34

Змия

преди 4 години

До привет от ГерманияИмаш бактерии в главата, добиче такова. Четете, учете, мислете помага!

33

SS

преди 4 години

От животните най много мразя кучетата и змиите.Никога не съм стрелял по сърна,дори и когато съм имал възможност да я отстрелям.Всичко друго под ножа.

32

Анонимен

преди 4 години

Имам два питона и смея да твърдя, че са страхотни животни. Обикновените смоци не са кой знае колко интересни, но този е красавец :)

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Ял съм змия и напълно подкрепям твоето мнение. Месото е изключително полезно и може да се консумира от пациенти с Подагра. В далечния Изток има развъдници за змии които се ползват за храна, кожа и лекарства. Всяка змея става за храна даже отровните са най-вкусни.

30

dg

преди 4 години

Смока е полезен животински вид и не трябва да се убива, едно време хората са ги пазили и са гледали да ги задържат около къщите си, защото смока се храни предимно с плъхове и мишки!В миналото основните болести и зарази са тръгвали предимно от големи колонии гризачи и основно плъхове!!Преди години, през "ЦоЦиализЪма" имаше анимационно филмче на Доньо Донев, където в едно село унищожиха змиите и се случиха определен вид лоши неща...гледайте го и белким нещо като ум ви влезе в чутурите...ама надали

29

Анонимен

преди 4 години

Много хубава скара става от смоците а и от повечето неотровни змии.Очиства се по същия начин както риба. Обелва се кожата, месото се нарязва надлъжно на парчета по 10 см. или на шайби ако е по голяма змията. После се накисва в марината за 8-10 часа, оцежда се за час. след това се намазва с краве масло и се пече на скара.Идеална работа.

28

привет от Германия

преди 4 години

Кое ще ви причини по-голям и дълготраен шок , среща с такава змия или среща с приличащ на бандит ром ?! Да предположим ,че и в двата случая няма да има инциденти нито змията ще ви ухапи , нито ромът ще ви открадне парите ! Просто представете си и двата случая по отделно , срещате един грозен и приличащ на бандит ром , после слещате тази змия , коя от двете срещи ще ви причини по-дълъг шок ?!

27

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО 29И едно мачете имам в багажника, оригинално бразилско..........имаш мачете но без акъл можеш само да си срежеш пацуляната и да си я туриш в хотдока.

26

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия 28Щом народът е определил змията като лошо животно....Уникално мъдър народ плуващ в компот. Личи ни в повечето случаи, много даже.:)))))))))))

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25...имаш ли представа какъв ужас може да изпита едно малко дете, така може да превърти за цял живот!Имам, съдейки по теб, всичко е в следствие на некачествен алкохол пронизал чреслата на баща ти.

24

Сата НАТО

преди 4 години

Избивам ги без никакви скрупули.Направо с бела или с мотиката съвсем хуманно им кълцам главата и ела да ми кажеш нещо - и на тебе ще ти сцепя главата при самозащита в състояние на афект. После ме съди с разцепената тик ва. И едно мачете имам в багажника, оригинално бразилско.

23

привет от Германия

преди 4 години

Абе щом змията е в населено място , трябва да се убие , точка по въпроса , това са природните закони ,законите на самосащитата и оцеляването , никакви писани закони не действат когато се срещнеш очи в очи със студенокръвното влечуго ! народът затова казва - змия в пазвата ! Защо не казва гълъб в пазвата ,ами казва змия в пазвата ?! Щом народът е определил змията като лошо животно ,значи е лошо и сме длъжи да се пазим и защитаваме поне в населените места ! В гората не е етично да убиваме !

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Имаме представа колко носиш под скалпа! :))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Не бе, не ги пий за да обвиниш после Природата че те е подминала докато е ръсила акъл!

20

Анонимен

преди 4 години

Това е смок който няма да навреди на дете по никакъв начин даже и да го ухапе-***, имаш ли представа какъв ужас може да изпита едно малко дете, така може да превърти за цял живот! Трябва на тебе да ти размажат муцуната с един камък.

19

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия 22А и човекът е царят на животните , царят решава какво да прави.....ама ти си определено "царя" на глупците, а Бог на глупците предлага много нови изпитания!

18

привет от Германия

преди 4 години

Ако видите змия в населено място , убийте я за да не ви се налага да търсите лекарска помощ и да пиете антибиотици ! А и човекът е царят на животните , царят решава какво да прави !

17

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияВеднага разпознах живковиста в теб, ***, ограничен и тесногръд! :))))))

16

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия 18"В устата и в зъбите на змията има такива бактерии , че при ухапване дори и да няма отрова може да причини гангрена и това да ви струва ампутация на крайник!"Каква гангрена те гони пък теб? Нали има антибиотици и прочие. Нещо не си добре, имаш нужда от анти-психотици при това веднага!!!

15

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия 16Това е смок който няма да навреди на дете по никакъв начин даже и да го ухапе. Въобще змиите в България са една абсолютна детска работа в сравнение с тези в Австралия и Бразилия. Приятелско семейство сърбаха попарата преди години от коралова змия (не е хай-отровната) и се радваха че не ги беше ухапала мамба. (черна, кафява или сива) Това в България със змиите е просто шега!