80

Анонимен

преди 4 години

Още ли булгарСтадодо не е разбрало,че го ползват като боксова круша,за да си измиват ръцете пред фашагите от ФАЩ,за "санкциониране" на Русия?Още ли бе?Сега за пореден път ще ядете бахура и шамара от Брюксел,като няма да бъдат дадени никакви гаранции,защото задокеанския господар не разрешава и за да си прокарат Северен поток 2,като санкцията бъде изместена към *** и засегне само Източна Европа!!!А вече и нали ви "диверсифицираха",със скъп краварски газ?Не ви ли е достатъч

79

така си е

преди 4 години

Вече сме 2:0 в мача с Русия. През печалната 2014 г нямахме доставки на газ от независим источник. Сега имаме. През онези тъжни години държахме световен рекорд по ниска цена на пренос на газ на българска територия за Турция. При това Турция получаваше газ на по-ниска цена от България, въпреки че тръбата преминаваше през нашата територия. Те загубиха и тази субсидия от България.Сега след като опечалени, БСП разбраха че не могат излъга народа, Русия ще трябва да посмали цената на руския газ за БГ.

78

Чичо Пей

преди 4 години

До Анонимен Мечти на ***

77

Дядо Коледа

преди 4 години

Преди години заради нагли негодници на власт в София вместо да оставят ГАЗПРОМ да си изгради една тръба до БЪлгария и да си поеме риска бе Шумно рекламирано че БЪлгария за своя сметка ще изгради пет тръби от ГАЛАТА ПАЩА дере до Сърбия ..ГАзпром веднага сключи договор че ще доставя на Виена милиарди кубически метра газ по Южен поток след края на 2016.ЕДВАМ СЕ СПАСИХМЕ .Писах на Путин да спре проекта и човека го забрани.Иначе сега годишно щяхме да плащаме неколко билиона euro неустойка..

76

възмутените

преди 4 години

Ако България и ЕС се държат нагло спрямо Русия, то тръбата може да мине през Гърция и Македония. за Европа. Но господарите ни от САЩ и ЕС винаги са против търговски сделки между България и Русия. В същото време САЩ и Германия увеличават сделките и стокооборота си с Русия. За България остава мечтата за газов хъб. Заради селски тарикатлъци на политиците ни няма да имаме директно доставяне на газ от Русия или Азербайджан.

75

Анонимен

преди 4 години

Интересно откъде другаде може да мине тази тръба -Турция граници с ЕС и правилата са еднакви за всички .Няма как да прескочат примерно в Албания или страна нечлен на ЕС

74

Анонимен

преди 4 години

До 30 г. стигатА случйно да си прочел че втечнен газт идващ от далечна Америка е много по-евтин от близкия газ от твоите братушки ? И то с 15 милиона евро на танкер. Та какво казваш за демократите ?

73

Анонимен

преди 4 години

ЛАВРОВ ПАК Е ПИЯН

72

30 г. стигат

преди 4 години

Защо ли българските правителства защитават чуждите интереси и никога нашите ,защо ли 30 г. вече българския народ търпи такива псевдо демократи , не ни трябва южен поток,не ни трябва ядрени електроцентрали,не ни трябва икономика ,не ни трябва селско стопанство и т. н. за какво ли когато сме в Европа и първи прилятели на САШ. Може ли някой да отговори!

71

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече България се диверсификацира, толкова повече Кремъл омеква...сега все още говори за някакви имагинерни "гаранции", но скоро сами ще обявят, че са ги "получили" и ще клекнат напълно !Гладът е голяма движеща сила - Война печели, но и война губи !

70

Анонимен

преди 4 години

Кат се махнат от Украйна , после да прекарват тръби от където си искат .

69

Анонимен

преди 4 години

Транзитът е хубаво нещо, стига да има краен потребител да плаща. Ако крайният потребител ще са Западни Балкани, Унгария и Австрия, вече без Италия, та за какви точно гаранции иде реч?

68

Анонимен

преди 4 години

ЕС иска руска газ. Кое не сте разбрали? Полша и Украйна не искат да ги заобикалят през морето. Чехия и Унгария не искат и те за ги заобикалят и искат директно да купуват от руснаците, а не от германците руска газ. Всичките искат да печелят от тразнит и затова са против руските проекти, които ги заобикалят. А тези, на които не им пука, потдържат американците, защото няма да купуват от тях така или иначе и ще си убият конкурентната промишленост вътре в Европа. Слепите укри само мислят друго...

67

Анонимен

преди 4 години

В момента, в който руснаците си ограничиха транзита през балтийските тигри и от шампиони в развитието се превърнаха в изоставащи нещастници. БЮДЖЕТИТЕ на държавите им паднаха с по над 40%! Сега се чудят какво да правят без транзита... Страшно много антибългарски коментари има тука! ДАНС трябва да се заеме да си върши работата в крайна сметка! За какво взимат заплати! АКО НЕ ДА ГИ ЗАКРИВАТ ДА НЕ ХАРЧАТ ПАРАТА НА ХОРАТА!

66

Анонимен

преди 4 години

Твърде сериозна е антибългарската пропаганда в коментарите на този сайт. Всички се борят за руския транзит - Литва, Латвия, Естония, Полша, Словакия, Унгария, Чехия, Турция -ВСИЧКИ! Само на българския укропитек транзита му е неизгоден. Колко трябва да си неук за да мислиш и дейкстваш така? Ами нали след някоя и друга година ще искаш висока пенсия, онколечение(30% от населението вече заболява от някаква форма на рак поне веднъж през животаси), а пенсиите идват от заплатите на работещите...

65

Анонимен

преди 4 години

Бих посъветвал гс. Лавров, въобще да не се занимава с този *** народ !Да ни оставят на Турция!!!Роби!

64

Гост+

преди 4 години

Тези руснаци?!... Бойко как ли не се опитва да "замъгли и покрие" тази "връзка" през България, като я нарича "разширяване" на съществуващите интерконектори, а те на всеслушание Турски поток та Турски поток. Кой ли ще дойде "демократично" да ни "набие" канчето този път? - Помпео или някой по отдолу?...................

63

БГ

преди 4 години

Ми Попша си го представят тоя шистов газ

62

Анонимен

преди 4 години

Умници а как се представяте цената на шистовия газ с добиването му компресиране и прекарване с танкери до нас да е евтино. Ще си платим за гяволъка. Хората мислят а нас ни управляват от далеч. Мислите си че на някой му пука ли. Искат да печелят.

61

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Правят си Набуко и пускат газ от азарите, арабите и САЩ носят с танкери в александрополис. Скоро Израел и Египет ще доставят до Гърция. Това е плана и по него се работи. Какво толкова има което не разбирате"На 28 юни 2013 г. консорциумът Шах Дениз обявява, че е избрал Трансадриатическия газопровод пред Набуко за износа си на газ, което кара главният изпълнителен директор на OMV Герхард Ройс да раглежда проекта Набуко като приключилА Израел и Египет още сонди за тях си не са сл