73

Скептик

преди 5 години

Нали спомняме какво стана когато Луканов реши да не плаща на еврейските банки?

72

Анонимен

преди 5 години

Разбирам значи станциите от години са неподдържани но някак си точно сега когато Венецуела е в конфлик със САЩ масово взеха да отказват а до сега не гледай каква случайност бе поредната поръчкова стария а нека да позная критерия кой да се интервюира е кой е на страната на Говняйдо тоест кой ще даде американска политкоректна информация всички интервюирани в статията и това личи от налина им ба изразяване са от опозицията другите просто не са питани за нищо и така.

71

Анонимен

преди 5 години

Общото на Куба Венецуела и СК е че са под санкции наложени от САЩ. Същите тези които удобно си мълчат за правата на човека когато това им пречи на техния интерес. Какво стана с запалените камиони с хуманитарна помощ? Оказа се че протестиращи против Мадура по грешка са ги подпалили. Ама кой гледа на тези неща важното е че за това обвиниха Мадуро. И целия проблем дойде защото Чавез не искаше чужденци да им взимат природните ресурси и изгони богатите приятелчета на САЩ. А мразя комунистите...

70

И аз бях захъсал

преди 5 години

И ми викаха - Венец --тъжно е...

69

И аз бях захъсал

преди 5 години

И аз бях закъсал като Куба и Венецуела- имах малко производство и ме хранеше добре, давах и на бедните. Но..дойдоха застрахователи, продавах само на тях, а те не ми плащаха.Така стигнах до 5 $ на месец за мен.А комшиите ми се смееха ехидно ...

68

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 5 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

67

Анонимен

преди 5 години

Вече и Венецуела навлиза в периода на комунизма, след Куба и ссср !Всички характерни признаци са налице!

66

комунизъм=разруха

преди 5 години

Ако комунистите завладеят пустинята Сахара то със сигурност пясъка ще стане дефицит.

65

Анонимен

преди 5 години

аха и ся требе да повярваме, както и за С Корея. Поне снощи една наша телевизия имсше смелостта да излъчи филм на западна медия за живота там. Зарършвайки, че и с корейците си били нормслни хора, забавляващи се, пазаруващи с децата си учещи в университето с добро ниво.....

64

Шопо

преди 5 години

А у Бургас па водата спре ! На едни кафяви хора,които забравили ,че дължат 100 000 лева за нея ! Ама един компетентен чичка от с.Банкя взе че им опрости стоте хилки ,сега имат вода и пак трупат нови 50 000 ?...Нашето правителство е компетентно !!!

63

Активист на БКП

преди 5 години

,,Некомпетентно правителство,, ?!!! Тая статия по поръчка на ,,Козяк,, ли е ???

62

Анонимен

преди 5 години

"той и спътника му вървят по улиците на тъмната Венецуела."------------------------Eтo какво е сюреализъм.

61

рапа умре

преди 5 години

Тоя няма да плаща ,оня няма да плаща и след няколко месеца тока спря.

60

Анонимен

преди 5 години

Венецуела произвежда близо 3 пъти повече електроенергия от България и е на 33-то място в света, а България на 56-то. Освен това 65% от електроенергията им е от ВЕЦ (7-мо място в света).

59

Анонимен

преди 5 години

На Гуайдо яко му го намадуриха.Краварите мучат, обикалят наоколо, ама са им къси ръчиците. Ха-ха-ха

58

ЕС форевър

преди 5 години

Те гладуват вече, вие за ток говорите. Така е, който се заиграва с диваците от Сибир гризва дръвцето. И ние го гризахме, някои пък искат пак да ни върнат там. Хехеееееееее, няма да стане другари, ЕС е нашия живот.

57

ай сиктир

преди 5 години

Ало журналистчетата пак ревете на чужди гробища защо не критикувате цената на тока у нас след поредното, но не последно увеличение. Както върви няма да се учудя, ако хората сами започнат да си дърпат шалтера и да седят на тъмно.

56

да ве

преди 5 години

Е, имах си аз *** да пише че е съботаж -никога !

55

АНОНИМЕН

преди 5 години

До 80 В И Е Т Н А М

54

Комунизмът е пагубен

преди 5 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .