28

Ристу

преди 5 години

Това само религиозните хора могат да го направят - да се бият заради въображаемите си приятели.

27

Анонимен

преди 5 години

Мохамед бил сънувал че лети на крилат кон над Йерусалим и си го е заплюл за негов. Кракът му никога не е стъпвал там.Така, че никакви свети места на мюсюлмчни в Йерусалим няма, а както винаги нашествия и завладяване на чужди свети места.

26

поредният,

преди 5 години

Вечният спор между първи братовчеди...докато свят светува.

25

Хан Крум

преди 5 години

Само братята евреи умеят да се справят със мюсулманската напаст. Не им цепят басма за нищо. как вдигнат глава и братята евреи ги цапардосват по *** кратуни.Браво братя евреи - затова Израел ще е велик и ще пребъде.

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

А Ердоган направи въздушен десант и им взе Иракските възвишения в Северен Ирак - блокира пътя на кюрдите и Израел и САЩ реват като карпатски мечки :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААА

23

Анонимен

преди 5 години

Дето има такава нация ами е там от 10хил. Год преди новата ера. Браво на Израел не остава брадатите дс е мачкат . Не като тука големите мъже на всяка улица джамия.

22

Анонимен

преди 5 години

Чембърлей е създателя на новия Израел.

21

Анонимен

преди 5 години

Няма такава нация.такъв народ-евреи.Измислена история за правене на пари,както "ало" измамници.Те са араби,семити,мръсни и мързеливи,манталитета им прилича на ромски.Живеят за сметка на други народи,.а все ревът,че ги мразят за нищо.Исползват ги за своите цели политици от много страни,понеже тези племена морал и достоинство нямат,за тях на първо място са изгода и пари...Нямат искуство,литература,попадат в добра среда-приспособяватсе,не обичат никой.Просто не им обръщайте внимание.

20

Анонимен

преди 5 години

Всъщност знаеш ли какво... Като толкова много хвалиш Израел и евреите и разказваш колко било красиво и спокойно там, взвми да изгледаш един филм, който се казва "Обетована земя". Филмът ще се изненадаш първо, че е правен от ЕВРЕИ, на които им е дошло до гуша от собствената им страна в която всичко е пропито от омраза и корупция и как хората дори в наши дни там се търгуват като роби. Евреите си купуват роби. За забавления.

19

Анонимен

преди 5 години

Напротив, обърнал съм внимание как имат лошо строителство и абсолютна безвкусица. Инфраструктурата е лоша, мешана скара. Не дават в палестинските региони да влиза механизация и им спират водата. Затова е зле в много палестински региони. А понеже на общия фон на хората съм запознат с всякакви технологии, явно ТИ не си запознат и не знаеш, че почти нищо не са измислили. Процъфтява търговията с органи обаче, богати евреи от света ходят за да се сдобият примерно с бъбрек на отвлечено нееврейско дете

18

Анонимен

преди 5 години

Ами в такъв случай явно или не си обърнал внимание на цялостната им инфраструктура, а става ясно, и че не си запознат с технологиите, които са разработили и продали на различни страни. А точно за армията и полицията мога да кажа, че си останал с грешно впечатление. Палестинците иначе си ходят на работа при евреите, нали??? Изобщо палестинските територии са неподдържани- мръсни, с недостроени сгради, нечистени улици от години, изобщо се чудиш как живеят там. Информирай се повече!

17

Анонимен

преди 5 години

"Абе вие първо идете в Израел, па тогава говорете" ---Taм е работата, че сме ходили в Израел. Опааа, исках да кажа Палестина. Обърках се малко, щото само така се нарича навсякъде от проcтолюдието. И трябва да ти кажа, че НИЩО общо няма с европейските държави. И навсякъде пълно с наглеци и армията постоянно провокира с физиономии, които да ти кажат, че щом си чужденец, значи не си желан. Недружелюбни са. И много миpишат. Единствени нормални бяха палестинците там. Особено като влезеш в Уест Банк

16

Анонимен

преди 5 години

Абе вие първо идете в Израел, па тогава говорете какво е и какво не е: където са еврейски територии, си личи, че е по-напред от някои европейски държави. Където са палестинците... по-зле е и от ромска махала!!!

15

Thx

преди 5 години

Ние подкрепяме всичко, което е за Мир. Тези общности са най-добрите. На дявола е този, който ги разделя.Мирвам

14

Додо

преди 5 години

Ау, цъ цъ цъ, ами ние сега сме объркани, хем евреи-хазари, хем мохамедани, ...ние кои подкрепяме така, че хем да покажем колко политкоректни сме, хем да се харесаме на Брюксел, хем да подчертаем колко гадни и зли са белите мъже -християни!? Дали да не помолим за помощ Еврокомисар Габриел?!

13

Анонимен

преди 5 години

Какво, какво??? Израел било готина държава??? Пфффхххууууухахафхахах!!!Изплюх си сандвича от смях като го прочетох това!

12

Франкофон

преди 5 години

Всъщност Франция и Евреите са номер едно.Там е бъдещето.Французите са скрити евреи и това го знае всеки.Франция е свято място за евреите.

11

Анонимен

преди 5 години

"Но за съжаление арабите превръщат тези райони в огромни..."Името Палестина на някои езици в региона се казва Филистин, Филистим, Филистина, т.н.Названието идва от т.нар. филистинци, които са тракийско племе. В миналото хората в Египет и Близкия изток са водили войни с т.нар. "морски народи", в това число критяни, народи от островите на днешна Гърция (тогава не се е наричало Гърция) и траки. Легендата за Давид и Голиат е от там. Голиат е бил тракийски цар. А Давид не е сигурно какъв е бил.

10

Стоф

преди 5 години

Религиозното умопомръчение е симптом на масовото видиотяване.

9

Анонимен

преди 5 години

Ората строили и градили цивилизации. Дошъл Чаршаф и почнал да руши съграденото. Така е било в Батак и в Стара Згора, така беше и в Беслан, Ню Йорк, Мадрид и Париж . Това е същината ИМ.