25

Анонимен

преди 4 години

Predi 2godini v Ispania sled dobrovolen keks s mestna sudiat 4-ma poliaci za iznasilvane.Deloto e PRED zavurshek,kato ocakvanite prisudi sa za dosta dulug srok.Ta v poslednia moment ednoto poliace vadi ZAPIS ot skrita kamera na masovkata.Tova i gi spasi.A za kiflata ne se cu dali poluci nesto za luzesvidetelstvuvane.A bi triabvalo da poluci TEHNIA SROK za takova merzko dejanie.

24

Dublin

преди 4 години

Zatova tuk,v selo Dubovo kato dokarave takvaz za one night stand,kolkoto i da sme pijani,ne zabraviame za edna malka kamera ot Eur 50.. I ne,ce sme pervert,a prosto dokazatelstven za pred suda pri eventualna slucka...Stana si nuzno pocti kolkoto prezervativa.Pri tolkova alcni xxxx...

23

Аматьор

преди 4 години

Не взимам страна, а само обяснявам на нетазбралите. Разликата е много тънка. Заиграват се, тя отива при него и много добре знае защо, но той става агресивен и я изнасилва. Демек правят сегз по начин, който тя не иска или в момент в който тя не иска.

22

Алекс Хънтър

преди 4 години

До 13:Наистина. Обаче не мога да разбера защо се представи не много добре на клубно ниво, защо се отказа от националния отбор на Бразилия преди 13 години и защо не гледах Бразилия - Франция от световното през 2006-та? Велик човек, велик Бразилец, жива легенда. Само ФК Челси, Левски и Байерн, ама от Мюнхен, не от Силистра.

21

Алекс Хънтър

преди 4 години

А Месут Йозил поиска данъчните и жените да го погнат, а Левски и Шалке да бъдат обвинени във футболно изнасилване, като доказателствата са победите съответно срещу Ц(*КА със 7:1, 7:2 и 5:0 и срещу Борусия Дортмунд за БАЙЕРН Е ШАМПИОН!

20

Така

преди 4 години

Изнасилване се доказва само с медицински преглед и кръвна проба за упойващи вещества. Всичко останало е "мижай да те лъжем". Ищцата има ли извадено медицинско свидетелство, или не?

19

Хахахахахаха

преди 4 години

До ... Е,и?След всичко това не може ли да я е изнасилил?След като:1. Той дори не знае, че тя съществува, тя го търси и му пише през Инстаграм2. Той й плаща 2К евро самолет Бразилия-Европа-Бразилия3. Той й плаща хотела и ресторанта в ЕвропаИ накрая - той я ИЗНАСИЛИЛ ???Що не ходиш да се прегледаш, честно те питам, наистина имаш нужда от помощ!

18

Анонимен

преди 4 години

Затова, без извънбрачен секс! Първо в гражданското, после в кревата!

17

Анонимен

преди 4 години

Ега ти! Какви времена! Проститутките да обвиняват клиентите си в изнасилване!

16

Пффффф

преди 4 години

1. "Жертвата" влязла в контакт с Неймар чрез социалната мрежа Инстаграм - инициативата за контакта е от нейна страна, не е преследвана, не е принуждавана да общува с Неймар2. асистент на футболиста й платил хотела и самолетните билети до Париж това са 3-4 ХИЛЯДИ щатски долара за самолета само3. едва ли е спала в хостел за 50 евро, по-скоро е било луксозен хотел за минимум 500 евро на вечер4. ресторант в Париж само виното е 200 евро бутилкатаИ накрая - ама той ме ИЗНАСИЛИ ???

15

Анонимен

преди 4 години

Още ли е на мода това #metoo бе? Не се ли поизноси като начин за лесно забогатяване?Такива престъпления се доказват много трудно, твърденията на някоя златотърсачка се приемат за истина априори - хайде *** доказвай после, че не си камила.Всяко подобно обвинение трябва да се приема като клевета - нека златотърсачката ДОКАЖЕ обратното, в противен случай трябва да й се търси наказателна отговорност по служебен път.

14

OFF News

преди 4 години

това било на ,,сушито'' брачедката

13

Анонимен

преди 4 години

Явно вече тези известните трябва да подипсват пред нотариус договор за взаимно съгласие за секс и едвам след това да спят с когото и да било, че става сложно. Аман от ***

12

Анонимен

преди 4 години

Роналдо си плати и делото срещу него се спря!Роналдо е пич!

11

Анонимен

преди 4 години

Евреите направиха така,че мъжът да го е страх да пипне/целуне жена,защото го грозят огромни глоби и затвор... всички идеолози на феминизма са еврейки

10

Професор Тюхчеф

преди 4 години

как ще е неизвестна , нали тази сутрин Елан Дъдижин се похвали че като малка са я насилвали и затова се извратила.

9

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че феминистките успяха да прокарат твърде много закони, които узаконяват техните кражби. Нещо повече - улесняват ги и ги подпомагат. Трябва със всички сили да се борим за отменянето на тези закони и за криминализиране на всеки опит за тяхното повторно налагане. В противен случай равновесието в правата на хората е силно изкривено в полза на феминистките. Което си е крайно недемократично и нарушава човешките права из основи.

8

Анонимен

преди 4 години

Основната цел на феминистките е да отнемат плодовете на труда на мъжете по какъвто и да е начин. Причината е, че те нямат какъвто и да е капацитет да постигнат нещо. Тази, например, се е надявала на нещо по - задълбочено, докато пича само и е платил екскурзията и са си прекарали добре. А тя, понеже не е успяла да се докопа дългосрочно до парите му е решила да вземе каквото може. Трябва да забранят феминизма със закон. А това, което тази прави си е чист феминизъм, тоест кражба.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако тя лъже тоя може да и съсипе животът от дела и обезщетения.

6

Няма лошо

преди 4 години

Да внимават спортягите къде и с кой го правят и колко нежно става.