безработни или са на 500 800 лв а повечето имат повече езици и образования от шефовете мутри

1

Анонимен

преди 4 години

Само в тая държава колкото и образования и езици да имаш ако не си любовница или връзкар не си наираш работа и за заплата около минималната и трябва да емигрираш за да вземеш поне няколко хиляди евро в чужбина.А в тия сайтове последно време се пише само за избори а не за заплати и безработни млади и стари.Няма как да се гласува при положение,че млади и стари тук масово са безработни а в чужбина от 2000 евро до над 20000 евро заплати