48

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО СЛЕИД ИЗБОРИТЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗА СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ?

47

Никола

преди 4 години

Ангелчо що нямаш диплома за висше образование?Бандит македонски!Какво правиш в парламента?Искаш и в Брюксел да ни излагаш!

46

ХЕИ

преди 4 години

Тоя ли беше, дето си скубеше космите по гърдите, пък иначе се правеше на мъж и щял да "брани България" , сигурно от *** ....???

45

Случаен

преди 4 години

Живели двама братя. Единия бил фашист, другия комунист. След 1944 г. комунистът затънал в живота, защото го репресирали, понеже имал брат фашист.А фашистът просперирал помеже имал брат комунист.Приятен ден!

44

Анонимен

преди 4 години

Тези избори миришат силно на фалшификации. Още със самата бланка за секционните избирателни комисии е заложено да има несъответствия. Който има очи и ум може сам да види това. Най-накрая и протокола на ЦИК за обявяването на резултатите е пълен с несъответствия. 80238 невалидни гласа при 2 милиона гласували е прекалено много, даже и за фалшификаторите от ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 4 години

ПО ДОНОСИ се работеше в едно друго време -казвам че имаш убит партизанин в двора- бам - изключват те от работа, без да проверяват.

42

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки специално е казал, че е декларирарано имуществото си, и че който му открие нещо извън това имущество, приписано на негово име - в България или в чужбина - веднага му го подарява. А какво се говори е несериозно.

41

Анонимен

преди 4 години

говориш пълни глупости, още вечерта в изборния ден на пресконференцията на ВМРО те казаха, че почти сигурно взимат 2 мандата, това че ти не си гледал е твой проблем

40

Анонимен

преди 4 години

Два дни ЦИК не публикува нови междинни или окончателни резултати, защото бееш ясно,ч е ДПС ще спечели още един мандат, а ВМРО ще остане с един, но .... не е важно как сме гласували, важното е кой брои бюлетините. Гласовете на 80238 гласували са обявени за невалидни и ... ГЕРБ и СДС печелят изборите, а ВМРО взима един мандат от ДПС, както сами си признават.

39

Въпросче

преди 4 години

Вярно ли е, че имаш тризонет в Париж на стойност 9 милиона евро?Ако имаш с какви доходи, при наличие, че дори 13 хиляди евро месечно не са достатъчни за един мандат, подобни пари се правят с активно лобиране в полза на големи бизнес интереси.Остава въпросът, че за да се поддържа едни тризонет в Париж изисква огромни финанси, поне 50 милиона евро трябва да имате в наличност?Не че вярвам, ама чета медии.И защо никой журналист, не зададе този въпрос, за да отпаднат съмненията.

38

До Трак

преди 4 години

До Трак: Рядко глупав си, да не си ВАРДАРСКИ МАКЕДОНЕЦ :)))

37

Трак

преди 4 години

Безгръбначния Джамбазки , доживя парите на крадците родни , към него да се те насочат.Ей народе , Доган го приехте , но България пазете.Тя е по стара от Русия и Европа , но оцеляла е до днес.ДНК изследване доказа , че 50% сме тракийци и под 5% славяни и туркмени.България е средно-голяма европейска държава и единствена запазила родното име през хилядолетната си история.

36

Анонимен

преди 4 години

Абе джамбаз Слабака ви изкара кампанията не се навивай толкова.

35

Джейхан Осман

преди 4 години

Другарят Джамбазки малко преиграва с "патриотизма". До скоро бях повел плувката, но той успешно ме изведе от това състояние.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега АТАКА и другите формации ще носят отговорност в съда. Вий знайти ли кой съм аз, вий меве уважавати ли мъ, шъ видити вий кон боб яде ли. Извини се бе. извини се бе. извине се бе. ааа ! Ще ви пратя пред съда всичките АААААА отивам да си пия хапчетата при моя господар Макрон и да му кажа, че фалирами с тоз пакет всички шъ видити и Макрон и той шъ види ко шъ станииии, АААААА !!!

33

БЪЛГАРИН !!!!!

преди 4 години

лека нощ на всички БЪЛГАРИ !!!

32

Анонимен

преди 4 години

Тоя и оня рошавия пушач не са за никакъв Европарламент.2.3 милиона Евро струва всеки евродепутат на БГ.8757евро на месец+4513евро намесец за общи офис разноски+320Евро дневни.И за какво е всичко това,след като Големите началници решават всичко.

31

БЪЛГАРИН !!!!!

преди 4 години

До akud ,дори и болшивик да си , няма лошо , когато убиваш ЧОВЕК само за това , че не си съгласе с мнението на + ПАРТИЯТА " , как да приема "социалната политика "на БСП или казано БКП която УБИ МЯТ ДЯДО и МЕ ЗАКЛЕЙМИ като " ВРАГ НА НАРОДА " , ПИТАМ , КАК ДА ОБИЧАМ ВАРЯГИ , БОЛШИВИКИ , КОМУНИСТИ или БСП ?

30

турчин

преди 4 години

Този първо да обясни как е купил жилището в Париж за милиони евра. Загубен в европа нямате бъдеще. От ДПС нищо не сте разбрали. Омразата ви към хората подтиска човешкото във вас. С внесените промени изборния закон орязахте хиляди граждани на България да гласуват. Популист плачиш за малцинствата в Балканите но като стане въпрос за турското малцинство в България реагирате като долни мерзавци.

29

akud

преди 4 години

До БЪЛГАРИН !!!с българин се назоваваха и всички в Панагюрище който гласуваха за дпс