76

Анонимен

преди 4 години

Територията на последно място в Евразия по: покупателна способност на населението! естествен прираст на населението ( тук не включвам някои социално предпочитани зафинансиране групи!!! )! разпределение на големина на частни влогове на частни домакинстава ( предимномлади семейства ) спрямо единият процент, дуржащ 90% от целият капита в България ;

75

ВЕрвам ви

преди 4 години

Същите тези рейтингови юнаци повишиха рейтинга на Гърция, ЕС отпускаха милиарди заеми на Гърция - година след това криза, рейтинговата агенция замесена в огромен скандал, за изкуствено повишаване.Кризата в САЩ рейтинговите компании даваха най-високи оценки на банки, фондове и др., същите фалираха, изгърмяха пенсионни фондове, жилища, акции на милиони американци.На себе си ли да вярвам или на паричките, които получават тези компании.

74

Сериозно!

преди 4 години

Територията на последно място в Евразия по:- покупателна способност на населението!- естествен прираст на населението ( тук не включвам някои социално предпочитани за финансиране групи!!! )!- разпределение на големина на частни влогове на частни домакинстава ( предимно млади семейства ) спрямо единият процент, дуржащ 90% от целият капита в България ; (;(;(;(;(;( !- брой ангажирани млади семейства на трудовия пазар в България ( и !!! не говоря за скритата безработица )!- цени ...

73

Анонимен

преди 4 години

Богатство или глад: Капиталистическият парадокс на Булгаристаня. ÜS: когато си отиде и последния бял човек на територията и останат само бойко и неговия електорат и официално се присъединим към индия сигурно и златен А рейтинг ще ни дадат. смешна история

72

Щирлиц

преди 4 години

Не се напъвайте залудо,изборите минаха,токът поскъпна,самоубиха Зайков и т.н............

71

Али Баба

преди 4 години

Позициите ни - силни , ама в кражбите

70

Скептик

преди 4 години

Остават неграмотните. Какво ще изплащат не знам.

69

Анонимен

преди 4 години

|S$P - няма нищо с България и ресурса на акционерите не се занимaва s GDP ж която е да е страна :))))))))))))) компанията отговаря само само за специализиран сектор фирми на територията на САЩСмешни сте със "зубър" изказвания пред хора които масово не познават "Standart and poor's""

68

Анонимен

преди 4 години

Оценка: Кредитният ни рейтинг положителен, позициите ни - силни!От замърсен въздух какви ли още ще ни се привиди?

67

SHERIFF

преди 4 години

Ако натикат България в еврозоната ще бъде гадно, но никой не пита народа. Цените ще станат като в Швейцария . Апартамент - 30000 лева = 30000 евро. Всички цени ще се равнят по еврото 1 към 1. Но каквото кажат началниците в хамериката.

66

Анонимен

преди 4 години

С подобни напомпани рейтинги зорлем ще ни вкарат в еврозоната! Но първо ще развържат лева и ще ни се разкаже играта. Това ще е краят и ГЕРБ ще останат в историята като най-големият кошмар!

65

раша бг е наша

преди 4 години

РБ ИМА СИЛНА ИКОНОМИКА ИМА ИЗНОС ОТ СЕЛСКО СТАНСКИ ПРОИЗВОДСТВО ИМА МАШИНОСТРОЕНИЕ ИМА ПРОИЗВОДСТВО И Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЕС ПО ИЗНОС -ЗАТОВА РЕЙТИНГА Е ПОЛОЖИТЕЛНА ---НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ БАВНО ОТ МИЗЕРИЯ ВАЖНОТО ЧЕ СЕ ОТЧИТАМЕ ПОЛОЖИТЕЛНО И БЕЗРАЬОТИЦА ПОЧТИ О ПРОЦЕНТА ДА Е НИ ЧЕСТИТО

64

Анонимен

преди 4 години

Ем мизерничета сме балгарти малко *** ко да са прави ... ари, а ходя да коля прасету!

63

Заглавие

преди 4 години

Колко да е Еко по Бургаското морско дъно?Нефт?

62

Анонимен

преди 4 години

До БГ22 трилиона долара са перачници и печатници на долари:)

61

БГ

преди 4 години

и 22 трилиона икономика ;)

60

Анонимен

преди 4 години

До БГ23 трилиона долара дълг на САЩ.

59

БГ

преди 4 години

по добре последен сред развитите от колкото из първите от бедните

58

Анонимен

преди 4 години

Кредитния ни рейтинг положителен, позициите ни силни ! А Българина продължава да вегетира, да тъне в мизерия и кредити, и да се топи. Никой не го интересува от тези оценки, въпроса е че изчезваме и то по най мизерния начин.

57

Анонимен

преди 4 години

До БГДържава няма как да фалира при комунистите. Фалитите станаха след 1989 г. когато стана пазар, но пък сега хората фалираха и нямат пари и са най-бедни в ЕС.