162

Анонимен

преди 4 години

До ФизикАбе, да бе, ама то не е само да измереши чий удър е по-силен. Кличкото така злоупотребяваше с правилата, че човек под 1.85, трябваше да е еквивалента нa The Flash от DC, че да има шанс ... Айде, стига философства, ами търси работа в ***-a...

161

Физик

преди 4 години

До АнонименАко вляза 2-3 пъти на метър разстояние, хем ще ме удряш в тила и ще те съсипят от фалове, хем ще изядеш 1000 токата, хем няма да ги видиш и да знаеш на чии хора си.

160

Анонимен

преди 4 години

Има нещо друго което трябва да се отбележи че назобените спортисти имат по-вдървени мускули като робокоп са и чистия мускул за разика от мазнините иска много кислород мускулитена мексиканеца са меки но бързи а на Антани са твърди сковани мускули.Нкарайте някои много напомпан да пробяга 50-100 метра да видите колко по-бавен ще е от човек който не тренира и разбира се няма прекалено много масна тъкан..

159

Анонимен

преди 4 години

Мноу специалисти, мноу нешту... Ми залагайти, кат знайти толкус!!!

158

Анонимен

преди 4 години

Физик, да си завреш физичните закони знаеш къде. При бокса обикновено късата ръка увисва във въздуха , а аз ти набучвам 2-3 леви десни крошета с дългата и си аут. Разбрали , физиче?

157

Физик

преди 4 години

Ръката от рамото напред - Лост от 3-ти видРъката след лакътя - Лост от 3-ти видКолкото е по-къса, толкова по-голям въртяш момент и сила на удара има.ПРОСТА ФИЗИКА ЗА ШЕСТОКЛАСНИЦИ.Далаверата с късите ръце е, че трябва да си много близо за да нашиеш опонента с максимален въртящ момент. Обаче като го нашиеш ... хем няма да види, хем ще го е ударил товарен влак. Освен това късаците хабят в ПЪТИ по-малко енергия за 7 рунда. Джошуа би го изморил само ако го разкарва от ъгъл в ъгъл цял мач.

156

Анонимен

преди 4 години

До ЦиклопаДа си "нацепен" нe e най-важното. Гледай Тони Морисън ср. Джордж Форман. Форман, макар и да загуби, макар да имаше коремче, изкара на такива удъри, които биха убили нормален човек. Не че нещо, ама ако Морисън няаше къде да бяга, щеше да яде много бой ...

155

Анонимен

преди 4 години

Кюфтето Руиз ще загуби титлите още следващия мач, то е ясно...

154

недко

преди 4 години

до 153...ти остави ами шпилка и се напика тогава..много брутален нокаут беше

153

Физик

преди 4 години

До АнонименАко може да достигне главата и тренира за достатъчно мощен удар, ще ги трепе - да. Това е физически издържано твърдение. Неоспоримо е.

152

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е неправилно. Това е най-голямата сензация в бокса от 1990г. когато Майк Тайсън бе нокаутиран от Бъстър Дъглас.Точно 3 десетилетия. Като добре запознат с бокса, гледал мачовете на Али,Фрейзър, Форман-не се сещам от мача Форман-Али в Киншаса за подобна сензация. Всеки може да загуби, но назобеният Джошуа изглеждаше адски бавен, изморен ,а и не може да носи на удар. Въобще свръхтежка категория е в драматична криза откъм таланти. От времето след Ленъкс Люис и Виталий Кличко.

151

Анонимен

преди 4 години

Мноого са ми инстересни такива момченца по 200 см.високи като почнат да се ежат и като ги докопа някое борче от нашите Бургаските и гледаи какво става локви от кръв та дългите да не се мислят за нещо...

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"а защо слагате джошуа за висок..нормален е за спортист"Да беее ... Извън волейбола и баскетбола, 198 санта си е висок ръст.

149

Циклопа

преди 4 години

Има сериозна опасност да обявят час на смъртта на Джошуа на реванша, ако Мексиканеца свали маста и се нацепи за реванша.

148

Анонимен

преди 4 години

До Физик 146Значи Питър Динглидж (Тирион, джуджето от Игра на Тронове), требва да ги трепе по трима-четерима :)

147

Анонимен

преди 4 години

до 150 Я гледай малко мача Уайлдър с Шпилка..най-добрият полски боксьор. До 7-я рунд бяха равностойни и Уайлдър го издебна и го приспа. Оня не мръдна, а жена му до трибуната се разрева- помисли си че е умрял. Дай ми един пример с такъв нокаут от Майк Тайсън. Ще ми е любопитно.

146

Анонимен

преди 4 години

Много интересно че мексиканеца е с доста излишна клъстина със сигорност не използва стеройди ако използваше щеше да е по-чисто сух като мускулатура а извади феноменална бързина за мазен човек..представете си ако е с 20 килограма по-лек и е на допинг каква бързина ще има ще млати и двамата африканци и Антани и Мелничара"Уйлър(маркуча):))

145

Асен от Асеновград

преди 4 години

Съмнително е твърдението, че Джошуа ще си върне титлите в реванша.Единственият вариант е да са си взели много сериозна поука и да сменят тотално стратегията срещу мексиканеца, защото той очевидно се е подготвил перфектно и много правилно. Не ми се вярва мексиканеца да не тренира за реванша също. Ще бъде голям мач и няма гаранции за нищо.

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142 Доказано е друг път Тайсън имаше 1300 удар а Уайдър няма по-силен удар това е измислица.Колкото по-висок си толкова по-слаб факт!Второ много по-вече енергия имат по-ниските хора по-долуго написах преди малко по-вече кръв в по-късо тяло.Да не говорим че и по-ниските хора са много по-агресивни историята го показва всички диктатори са средни или дребни на ръст...

143

Анонимен

преди 4 години

до 147 Гледал съм всичките мачове на Джошуа. Гледал съм и тези на мексиканеца.И като фен на Уайлдър ще ти кажа, че е жалко Джошуа да се продаде за някви пари и да загуби титлата. Естествено на реванща Джошуа ще попилее Руис и те искам пак тук да коментираме.Казвам се Лефтер.