12

От Германия

преди 4 години

Малко преди изборите в тубата се разпространи едно 55 мин.видео на един 20 год.блогер и ако разбирате немски -намерете го и го гледайте.Ще останете потресени за какво иде реч...Като се започне с масовото обедняване на средната класа,милиардите хвърлени на вятъра за "борба"с климатичните промени,за лъжите и лицемерието на коалицията CDU/SPD,за зависимостта от американските служби и продажбата на оръжие в страни с конфликти и т.н.Всичко с факти и линкове.cdu -то, така и не успя да го опровергае.

11

Скептик

преди 4 години

Френския Кловис е първият католически крал подложил на огън и меч съседната Турингия понеже жителите били ариански християни и не плащали данъците в пари и не знаели що е банкер. Той е първият управляващ изменил на религията и закона на племето си от алчност и себелюбие. От тогава Демократизацията няма спирка.

10

Франкофон

преди 4 години

Към Франция ще бъде присъединена и Валония.Валония винаги е била изконна френска територия.

9

АнонимеН

преди 4 години

ЩЕ ПОДАВА Я!!ТИЯ СЕ СРИНАХА НАПОЛОВИНА И ВЕЧЕ СА НИКОЙ :D КОЕТО Е МНОГО ДОБРЕ ЗА ЕС!

8

Франкофон

преди 4 години

Скоро както и Италия и Германия ще бъде френска колония и официалният език ще е френски!

7

Циник

преди 4 години

"ВАТИКАНСКИЯ ПОП ОТ КАКВО СЕ ИЗДЪРЖА"------------Важното е , че гaлоша Рад-оff "издържа" руския поп.... и му забърсва задните части с нарязано Разбойническо дело Типичен посттекезесар

6

Циник

преди 4 години

Президентска реСпублика?С Рад-оff русофилския гaлош на чело?Ми направо обявете - Задунайска губерния на вaтeнките Поне като дойде руския поп със златния Ролекс няма да му се налага да се преструва - докато пълзи в краката му

5

Анонимен

преди 4 години

Налес: "Вече не разполагам с подкрепата за да изпълнявам длъжността си"Нинова: "Не можахме да победиме нашия враг ГЕРБ" (перифраза) !И наще комунисти се сравняват с германските социалисти !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Цецо да ги съди! Без апартамент и Сансиор, си е гавра с процедурата.

3

Републиканец

преди 4 години

Нинова си даде оставката, ред е и на Боко да подава. Толкова ниска активност не е имало никога. Оставка и президентска република. Освен президента вече никой не се ползва със нужното доверие за да ползва държавните функции. Оставка на всички, генерал Радев президент, главнокомандващ и върховен маршал на Републиката.

2

lelka

преди 4 години

Тая партия се топи много бързо. Има и още пресни новини от Германия, а те казвват че партията на зелеените според последни проучвания е надминала процента на партията на Меркел. Те и сега двете управляващи партии не събират вече мнозинство, но сега е още по-катастрофално. Там отдавна се говори за махането на Меркел, тя също го съобщи, но нещо се тутка. Та следват още интересни новини от Германия. А и те са тия дето държат наш Бойко на власт.

1

Соня

преди 4 години

Тук Бойко не подава оставка Цецо сега ще си харчи парите за какво са се борили едно време да дойде Цветанов и да крадат няма по загубенан държава от България това е държавата с най много крадци Цветанов Фандъкова Стойнев Цветанов Бойко то бяха кражба то беше чудо ? Никога ГЕРБ пращайте си децата в чужбина тук са само крадци и *** народ ?