18

Анонимен

преди 4 години

Да, трябва фаровете да светят в по-жълто, както тези с нажежаема жичка. Някой еврочиновник трябва да каже на производителите да не слагат заслепяващо бели светлини на автомобилите.

17

Анонимен

преди 4 години

Спокойно. Други осем ще отидат на тяхно място.

16

ДЯДО МРАЗ

преди 4 години

Има откат на Алпо хималайския орогенен масив срещу нагли наркомани и обратни манипулиращи доказани престъпници на власт сред хората.Принудили са милиард водачи на автомобили да увреждат с влючени скенери и фарове земята ни денем и нощем.Съвет спрете увреждането на Земята с включени фарове денем .ВЕДНАГА

15

JJIvanov

преди 4 години

Лично д а предупредя всички че нарочно произвеждани под обемно обсебващ контролна извънземни наркомани оръжия вкл холограмни и бели високо вредни скенери/led,halogen,laser and xenon/ тежко са увредили целия свят.Микросекунда след включване на бял скенер инсталиран на велосипед се включва worning опасен скенер да се ликвидира.Взето е решение заради милиарди тежко вредни бели скенери вкл инсталирани на автомобили да се ликвидира цялото човечество..Решението е взето на 25 май 2019.

14

Малена

преди 4 години

Спорт е едно, лудост е друго, а да те правят герой за глупост е цинизъм.И в низината можеш да бъдеш някой, върховете са вътре в нас, Планината, Непал, са постижими, за нормални и богати хора, но това е туризъм, а не спорта алпинизъм. Всеки иска да погледне света от най високата точка но не и с цената на живота си. Обичам планините, обичам моретата, обичам всичко красиво, човешко, истинско. Нека сме герои в себе си, винаги, а Еверест е за Боговете.

13

Анонимен

преди 4 години

До Валерия"Еверест е в буквалния смисъл на думата връх на смъртта!!! Трябва да се прекрати таэи лудост на търсещи адреналина фанатици!!! А шаманите да намерят по друг начин да си иэкарват препитанието!!!"Пич, ти като не искаш, не отивай.

12

Анонимен

преди 4 години

Именно заради този риск си заслужава тръпката :)

11

Има грешка...

преди 4 години

... Става въпрос за ТУРИСТИ а не алпинисти. Същите тези които се бяха наредили на опашка за селфи на Еверест като бабички пред Лидъл за чушкопеци на прИмоция .

10

Валерия

преди 4 години

Еверест е в буквалния смисъл на думата връх на смъртта!!! Трябва да се прекрати таэи лудост на търсещи адреналина фанатици!!! А шаманите да намерят по друг начин да си иэкарват препитанието!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Тези новини са като да коментараш поточна линия на бизалкохолна компания. - ето поредната бутилка е запечатана...

8

До привет от ГДР

преди 4 години

Ти пък. Стига праща на руснаците мишени бре.

7

Анонимен

преди 4 години

Браво, туй да се чува

6

Shark

преди 4 години

*** явно нямат край. Такива хубави места има на този свят, те тръгнали по ледниците да се катерят. Че и герои ги правите, да може още хора да следват глупостите им.

5

привет от Германия

преди 4 години

Като са решили да умират , поне да вземат един автомат в ръцете си и да отидат да защитават Екрайна от руските агресори ! Поне да направят нещо добро и да умрат като герои , а не като скитници за лично удоволствие по планините !

4

Анонимен

преди 4 години

Ама как не ги издирват! Издирваха Зайков!

3

преди 4 години

Тази новина е отпреди 3-4 дни, много сте актуални.

2

Анонимен

преди 4 години

извинявайте, ама все едно да кажете,че е трагедия, че шивачката се убола с иглата или готвачката се заляла с кетчуп. ами това са си избрали хората за начин на живот, знаят си как свършват - кое му е трагичното ? трагично ще е , ако някой ги е принудил на сила.

1

Нека

преди 4 години

Да се въведе пълна забрана за алпинизъм над 5000 метра, но не за да спрат да измират (това си е тяхно решение(естествен подбор)), а защото след тях остават само *** и трупове. Над 5000 метра природата трябва да е девствена, а не изхвърлени манерки, опаковки от космическа храна и замръзнали трупове.