32

Младеж

преди 4 години

Македония и Украйна. Такива държави никога не е имало. А Българите сме от най древните народи на земята. Македония е част от България ,а Украйна е част от Русия. А Русия е най голямата Българска държава.

31

lili

преди 4 години

абе вие тръгнахте и македонците българи да ги правите като ги клахте навремето не бяха българи като са българи защо им продавате паспорти по 5000 лв.

30

Бончев до Кирил

преди 4 години

Частично вярно,защото при такова развитие на нещата България нямаше да я има в тези граници.Ако България беше останала извън НАТО и ЕС в някаква руска зона,Първо Пиринския край щеше да се отдели,хората там щяха да поискат европейски и македонски паспорти.Варна и районът щяха да са под руска марионетна власт по подобие на Приднестровието.В Кърджали и районът вероятно щеше да има турска зона.Сегашното развитие е щастлива Случайност,която българите въобще не осъзнават.

29

Анонимен

преди 4 години

А Тиквената марионетка подписа някакъв договор за приятелство с тия урроди. Да ти ебаааа приятелите, банкянски туллуп долен.

28

Ставрю

преди 4 години

Хубава новина. Всички макета които познавам казват че са българи и нищо друго но досега са репресирани гонени и ги е било страх да го казват. Пендарев заяви че преследването на хора с българско съмосъзнание се прекратява. Ехххх македониьо колко българи дадоха живота си за теб а днес много от вас плюха на това. Скоро ще сте част от албания.

27

Кирил

преди 4 години

В Северна Македония се страхуват от признаване на българският си произход.това са комплекси на една млада нация.ние,във България също не признаваме македонско малцинство,макар това да са шепа *** маргинали и ***.нашите основания са по други.при една хипотетична ситуация ако беше се развила,те в НАТО и ЕС а ние в положението на Беларус Молдова,тогава как мислите,колко българи с произход на предците им от македонско щяха да се определят като македонци и да вземат македонски паспорти.

26

Някой

преди 4 години

Аре на танковете и атака преди да са влезли в нато

25

Гошо

преди 4 години

Тия макета не разбраха ли че територия на нас не ни трябва! Просто си държим на Българското! Имам рода която живее в Македония! И какво става - ние тук сме Българи, а те македонци! Е това не мога да разбера!

24

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза, че ако издигне магаре за народен представител ще го изберат.

23

Браво на Бойко

преди 4 години

"Добро" споразумение направи с Македония. Даде им каквото искат, без България да получи Нищо. Гърците защитиха историята си,а Бойко бърза да подпише договора и не защити езика ни, историята ни, фолклора ни и въобще кръгла нула.

22

До къде стигнахме

преди 4 години

БЪЛГАРИ, да се обръщат към албан за защита на правата си, а навремето за една албанска глава българското правителство е давало по една жълтица, и е имало голям резултат. Затова сега да оставим македоните в ръцете на албаните и да им гледаме сеира на отродниците

21

Анонимен

преди 4 години

Докога ще се съобразяваме с интересите на кой ли не освен тези на България?

20

Анонимен

преди 4 години

Много е важно да си балкански египтянин

19

Наблюдател

преди 4 години

Браво на БККС и македонските българи, Браво! Много интелигентно и правилно изказано заявление за отстраняване на българското в Северна Македония.Поздрави от София!

18

До Fenasi-то

преди 4 години

Аферим Фенаси ефендиЩо тогава от границата до Скопие всичко е с албански знамена?

17

Niama po-strashno

преди 4 години

neshto ot tova prost I alchen chovek da e s ogromna vlast v ratsete !!! Po- strashnoto e samo grupa ot takiva hora da komandvat edin tsial narod !!!

16

Европедерал

преди 4 години

В Северджистан и "македонец" попада в графата "други". След Преспа такова животно нема! Само ако си грък от Северна Гърция имаш право да си македон!

15

Анонимен

преди 4 години

Не се безпокойте. Скоро, много скоро Северна Македония ще бъде поделена между Албания и България. До няколко години Северна Македония няма да съществува. Който от тях не иска в България да става албанец! Така ше бъде! Обещано е! Д.

14

Анонимен

преди 4 години

това в резултат от мисията на *** от банкя който направи всичко възможно за да се случи северна македония по инструкция от краваритекъде го да се обати или пак ще се скрие под миндера

13

Анонимен

преди 4 години

Поразиите, които Византия нанесе на БГ и до днес не могат да бъдат поправени.