87

До 20

преди 5 години

Защото истината винаги излиза , рано или по късно. Ако не си го разбрал явно си много млад .

86

-|-

преди 5 години

До истВилхелм Тел е народен герой в Швейцария, не във Великобритания.Айвънхоу е герой от едноименния роман на Уолтър Скот от началото на 19-и век и едва ли може да се счита за националерн герой.В този смисъл примерите ви са малко неточни.

85

От бореца

преди 5 години

Визирам добитъка, справка Южна Африка.!.

84

Попов

преди 5 години

те борци кого Визираш

83

Крис

преди 5 години

"Аз още много мога да ви разкажа, но ще можете ли да го понесете"

82

Циник

преди 5 години

Кафърски истории... с такива "светци" като този САЩ е пълна и до днес. Държава със 200 годишна история .. и без собствена култура ....

81

До Българин!

преди 5 години

Кинг е проект на левите глобалисти, няма какво да се чудиш. Това само идва да покаже колко силни са били още тогава. След него се разгръща другият им проект, хипи-движението на 70те. Всичко е на стъпки. За щастие там има здрави сили а хората имат оръжие! Левите демократи много се мъчат да им го отнемат понеже е проблем да превърнеш въоръжени хора в зависим пролетариат! Затова бг *** не могат да понасят щатите, понеже има нещо здраво в системата им! И болшевиките не могат да я сложат под тотален контрол.

80

Българин!

преди 5 години

Прочетох цялата статия! В нея пише неща, които ВЗАИМНО СЕ ИЗКЛЮЧВАТ! Че тоя не е бил стока - развратник, алкохолик и така нататък МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ! Но че е бил наркоман и изнасилвач - не! Защо ли?!? Говорим за САЩ (а не за България) И ТО ПО ВРЕМЕТО НА СТУДЕНА ВОЙНА И "ЛОВЪТ НА ВЕЩИЦИ"! В самата статия пише, че от ФБР СА ГО СМЯТАЛИ ЗА КОМУНИСТ И ЗА ОПАСНОСТ ЗА САЩ или иначе казано ФБР СА ГО СЛЕДИЛИ НЕ ПРОСТО ЗА УДОВОЛСТВИЕ, А ТОЧНО ЗА ДА ГО ХВАНАТ В НЕЩО НЕЗАКОННО И ДА ГО ОПАНДИЗЯТ!

79

комунист

преди 5 години

"Америка се чувствала застрашена от Кинг не само защото го мислили за комунист, а защото заплашвал сигурността в страната."С една дума - комунист ! Левите са завзели тази страна още тогава очевидно, щом нищо не са успели да му направят при толкова много аудио и всякакъв компрометиращ материал. Рейгън донесе лъч светлина и след него пак... айде у лево...

78

От бореца

преди 5 години

За животните с любов, но забравиха за бича.!.

77

да

преди 5 години

най-гадната измислена държава - САЩ

76

Анонимен

преди 5 години

Хайде холан!Нали затова има една дума "adultery". Всички нормални мъже и жени са под влиянието на нагона.Въпросът е да не се показва пред другите и децата.Сега, личности като него са под прожектора.И да изпусне газ през ануса ще вдигнат шум.А всеки изпуска газ през ануса, или не е така?Или ти си различен? Можеби след теб в тоалетната мирише на ванилия?

75

Диабло

преди 5 години

Каква поредна *** драма.!.

74

Анонимен

преди 5 години

Гледай ти за тоя публиката мълчи че и неолибералните фашисти дето управляват даже не щат да се споменава ама да беше бял щяхте да го разкъсате жив нали расистки бо.клуци

73

ss

преди 5 години

Полека-лека ще разберете, че САЩ е най-отвратителната и лицемерна държава, която успя да съсипе целия свят ! Просто изметът на Европа, емигрирал там преди 200 г., успя да си върне за това, че е изгонен от нормалния тогава свят !

72

Анонимен

преди 5 години

Някой друг освен троловете, вярва ли, че ФБР с такива доказателства нямаше да приберат тоя мамун в лудницата? НАли са го следели за да го "набарат" в нещо и да го елиминират. ФБР както винаги вадят нож на умряло куче. Кой ги знае какви са им целите сега ,де.На тоя мамун не съм му фен и може да е бил квот си поиска, но доказателствата на ФБР издишат в логически смисъл.Вече го няма онова ФБР дето беше. И там са Гинки и Калинки.Ко стаа със Скрипал, драги ми разузнавачи? Ба си тъпирите сте САЩ.

71

Анонимен

преди 5 години

Този не беше ли сектант?

70

Я па я..!

преди 5 години

Всеки който се пише БОРЕЦ , не е мал.

69

българските борци

преди 5 години

А какво ще кажете за дъщерята на виден БКП ръководител от соца, която организираше кървави оргии на които се изнасилваха момичета?Не точно, момичетата принасяха девствеността си в жертва на българската Саломе, дъщеря на видна еврейка, доброзорно.ДС правеше записи на оргиите и момичетата се принуждаваха да проституират и да шпионират чужденци.Нормална практика, ще кажете.Но, ако не се съгласисш, те обявяват за любовницата на мъжа на Саломето и ти отмъщават, особено мъжете на проститутките!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Фидел Кастро е бил същия. Говори се за над 1 000 жени минали през него.И нашето Данче.Няма не искам няма недей , щом те желая ставам злодей.