18

Наско

преди 4 години

Дупка

17

Крис

преди 4 години

Никой не съди, просто се успокояваме, че няма невинни пострадали! Ако си караш нормално с 60-70,и си с коланче, дали ще си загинал!? Природата си чисти неразумните!

16

А.

преди 4 години

Толкова е грозно да съдите. Вие безгрешни ли се, питам? Като близка на починалия ми е изключително неприятно да чета подобни коментари. Грозно е. Бъдете Човеци. Утре може да сте на негово място, или по-лошо, на мястото на най-близките му.Относно дърветата: в развитите държави дървета покрай пътя НЯМА. Що ли?

15

минаващ

преди 4 години

Нищо не е пил?

14

Анонимен

преди 4 години

Над 90% от нарушенията и катастрофите са пряко следствие на липсата на контрол за спазването на правилата, както е в нормалните държави, т.е. заради неработещия КАТ.Около 9% от нарушенията и катастрофите заради лошите пътища и лошата организация на движението, вкл. знаци и маркировки неотговарящи на пътните условия.Под 1% от нарушенията и катастрофите са по вина на шофьорите.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Да обвиним официално природата и да не се занимаваме повече със изясняване на "шофьорските несгоди".

12

Анонимен

преди 4 години

Заради внушеното от КАТ "шофьорът винаги е виновен", в България има толкова много нарушения, катастрофи, ранени и загинали. Колкото повече хора мислят така, толкова повече проблемът става по-голям. КАТ го внуши на 80-те процента, но май с всяка измината година процентът на онези се увеличава. В нормалните държави променят факторите, които влияят на поведението на шофьорите и затова там нямат този проблем с многото нарушения на пътя и последиците от нарушенията.

11

имам въпросче

преди 4 години

Напоследък много коментари се изписаха, че възрастните водачи били рискови, и след тях едни българи с малко по-особени имена - Ахмед, Юксел и т.н. Тоя определено не е 60 годишен, дайте да видиме дали е от другата рискова група!!

10

до онзи

преди 4 години

Прав си, колега - шофьора няма никва вина! Тия дървета сами се меткат пред колите!!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Всеки номален БЪЛГАРСКИ "човек" знае, че начинът на шофиране зависи на 99% от фактори извън самия шофьор.Нормалният човек е наистина нормален когато предвиди и съпостави външните природни фактори с начина му на шофиране.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво е станало не се знае, но разни "експерти" веднага набедиха шофьора за виновник. Всеки номален човек знае, че начинът на шофиране зависи на 99% от фактори извън самия шофьор, но "експертите" са убедени, че щом човека шофира, значи той е на 100% виновен.

7

Joko

преди 4 години

В 3 ч. посреднощ са му останали само първосигнални реакции. Вероятно е заспал за секунда, но и това стига !

6

Анонимен

преди 4 години

Ей, тия крайпътни дървета! Убийци! Отново някой "експерт" ще ми твърди,че в 80% от случайте на ПТП водачите на МПС не са виновни!

5

Опс

преди 4 години

ББе виновен, що оправя тия улици. Това ако имаше дупки нямаше да се случи.

4

Минку рушвета

преди 4 години

Отдавна ви разправям, всяко дръу с фар за през деня.

3

Анонимен

преди 4 години

"Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента. По случая има образувано досъдебно производство."Разбирай - дебелогъзеста дознателка пуши фас след фас, навирила дебелите си миризливи крака си чопли телефона, носа и ***, прави топчета и чака 20 заплати.

2

Анонимен

преди 4 години

Кусал?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЖИВОТЬТ Е МИГ ОТ ВЕЧНОСТА