14

труман

преди 4 години

Ревизиране на Съединението и оставане във сила на берлинския конгрес!

13

Отстрелване

преди 4 години

Ще има отстрелване между патриотите. И напред към нови победи. Предстои да се изпокарат и за общинските избори. Да видим докога ще се задържи тази коалиция. И малката и голямата.

12

Анонимен

преди 4 години

Е как точно извадихте дпс от властта след като герпаджиите си управляват с негласната подкрепа за всички важни теми от доган, и му подариха даже тец варна,не се правете на ударени, сега си управлявате и вие заедно с герп и дпс, ама джамабазина от брюксел май не вижда или се прави

11

Социолог

преди 4 години

Като излючим локумите които разтяга,причината за предоговарянето е ,че ще изхвърлят Валери Симеонов и Волен от коалицията.Единия е бизнесмен с грехове другия руска пешка.Или ги махат или ГЕРБ и ВОЛЯ правят нова коалиция ....

10

о редакторите

преди 4 години

Защо бъркате името на тази "партия"? Правилното е : М В Р О ! Шайка доносници.

9

Този ГЕРБ,

преди 4 години

ще ви изяде главата! ГЕРБ са като ДПС, един вожд и много индианци. Както ДПС изяде Местан, така ГЕРБ изяде Цвъки. Вече плесента на ГЕРБ е обзела менте-патриотите, до новите избори ще мухлясат напълно. С мутра не става игра!

8

баце

преди 4 години

То сега от ВМРО като поканят независимите кандидате с повече събрани гласове от Хатака Нефесе - ше вържат нещата.

7

Анонимен

преди 4 години

Апетитът идва с Яденето.

6

Анонимен

преди 4 години

ВМРО бележат спад спрямо 2014 г. но тогава бяха с Гергйовден на Дилов и с Бареков с БЗНС. Сега с ГЕРБ и Атака с НФСБ бележат спад. Слабаков открадна гласове от ДПС и това ги спаси. ДПС имат 2 пъти повече гласове от ВМРО и интеграцията на ВМРО за ромите и събарянато на гетата е пълен провал. Нито има интеграция нито има събаряне.

5

Анонимен

преди 4 години

Извадили сте дръжки...ДПС ви го сложи тройночетвъртит

4

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименТочно за това става дума-коалицията ГЕРБ-ДПС лъсна в цялата си прелест,стигна се дотам,ДПС да спасяват ГЕРБ чрез директно преливане на гласове в голям мащаб!Ясно че това не е станало безвъзмездно и сега ГЕРБ е силно зависим от ДПС,може би дори повече от БСП при управлението и.Ако ВМРО и ОП като цяло се примирят с това-горят за следващите избори.

3

Анонимен

преди 4 години

Послушната безгласна буква ВМРО иска нова порция за лапане, понеже оная с паспортите се компрометира

2

Анонимен

преди 4 години

нищо не сте извадили , Герберастите си управляват без проблеми с Дпс

1

Анонимен

преди 4 години

Пак някой са недоволни от разпределението на пая.