21

Анонимен

преди 4 години

Айде да тропнат по една чалга.

20

истината

преди 4 години

влезох, за да кажа колко не ми дреме. Тоя театър да си играят другаде. Ае

19

Гротеска

преди 4 години

Мотивът им е кинти, кинти, дайте ни кинтите си, простолюдие, ние сме топааа

18

Granik

преди 4 години

Уж си простили, а по време на интервюто един път не се погледнаха в очите. Какъв е мотивът тогава да се съберат? Май русата усеща че може да рекетира и разбива кариерата на черната, като се оплаква и я изкарва коравосърдечна. А черната го усеща по негативното отношение на хората към нея и волю неволю хваща русата за ръката със стиснати устни.

17

Saki

преди 4 години

Пак са се събрали заради пари, да изкарат някой лев, теогвайки хората, с жалката си историйка. Като патриотична коалиция са... Мразят се, но заради келепира се обединяват.

16

Анонимен

преди 4 години

Едната руса парцалена "принцеса", другата псевдо брюнетка, която отсега изглежда и разсъждава като лелка от детската градина

15

Анонимен

преди 4 години

Кои са тези,че са заслужили да ни ги врете пре очите на първа?! Не ме интересуват неизвестни,и с нищо важни за мен хора.

14

що не

преди 4 години

Пишете за толкова достойни момичета,а за тези двете?Съседското момче учи,работи и помага на майка си,купи си кола сам и се държи по добре от две немислещи боклученца. Едната я интересуват парцали, другата слава,а момчето оцелява и има защо да се нарече човек.Колко млади за пример има,вие ни на трисате Тити Крисковци,рап ***,Мария Илиева.Спрете се де!

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

КОМЕРСИАЛНИ ДАМИ ДА ПРОЧЕТАТ ЗА СТЬЛБАТА ЛЕТИШ ВИСОКО ПАДАШ НИСКО

12

SS

преди 4 години

Тез пък кои са и за кво тря да знаим битието им ???

11

Сократис

преди 4 години

Тук вина не може да се търси, но този случай, трябва да е поучителен за много млади момичета и момчета, които навлизайки бурно и успешно в живота, забравят, че законите на физиката не се влияят от емоции, а остават твърди и непоклатими.Да управляваш автомобил, не е само удоволствие а и висша степен на отговорност към тези, които са седнали до теб и са ти гласували доверие.

10

Айде почват пак

преди 4 години

Айдеее почват пак да реват по медиите тея две уруспетини.Тая кристин ли е мристин ли е пак пари иска метила мрьсен.

9

Анонимен

преди 4 години

Не ни вълнуват грам тези.

8

Гражданинъ отъ Русе

преди 4 години

Ех Дивна, Дивна този "шоубизнес" с други думи маскарад те погуби.... Не си онова дете, с което си играехме пред блока в Русе... Няма лошо човек да има амбициозни родители, да развива уменията си, но когато всичко това се прави от комерсиални подбуди, а не заради самото изкуство, всичко отива по дяволите....

7

Анонимен

преди 4 години

А някакви законови санкции спрямо Дивна няма ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Дивна още ли се напъва да пее?

5

Анонимен

преди 4 години

Това е изключително тъпо като "новина".

4

Джако Из Вратеняко

преди 4 години

Искам двете да ги видя на ножица, впили жадно устни в устни! Така ще докажат, че са си простили, всичко друго е пепел и илюзия!

3

Трогнат

преди 4 години

Ох, насълзихам ми се очишките от трогателната история за Дивна и Кристин. Добре, че дойде демокрацията да ни донесе нови идоли като Дивна, Кристин, модели, дизайнерки, фолкдиви, травестити, хомосексуалисти да се трогваме от историите им и да ни се насълзяват очишките.

2

Анонимен

преди 4 години

"Двете се надяват, че вече са преминали през най-лошото"Ми - не. Минаха през дърво, а можеше да е и бетонна стена!