66

А ,вие.

преди 4 години

А,вие,комунисти смятате ,че ще ви се размине ли?.Има много да отговаряте,крадливо племе.

65

Да допълня...

преди 4 години

Когато тази сутрин Цветанов подава оставка в НС, всички от БСП са изпадали от банките. Има контузени и временно онемели от изненада.

64

Глупости

преди 4 години

Пука му на некой за апартамента на Ц. Ц. и другите... хахахааааааИ с тия техни простотии го ядоха дебелия на изборите!И пак ше го гризнат.. хахахаа..!

63

Анонимен

преди 4 години

не вервам на никой,няма червени,няма сини ,всичко е оборска тор

62

Анонимен

преди 4 години

Точно червените трябва да се въздържат от коментари!След 9.09.1944г. БКП изби десетки хиляди българи без съд и присъда или в скълъпени политически процеси. Десетки хиляди минаха през трудово-поправителни лагери и повечето не излезнаха от там. Това трябвало да се прости на БКП(БСП) и да се забрави.Замяната обаче на 2 апартамента за 1 според тях било непростимо. Ай, давиба родителката комунистическа мръстна!

61

ами

преди 4 години

До Анонимен Плевналиев пък я подарява на краварите!

60

Анонимен

преди 4 години

До 67Защо ти е противен Плевнелиев, защото защитава интересите на БГ и не иска да си затваря очите, когато ГЕРБ и БСП подаряват родината ни на ушанките?

59

ами

преди 4 години

Най-противните ми хора- Цецо,Цецка,Местан,Пеевски,Лиляната,ПлевнАлиев...всеки ще си получи заслуженото,рано или късно!

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Много моля, би ли споделил какъв точно експерт е Цветанов??? По какво? Всъщност, сещам се само една област, в която повечето от тях са "експерти". Но тази "експертиза" ни струва все по-скъпо. Сега ще им плащаме за злоупотребите с къщите за гости. А това ,с лихвите, би трябвало да плати един друг велик "експерт" ,Порожанов, а не ние, овцете!

57

Анонимен

преди 4 години

БСП бързат за нови избори преди елекетората им да е измрял по старческите домове.

56

Анонимен

преди 4 години

БСП още ли *** на умряло?

55

Анонимен

преди 4 години

Много балко, че напуска. Цветанов направи много за България, но за съжаление хората се вързаха на клеветите на журналистите за някакви си апартаменти, че и с асансьори. Пълни измислици, така си хабим експертният потенциал.

54

Анонимен

преди 4 години

Вчера изгубихте, днес лаете! Срам нямате! Вече сте бита карта!

53

Анонимен

преди 4 години

БКП/БСП, ако още не сте разбрали, вие не сте фактор вече, даже от много отдавна.....не се напъвайте повече....

52

Анонимен

преди 4 години

ИЗЛЯЗОХА СКАНДАЛНИ ДОКУМЕНТИ КАК В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ МАСОВО СЕ Е ГЛАСУВАЛО ЗА ВМРО С КУПЕН ВОТ. ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ И РАЗПЕЧАТКИ ОТ ПРОТОКОЛИТЕ В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ СЕГА ГИ ИМА ПУБЛИКУВАНИ В САЙТА ФАКТИ.СИДЕРОВ И МАРЕШКИ ИЗЛЯЗОХА ПРАВИ ЗА ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ ГЕРБ,ДПС И ..ВОЕВОДИТЕ""ЗА ИЗБОРИТЕ ДПС Е ГАРАНТИРАЛ Ц**АНСКИЯ ВОТ ЗА ВМРО И ТУРСКАТА ПАРТИЯ Е ПРЕХВЪРЛЯЛА ЧАСТ ОТ ВОТА НЕЯ КЪМ ГЕРБ И РАБОТАТА СЕ Е СЛУЧИЛА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ

51

Край

преди 4 години

Тест за интелигентност: заградете вярнотоЦветанов ще:1. става а. бизнесмен /като Любо Пъпката/ б. учител по физическо2. влиза а. в затвора б. в хола си с асансьор;3. вземе а. ГЕРБ от Борисов б. кожения шлифер на Борисов;Резултатите от теста - до 2г. пак тук.

50

АМИ СЕГА

преди 4 години

няма да си отваря устата, че току му прибрали офшорните сметки. Може и до затвора да стигне за фалшификациите на изборите. 70 000 невалидни бюлетина. ТОВА с страшно много при тая ниска избирателна активност. Бас държа , че в Ци...те махали няма нито един "сбъркан" протокол и невалидни бюлетини

49

Анонимен

преди 4 години

90 % от българите мразим ГЕРБ и комунизма на Собственика на ГЕРБ , но не обичаме БСП .

48

МНОГО КАШОНИ С ОЛИО

преди 4 години

пренесе Ц.Ц до махалите. Там активността бе 85 процента. за ГЕРБ и ДПС гласували по-равно. Заслужава човека почивка

47

мнение

преди 4 години

До ЦК на ГЕРБЦитираните лица не са в БСП , така че търсенето на отговорност е работа на Прокуратурата. Социалистите ще са доволни , ако това СТАНЕ.