26

Анонимен

преди 4 години

Майдел и Гарбиел пак ще ни занимават с техните глупости дигитален пазар, цифрова икономика и плащане в супермаркета със селфи...

25

Драго

преди 4 години

Щом БСП присъстат, значи шансовете държавата да се оправи са доста големи.

24

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам след като имаме толкова много представители в Европарламента да се намалят представителите в нашия просто няма смисъл от тях

23

Анонимен

преди 4 години

От тези 17, май само Елена Йончева е що-годе читава.

22

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоТроле на ГЕРБ-КРИЛО ПЕЕВСКИЧестит ти турски евродепутат Асим Адемоолу. Айде бегай се пери.

21

Анонимен

преди 4 години

*** Майдел се провали с едва 0,32 % но е депутатка. Станишев се провали в ПЕС, но пак е депутат вместо да подаде оставка и можеше да влезе Гечев на неговото място. Пенкова е с едва 0,4% и пак е депутатка вместо да отстъпи на Енчев с 4 %.

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВъобще не е сигурно че еврокомисара ни ще е от ГЕРБ, защото отиде мнозинството на ЕНП. Може да е от БСП или СДС или ДБ или даже от ДПС.

19

Активист на ГЕРБ

преди 4 години

ЦВЕТАНОВ Е ПРЕДАТЕЛ, ЮДА, ПРЕДАДЕ БОЙКО, ГЕРБ, ЕС И ЕК. ДОЛУУ ПРЕДАТЕЛ МРЪСЕН, СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ!

18

Зозо

преди 4 години

ф-16 блок 70 са по-добри от Миг 29 и Цветанов вече летя на няколко от тях и затова ф-16 блок 70 са най-добрите

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Гъбриел отива в ЕК, а Павлова ще заеме нейното място в ЕП.

16

До 15

преди 4 години

Щяла да отслабне винетка да бе с 20 бона в евро може и липусукция да си направи да и исмучат мазнините

15

Анонимен

преди 4 години

От 17те-двама,трима достойни българи.Останалото протурски и проруски интереси и две чужди снахи.Това дава пределно ясна представа че политическата ни клика е клоака.

14

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се забрани практиката с това да можеш да участваш в изборите, но после да отказваш да идеш в Брюксел и да пробуташ някой друг. Най малкото хората са гласовали за теб, а не за Бончо еди къде си. Боце обаче е много кух, ако се беше пуснал на изборите щяха да спечелят още 1-2 места в ЕП естествено щеше да се откаже като някои други.

13

Калеко Алеко

преди 4 години

Импексова загуби, но пък Офшорното ленче спечели, ония 12 720,00 лв. които получаваше от Вирджинските острови, сега ще и се превеждат директно от Брюксел, при това в Евро ... Ако пък подменят Брюкселското и жителство със Сливенско, ще има възможност да включи в имуществената си декларация и нова боксониера от затворен тип, с южно изложение ... !!!

12

:)

преди 4 години

Алекасандър Ваклин-покупвача,племенник на Александър Йорданов,Слабаков първи братовчед на съпругата на Каракачанов,серГЕЙ и Милиончева бивши любовници ....няма случайни хора в листите и "избраните",за агнешките главички дори не ми се говори.

11

Анонимен

преди 4 години

Да и аз бях чувал че убиеца на децата от Ястребино му бил чичо на тоя незнам вярно ли е той отричал да имат връзка

10

Фалшива новина

преди 4 години

Новината на ЦИК е фалшива. ГЕРБ печелят 30,13% от всички гласове, а не 31,07%. 31,07% са гласовете на ГЕРБ от тази част от всички гласове, които са подадени за партии, коалиции и независими кандидати. Освен тези гласове има и други.Важното е, че ГЕРБ печелят само с 9,46% от гласовете на имащите право на глас.

9

Анонимен

преди 4 години

Има повече чужденци като гледам.

8

хаха излагация тотал

преди 4 години

Пак Моми женени за Евро-старци,гейко-Сергейко,Некъпаният и Цайко с ромският вот,голият Рамадан и за капак седесар куку АлЙо- роднина на убиеца на децата ястребинче,и некакви Мюмюн *** за цвят!Егати депутатите!

7

и те така

преди 4 години

Атидже Алиева-Вели,зам.директор на Държавен фонд "Земеделие"/ДФЗ/осигури на родата на Карадайь цели 5 къщи за "гости"построени с европейски пари,и за благодарност от негова страна-евродепутат.