21

Анонимен

преди 4 години

А бе тази мека китка,да каже от къде е откраднал пари за тризонет в Париж на стойност 9 000 000??!??!?

20

Ор село

преди 4 години

Бихте ли обясненили как точно бг фирмите подбиват цените. Нищо подобно. Всички превозвачи вземат товари от едни и същи сайтове, така че, печалбите са едни и същи и за бг фирмите и за останалите фирми. Но заплатите са различни. Така че, да затварят ... 40249в Европа има търсене. Работата е една и съща.

19

Анонимен

преди 4 години

ДЖАМБАЗКИ *** ПИЦАРСКИ,ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА ,ЧЕ ЩЕ ТЕ ОТНЕСЕ ВЯТЪРА НА ДРУГИЯ СВЯТ

18

Анонимен

преди 4 години

Български ген е, че всеки гледа да отмъкне нещо за себе си. От Чингис Хан насам е така.

17

До кафяв

преди 4 години

Ами колко пъти да ви казваме че едните и другите са маскари.

16

Cvetko

преди 4 години

До PetkoНали в тия фирми работят шофьорите бе Петко. Те без работа няма да останат и семействата им също. Кво да ми дреме за някакъв транспортен сектор. Работодателите да плащат всички необходими средства и готово, те ти го пакета мобилност. Що не почнат да плащат нормално, а не като командировка??? Така ще има и за хазната и за работещите, а не само за "Патрона" "Газдата" "Чорбаджията". Досега беден превозвач не съм видял, а бедни "тираджии" дал господ! Спят като животни в кабините и ядат х*я

15

Ами така е..

преди 4 години

Къв бизнесмен си след като не можеш да осигури на работника си, европейска заплата и нормален начин на живот в рамките на ЕС..??!Ако не можеш----фалирай и бегай.ИМА ВЕЧЕ И ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ!!!!

14

До Petko

преди 4 години

Който не може да плаща поне 5000 лева заплата на тези шофьори, да фалира и колкото по-бързо, толкова по-добре за България. Шофьорите няма да останат без работа. Същото важи и за всички в България, но не 5000 лева, а обикновено поне 3000 лева заплата.

13

Анонимен

преди 4 години

Видяхме ви как се обединихте с подсъдими генерали и с прости артисти като получихте изцяло вота на простаците.

12

Анонимен

преди 4 години

време нямало, е питайте как гласуваха предните хрантулници взели по 1.2 милиона пари от заплати в евро парламента, примерно баречката, който вече може да стане учител и да преподава английски език.

11

Кафяв

преди 4 години

Да, цяло Столипиново гласувахме ,а тоя

10

Petko

преди 4 години

До 8 Грудю: според теб по добре ли е да се закрият транспортните фирми и да останат и без тези 1500, как мислиш? поддържа се сектора в Бг единствено защото е конкурентноспособен от към цени иначе и това закриваме

9

Boko bo

преди 4 години

Тоя е патриотар. ***.

8

Грудю

преди 4 години

Да ги обединява и шофьорите да продължават да получават 1500 лева, без осигуровки и други екстриТова е да си патриот без грам ум

7

Перо

преди 4 години

Действай патриоте, не трябва да се допуска шофьорите да спят в мотел (аа не по кабините), да се хранят в заведение (а не край камионите), да бъдат осигурявани на реални доходи (а не на минимална заплата) да получават в Европа български (а не европейски) командировъчни, да виждат семействата поне веднъж месечно (а не на три месеца) и главното - да престанат да бъдат безплатни охранители на камиона и стоката. Тъй де, не шофьорите, а собствениците дават пари за предизборни кампании.

6

bolbov

преди 4 години

Наистина нашите роми гласуваха за ВМРО защото мислеха,че Слабаков е от техните хора,иначе и Каракачанката и Думайки щяха да са в старата компания на Волен и Симеонов.

5

Православен

преди 4 години

За вмро масово са гласували роми! 85% от техни резултат е ромски вот!

4

???

преди 4 години

Интересът на бизнеса е един, а на шофьорите е точно обратния. Кой е българския интерес в случая? Според Джамбазки това е интереса на бизнеса, но дали е така наистина.

3

Анонимен

преди 4 години

патриотичното джудже пак залъгва балъците... Спри се ве, изборите минаха, успяхте да излъжете 7%. Пактът е необходим и трябва да се приеме. Не ми друме за транспортните босове, чиито интереси защитавате. Това не е "въпрос на националната сигурност" , а въпрос за това колко пълен да техния джоб

2

патриотин

преди 4 години

Този върл националист и яростен патриот беше подписал Истанбулската конвенция!Така и не разбрах защо гласуваха за него!?