8

Анонимен

преди 4 години

объркАл е спорта момчето, нема се плашите. Следващия път да се запише за "Формула 1" и нема да има проблеми.

7

Сп??нс !?

преди 4 години

Лошо за загиналите, но тук новината цял ден не слиза от ефир, туй Роналдо да беше ритнал камбаната , нямаше да го разправят толкова. И най-лошото че никой не подчерта факта че нов автомобил не се обръща и пали ей тъй от нищото.

6

M.G.

преди 4 години

Подробностие са , че е карал с 200 км и е излязал мерседеса сам от шосето и се е запалил, загинали са / изгорели / Реуес и братовчед му на 23г , третия човек който е бил в колата е успял да излезе и е обгорен 60% и е в критично състояние

5

Анонимен

преди 4 години

Добър футболист беше . Жалко за този симпатяга!!

4

Анонимен

преди 4 години

Млад човек с мощен автомобил с нервен десен крак голем проблем. Имам мощен автомобил 250 коня но никога не му позволявам да ме води за носа. Мощноста му я ползвам само когато трябва да изпреваря някой който крета по магистралата с 100 км. От 130 км никога не съм развивал повече по БГ магистралите. Те не са направени за високи скорости щото ще ви убият. Само веднъж в Германия го изпънах за да видя колко му е пределната скорост и от тогава си кретам с нормална скорост. Бог да го прости момчето.

3

Анонимен

преди 4 години

До град козлодуй"животьт е миг от вечноста"---Мисълта е вярна! Правописът, обаче ...Абе, Козлодуй, да те питам:Благоевград, като завършва на "град" е град, нали така?А, КозлодУЙ тогава какво е? :)

2

Анонимен

преди 4 години

... И Гунди така. И Котков така ...

1

град козлодуй

преди 4 години

животьт е миг от вечноста