209

ббб

преди 5 години

дано го вкарат в правя път този пушач, това пушачите са супер нагли същества които замърсяват въздуха на всички с отрови причиняващи рак, дори в блока трябва да се забрани пушенето както са го забранили американците

208

сара

преди 5 години

Не знам защо много хора / в това число и Слабаков / смятат, че като следват правилото "Каквото ми на душата това ми и в устата " това ги прави много готини и правдиви, по-просто казано п...ичове. Често обаче са обикновени пр...ост...аци. Дано не съм права в "очакванията" си за него и му желая успех.

207

извод

преди 5 години

Най хубавото от цялата история е че ще започне да консумира много по-качествени напитки и цигари, както и почивки на луксозни курорти. Честито !

206

коко

преди 5 години

Пази, Боже, сляпо да прогледне! С какви таланти се прочу този юнак? С ходене по риалити, с дрънкане на глупости по ТВ, с "мъжкарския" си речник (имитира баща си, но не му се получава). Големият режисьор??Мале, мале...Голям артист? Къде? В Биг Брадър? Че и с преференции влязъл? Кои са тези, които са гласували за него? Че един Сл.Атанасов е къде, къде над него- има визия за България. Този освен дето въставаше ЗА тютюнопушенето, но за нищо съществено и полезно за хората не надигна глас

205

Анонимен

преди 5 години

Дано успее да въведе пушенето в детските градини ...

204

Запозната

преди 5 години

До АнонименСмърди не само на фасове, но и на клошар. Може би просто избягва да се къпе

203

Анонимен

преди 5 години

За фейк нюз,каквито ще произвежда Йончева,в клеветите си срещу България,както и за гафове,които ще произвежда Слабаков,предлагам,да бъдат отзовани незабавно обратно.

202

Анонимен

преди 5 години

Що не му навериха работа на тоз в БГ,вместо да ни срами и да не работи нищо,пред европейците в ЕП?

201

дедо ви

преди 5 години

Човека ще го удря по челото всеки месец по една пачка 100 еврови банкноти,пък ще оправи Европата,няма страшно!

200

нн

преди 5 години

Късмет. Просто му се отвори парашута. Колкото до изказването, че ще оправи ЕС, просто едно непремерено изказване и голямо и нетактично изхвърляне, без покритие. Слабаков удари джак пода.

199

Гошо

преди 5 години

Господи,господи,защо сами в нашата България нищо не се променя?Един ни оправи тотално за 800 дни,а Слабаков оправя нещата докрай!Мъка,мъка.

198

Гола вода

преди 5 години

Слабаков е слабак!

197

Анонимен

преди 5 години

Филмът "Евросъюз" е конедия с елементи на трагедия, драги ми Слабаков. Там режисьорите са отвъд океана. Много си малък да се мериш с тях. Току виж те "демократизирали" като Асанж.По-добре си пуфкай цигарите и да не ти пука. НА кой му пука за потънал кораб, населен с арабски плъхове?

196

Курнишон

преди 5 години

Ха така Андрее, покажи им на тия, дето сме им дали културата и цивилизацията, да гледат с отворена уста и изцъклен поглед.

195

Иван

преди 5 години

Ама тоя 60 годишен старец наистина ли е режисъор-Че кога е работил, освен да рекламира кревати,дюшеци,възглавници,чаршафи да изкара НЯКОЙ ДРУГ ЛВ-Циркаджия отвсякъде-но 60 години ще почне трудовият му стаж и след 5 години-1500 евро пенсия-АШКОЛСУН българи-поне сега да се приведе в приветлив вид и да замирише на европеец

194

naj naj

преди 5 години

До 65Да беше поне като Бареков...Този е пълна скръб от всякъде / и на кого се хвали, още не е отишъла се прави на велик.

193

простащината

преди 5 години

у Б-я е хронична, имаме и за износ един барек варнахме изпращаме нов. Оставаше и шиши да отиде, ама той знае, къде му е келепира. Не е, кат тоз гладен, та Брюксел сбудната мечта му се вижда. Да му е здрав черния дроб само, ама аман от посредственни келепирджии в политиката на Б-я

192

песимиз

преди 5 години

Така де, но тоя *** от снимката винаги е бил бунтар, а сега да го видим в стола на тия срещу които винаги се е бунтувал.

191

65

преди 5 години

Щом и Слабака се намърда там ,или сме ударили ***,или БСП наистина са пред изчезване.Дано дойде накой като Нинова за да стане по-бързо.

190

Анонимен

преди 5 години

ще сложиш костюм с вратовръзка ще ходиш всяка вечер на коктейлилобисти ще ти дават пари в куфарчета ще се нагушиши ще забравиш кой си и ще държиш никой да не ти напомня кой си е те тва е евросъюза в чист вид