30

ГЕРБ-трима по-малко

преди 4 години

До АнонименГЕРБ праща не двама, а трима депутати по-малко. Ако е вярно скорошно твърдение на Борисов, че ГЕРБ била единствената дясна партия, защо избирателите гласуват за един депутат от СДС и един от ДБ - Р. Кънев? Т.е. получават с един по-малко и минус двама депутати за други две десни партии.

29

Анонимен

преди 4 години

Партиите с евродепутати след тези избори имат 26% подкрепа от електората. Таквоа смешно малко представителство трябва да се забрани още по Конституция.

28

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и СДС имат 20 пъти повече гласове от Десислава Иванчева. Значи ГЕРБ и СДС победиха Иванчева.

27

Анонимен

преди 4 години

Общ брой избирател около 6 милиона и 400 хиялди. Гласовете за ГЕРБ и СДС са 607194, кето е около 9,5% от гласовете на всички избиратели. Голяма победа на ГЕРБ и СДС ......

26

Анонимен

преди 4 години

Според официалните резултати ДБ нямаше да има евродепутат, ако процентите бяха от всички действителни бюлетини, вкл. "Не подкрепям никого".

25

:)

преди 4 години

До Анонимен:))))

24

Анонимен

преди 4 години

Даже са трима по-малко защото третият в листата е Асим Адемов от Гърмен. От Пеевски. За ПИК-Пеевски беше много важно ГЕРБ да има седем депутати, та лъгаха до преди малко че Слабоков не влиза. Честити 4 реални евродепутати от ГЕРБ. БСП разкара слабите си коалиционни партньори и вдигна с едно място, ГЕРБ се коалира с медиите на Пеевски и СДС и падна с едно, а подари на тях по още едно. Корнелия надхитри Бойко, той се би сам с фандъците към Доган и СДС

23

Анонимен

преди 4 години

Ха,и каква стана тя.След всичките изборни манипулации,якото купуване на роми и невижданото дори за стандартите на Северна Корея медийно обгрижване,ГЕРБ пратиха толкова депутати,колкото и БСП-по петима.Не знам защо постоянно се премълчава факта,че ГЕРБ се явиха на изборите в коалиция със СДС и шестият им евродепутат(ще му пропусна името по хигиенни причини)е именно от квотата на друга партия.Реално Борисов прати двама души по-малко от преди,а Нинова един повече.

22

Анонимен

преди 4 години

Над 70 хиляди бюлетини ГЕРБ ги обявиха за невалидни. Престъпна е тази порочна практика на ГЕРБ от последните няколко избори, да печели с обявяването на бюлетини на другите партии за невалидни.

21

Анонимен

преди 4 години

68,4% от избирателите не са подкрепили нито една партия - или не са гласували или са гласували с "Не подкрепям никого". Това са победителите от изборите, но вместо тях ГЕРБ бил победител с 10% от гласовете на избирателите.

20

Анонимен

преди 4 години

Според официалните резултат за активност при гласуването от 32,64% и броя на подадените гласове по партии и коалиции, процентите са следните:Процент от всички гласоподавателите имащи право на глас:ГЕРБ и СДС - 10,14%БСП - 7,92%ДПС - 5,4%ВМРО - 2,4%ДБ - 1,98%---Воля - 1,18%Валери Симеонов - 0,37%АТАКА - 0,35%--Тези партии, с тази си подкрепа, управляват в България.

19

Анонимен

преди 4 години

Май забавянето от два дни за обявяването на резултатите беше, за да натъкмят двама евродепутати за ВМРО и трима за ДПС, вместо очакваното 4 евродепутати за ДПС и 1 за ВМРО. Според официалните резултати, пропорционално ВМРО трябва да има 1,47 депутата, а ДПС 3,3 депутата и като са ги закръглявали на цяло число по определения за това метод, се получава официалния резултат.

18

Анонимен

преди 4 години

Защо патриотите не изпратиха практичния Симеонов вместо Слабаков? Наляха във ВМРО . Българинът си страда от тънки сметки. Гласът трябва да е даден така че, да ти защитава Достоинството, а не "да гласуваме така че да не ни се изгуби гласа" !

17

АнонимеН

преди 4 години

ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА ВМРО , ЗАЩОТО ПОГНАХА КАТУНИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НО АКО УЧАСТВАТ САМОСТОЯТЕЛНО В ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ВМРО ЩЕ ПАДНЕ НА 4% И Я ВЛЕЗЕ Я НЕ!АТАКА НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ОКОЛО 1% ВЕЧЕ НЕ МУ ВЯРВАТ--------------АКО СЛАВИ НАПРАВИ ПАРТИЯ ТОВА Е КРАЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 4 години

Най- добре да изпратим в Брюксел 17 драскачи от Dnes.bg,симпатизанти на " столетницата"

15

Стефан

преди 4 години

Грешиш приятелю, БКП е с 16 евродепутати!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Така е, щом Слабаков го пратихме там, здраве му кажи...

13

Анонимен

преди 4 години

Голяма победа за БКП на тези избори - 11 евродепутати / ГЕРБ -6 , БСП -5 / !!!Жалко за голямата / отвсякъде / Лиляня Павлова !!!Сега Собственика на ГЕРБ трябва да й търси МИНИСТЕРСТВО !!!

12

Анонимен

преди 4 години

А ти сигурно си капацитетът на глобализма?!Играй си другаде на глобализъм, *** и т.н. Иначе браво на Андрейката. Много е готин да си говориш с него, а пък щом са се намерили и такива да го пратят на 6400 евро заплата някъде... Жив и здрав.Пък и Ангелчо - с общи приказки да си живееш в Брюксел и да си щракаш с пръсти - като има балъци да му се връзват, що не.

11

Анонимен

преди 4 години

Ще ги утрепем и на есен на местните избори