9

Анонимен

преди 4 години

Ако бях диллър на дрогга, бих се борил срещу всякакви други пороци и зависимости, като тютюнопушене например, това отнема клиентела. Все пак един човек не може да има много зависимости накуп, камо ли да има пари да ги задоволява всички. Затова смрът на цигарите - да живее моя бизнес!

8

NOLF

преди 4 години

Пуших 12 години по 1 кутия на ден. Спрях ги преди година и половина и започнах да спортувам редовно.Най-доброто решение в живота ми, толкова добре не съм се чувствал от години.

7

ananio

преди 4 години

Откажете цигарите , хора!После много ще се радвате.

6

Трябва

преди 4 години

Алоооо, консултантите, излезте с мегафони по улици и площади и се борете против пушенето ! Вижте кришнарите как пеят и табцуват по площадите и привличат последователи. Удобно седнали в кабинетчетата, джиткайки на телефончетата няма как да свършите и грам полезна работа, освен да си вземете надницата :(

5

Анонимен

преди 4 години

Ами за вредата от кренвиршите що не направите една кампания.

4

Анонимен

преди 4 години

Пушете коз

3

Анонимен

преди 4 години

Ако някой може да направи групата на зелените пушачи това е ТОЙ ...за всичко друго ...хм ами ще видим

2

Анонимен

преди 4 години

Хората не желаят да бъдат здрави. И практически много малко от хората умеят да мислят дългосрочно. Действат според първичните си усещания и после оправдават действията си чрез придобитите си умения за говорене.Представата за време се формира най-късно и най-трудно в съзнанието на човека. Общество, задвижвано от поддържане на лакомия към всичко, има полза от всякакви безразсъдни потребители. От разумен човек печалба няма.

1

Анонимен

преди 4 години

По добре безплатни цигари