32

Все тая

преди 4 години

Работете, не играйте - или както видях в коментарите долу - burnout-а не е болест... Ха !Ами няма и да го признаят за такава - нали е по-важно да крепим монетарната система.Между другото има хора, които си изкарват прехраната с играене на игри - ютюбъри. И да ви кажа честно си изкарват мнооого добри пари, вместо да се гърбят по 8 часа и да лижат сещате се какво на шефа ! Да не говорим, че и висшето образование вече не се цени, а лицемерието и хубавите крака !!!

31

Анонимен

преди 4 години

преди 20 години би било обидно всички само да висят вкъщи и да цъкат вместо да ритат топка навън, но в днешно време кажете каква е точно алтернативата за децата?в последните 2-3 години почнаха да никнат частни спортни съоръжения и тук таме някое градско, до преди това имаше една дупка от 15 години в която всичко бе батал от всякъде, какво друго да правят децата, та и възрастните? да ходят да пият в кръчмите?

30

Анонимен

преди 4 години

Докато burnout-а все още се чудят дали да го вкарат като заболяване или не, ама развлечениеята, да значи има нещо много сбъркано в цялата работа. Какво? Значи работете до припадък, а като си почивате - болест?!

29

Анонимен

преди 4 години

Странно, игрите - болест, overburn-а не е болест.Значи - работете до припадък - нормално, отпочивайте - болест.

28

Анонимен

преди 4 години

Охо, и инвалидна пенсия ще ни дават даже!

27

Gaming 24/7

преди 4 години

Еха, ще се пенсионирам по болест...

26

Зависимост е !

преди 4 години

При закупуването на видео игра, да я регистрират в общината и да заплащат годишен данък!

25

Анонимен

преди 4 години

Тва са глупости. Ще си геймя колкото си искам.

24

Хейтър

преди 4 години

Gamer and Proud :D Предпочитам да прекарам часове в Дивизията 2 и да развивам стил на игра, тактика, стратегия, атачмънти на оръжия и т.н пред това да гледам турски сериали и невероятни бози като Капките. Или да гледам как провъзгласил се за велик ШЕФ хвърля храната в камерата..

23

Анонимен

преди 4 години

Явно и СЗО са се включили в глобалния проект за масово затъпяване. Доказано е, че видеоигрите са добра тренировка за мозъка, развиват невронните връзки и засилват логическата мисъл.

22

Анонимен

преди 4 години

Постоянното "тирилин-тирилин" на фейсбука, то какво е. Не ви ли прави впечатление, че съвремнният човек по цял ден е у фейсо, да лайква ? Огледайте си ще видите хилади овце, надлежно свели поглед км дисплейчето и мажат ли мажат с пръсти по него. Не ги интересува трафик, дъжд от камъни, пожар и каквото де е. Само да са у фейсо- друго им не трява.

21

Анонимен

преди 4 години

До АааааЗащо все намесва други неща? Темата е за проблема с видео игрите

20

Анонимен

преди 4 години

А това, че са пред ТВто по 15 часа дневно, кат офсе, не е "зависимост"

19

Коце кмета

преди 4 години

Туй същото СЗО ли е, дето премахна пeдepacтиятa от списъка със същите разстройства? И сега какво чакаме, да махнат геймърството от списъка, и да провеждаме геймпарад?

18

Гочо

преди 4 години

Не съм съгласен. Въпреки че съм на 46, и играя нон стоп, винаги мога да спра, да хапна, да пусна вода. По добре да играя у дома от колкото да ходя да им работя за малко пари на разните му бизнесмени. Прибирам си наема и си жуля игрички. Единствено съм пристрастен към гювеч, боб с наденица и свинско със зеле.

17

Чичо

преди 4 години

Щот не е забранено от г-н Борисов (човек, за който ще гласувам пак), значи всичко е точно! Абе въобще ГЕРБ саномер едно!

16

Мальчик-гей

преди 4 години

За щастие обаче, според тези горните, хомосексуализма не е. Така че, очаквам с нетърпение да разрешат у нас гей браковете, за да мога да сключа такъв с партньора си.

15

Киро Бастуня

преди 4 години

А аз съм пристрастен към порното...Мечтата ми е изгледам всичкото порно качено в интернет!

14

Иван

преди 4 години

И аз играя много, но някой хора наистина много прекаляват и наистина са като болни. Има история за корейско момче, играло 50 часа без да спира да яде и да спи. Паднал от стола и умрял. И то за някаква *** MMORPG.

13

Анонимен

преди 4 години

Щом е болест, значи мога да си взема болничен и да си разцъквам?