22

Анонимен

преди 4 години

Тоя не му дреме за Цветанов.А че договорката с Борисов да го държат на власт ще отпадне!

21

Анонимен

преди 4 години

Когато не се виждаш никъде след изборите,започват да ти се привиждат какви ли не неща!

20

Анонимен

преди 4 години

симеонов може да види всичко! според гъбките!

19

Анонимен

преди 4 години

Валери Симеонов сам се провали.Сприхав и първичен е.Това му пречи.

18

ха-ха-ха

преди 4 години

До Анонимен 11 Ами да, как не. Той и по килца е на път да го настигне.

17

ха ха ха

преди 4 години

ай ,чак сега ли заподозря ,че герб са с дпс ? докат вървеше далаверата ти нищо не подозираше !- кой купи теца ? кой изкупува Бг земя,болници,фабрики,имоти ?Кой строи големите обекти ? Кой каза ,че се месят в Бг, кой каза да учиме турски ?Сега като ти истива келепира ,пак ще ходиш да буташ бабички.

16

Анонимен

преди 4 години

Този кой беше?

15

Ина Мирова

преди 4 години

Далаверито , който публично се беше заканил : - "Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя.". - не само , че все още не се е удавил с релсата на врата , ВЪПРЕКИ , че Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) окончателно отмени решението на правителството от края на декември 2017 г , когато Валери Симеонов беше вицепремиер , НО не спира да ръси тъпизми след тъпизми пред медиите , Далаверииииии , бургаския мост те чака https://vesti.bg/bulgaria/simeonov-shte-otida-v-burgas-shte-si-zakacha-relsa-i-shte-se-udav

14

1

преди 4 години

До Симеонов,от както урагана"МУСТАФА КАРАДАЙЪ"премина през балевски,той още повече се побърка,ето кумеца му също пострада от урагана,но никакъв не се показва,пред медиите.

13

Анонимен

преди 4 години

Симеонов да си отчете собствения провал заради арогантното си поведение което не е променил и до момента

12

Анонимен

преди 4 години

вярно- в едно добруджанско село цветанов май 4е направи/така се 4у/~130 4ленове на дпс - 4ленове на герб! но как ли??

11

Анонимен

преди 4 години

Тоз кой беше, че не мога да се сетя да съм го виждал в класациите на последните избори...

10

Анонимен

преди 4 години

Връзката не е ДПС - Герб, а Пеевски - Боросов! И все пак в огледалото си, Борисов вижда Пеевски!

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Богаташа...дупетат,занимйаващ се с...политиканстване,само за лично удоволствие и да си...начеше егото,пак се изходи по...въпроса,за износа на магданосса.Тоя на едни следващи избори,може да вземе и 0,01 процент,но пак ще си вири носа и ще се...навира в общественото фффнимание,защото партийката си е...негово,точно кат Боко;маха и слага който си иска,когато си иска.Това е то...феодализъм в модерните времена;политически...феодализъм.

8

Анонимен

преди 4 години

ХА ХА ХА ТОЯ ИЛИ Е БАВНОРАЗВИВАЩ,ИЛИ Е Д*БИЛ ЩОМ ЧАК СЕГА СВЕТНАЛ,ЧЕ БОРИСОВ И ГЕРБ СА НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНИ С ДПС ,ДАЖЕ САМИЯ БОРИСОВ И ГЕРБ СА РОЖБИ НА ДОГАН И ДПС.ДА НАПОМНЯМ ЛИ КОИ НАПРАВИХА ЕДНА ВТОРОРАЗРЯДНА МУТРА ГЕНЕРАЛ -НАПРАВИХА ГО ДОГАН И ГОЦЕ ПЪРВАНОВ.ДА НАПОМНЯМ ЛИ ,ЧЕ ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СА ИЗВЪН ВЛАСТТА ,САМО ТОГАВА КОГАТО ББ ИМАШЕ ТЪРКАНИЯ С ДОГАН И ПЕЕВСКИ ,КОИТО ЗАРАДИ ТЕЗИ ТЪРКАНИЯ ПОДКРЕПЯХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ,НО СЛЕД КАФЕТО С МЕСТАН ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО

7

Анонимен

преди 4 години

Изборите показха, че НФСБ и Атака нямат нужните гласове за да останат в управлението и упрвалението им е антинародно. Иначе то по същата логика може да сложим и АБВ или Бареков вместо Атака и НФСБ в коалиция с ГЕРБ нали. Изхода за Борисов е оставка и нови избори за да търси нова коалиция или в сегашния парламента да се крепи с нова коалиция с ДПС според изборния резултат, но тогава ще загуби ВМРО.

6

Анонимен

преди 4 години

Преди години Доган нали каза че той разпределя порциите. Може и наистина да е така.

5

Анонимен

преди 4 години

Валери Шумеонов дава дефекти в шумомера. Партия Българска домашна ракия са му дали менте парцуца.

4

ай сиктир

преди 4 години

WC-то става смешен чак сега ли разбра, че бостана си работи и най-малкото заради това, че докато БСП ги нямаше кворума в дупетатника го осигуряваха именно ДПС.

3

,.,.

преди 4 години

Аз пък бях изненадан че Валери Симеонов се сложи водач на листата си за евроизборите,което е абсолютно самохвалство и пълнен отказа от партията му при евентуално спечелен мандат.Което за радост не се случи.