9

Бойко

преди 4 години

Чудна работа. Църквата в България е един от най-големите собственици на недвижими имоти, гори, земеделски земи. Получават огромни цени от наеми, ренти и т.н. А се оказва,че някой друг трябва да им плаща потдръжката. Църквата е освободена от данъци, такса смет, данък сгради. Финансовият им контрол е само вътрешен. Интересно как намират пари за лимузини от по 200 000 лева а нямат пари за потдръжка на сградите си?! Ама нали има заблудени хора с *** душици, защо пък те да не плащат...

8

ЗАЩО?

преди 4 години

Не искам моите данъци да отиват за това. Да плаща църквата - КЪДЕ Е ЦЪРКВАТА питам? Оядени дебели безверници - да се грижат те. СТИГА ВЕЧЕ - с парите от данъци и с благотворителност, а онея хрантутняци защо са , само да лапат ли ????????????????????????????????????????????????????????????????

7

АнонимеН

преди 4 години

СВЕТИЯ СИНОД ДРУГ ПЪТ!!! НИЕ ПЛАЩАМЕ!!БОРИСОВ ДАДЕ 24 МИЛИОНА НА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА КАТО ЦЕЛТА БЕШЕ МЮФТИЙСТВОТО НО НЯМАШЕ КАК САМО НА НЕГО ДА ДАДЕ ЩОТО НАРОДА ПОБЕСНЯ!!!

6

Чужденеца

преди 4 години

Какви църкви ве хора, всеки ден гледам за деца който се нуждаят от пари за живот. Що за безумие е това да поддържат църкви и попове, а децата ни да мрът. До кога

5

Азазел

преди 4 години

Да се направи като в Германия- щом принадлежиш към дадена църква плащаш църковен данък. С този данък се поддържат култовите места. Тогава ще се види и колко всъщност са "вярващите" в България. Иначе излиза, че всички плащаме налози за църкви, джамии и пр.

4

1234

преди 4 години

За Базиликата в Плиска, само мизерия нали, иначе бб беше пръв като бликна водата и за 1150 годишнина от покръстването

3

Esc.

преди 4 години

Не искам с моите пари да се ремонтират каквито и да било религиозни обекти. Вероизповеданията си имат достатъчно средства. Друг е въпросът ако се отнася до паметник на килтурата. Но тогава приходите трябва да отиват при съответното министерство или община, не при тунеядците с ролекси.

2

Анонимен

преди 4 години

А защо църквите са на командно дишане и зависят от подаяния на държавата. Който поп не гласува за нас църквата му ще тече.

1

.... ..

преди 4 години

Отново прах в очете на хората,имитация на помощ! И по-късно,за следващите избори ще отчитаме колко църкви сме ремонтирали. ....Айде,дано цвъки повлече крак!