8

Щом асът пада

преди 4 години

представям си как ще падат аматьорите!? Той си го бил конструирал, че даже и фабрика за планери имал, вижда се какво е постигнал. Планера може да се приземи и без двигателят, но този явно се е надценил и е искал да се прави герой. Какво е търсил над дървета, постъпил е като начинаещ аматьор и е платил скъпо за това!

7

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо никой не предполага най-логичната версия за български мъж на тази възраст - а именно, че може да му е станало лошо, да е получил удар или нещо такова... Човекът е бил над 60, доколкото разбирам.Може да няма нищо общо с техническата изправност или уменията/самоувереността му

6

Анонимен

преди 4 години

Преработилата по публикацията, правиш ли разлика между делтапланер и МОТОделтапланер?Когато поставиш правилния фърчащ апарат, ще ти връча бутилка Боленже брут, реколта 1982.

5

Панталей Партизанина

преди 4 години

Такива неприятни случки се случват защото Герб не полага никакви грижи за делтапланерите в България.

4

МОТО-делтапланерист

преди 4 години

На един делтапланер не може да му откаже двигателят. Той си НЯМА двигател.Второ, дори и да съм фен на "екстемни" спортове, то аз съм ПРОТИВ това медиите да пишат по 20 седмици за това кой как е загинал, как е "жената до него", и как са го "смъкнали" от планината, или как се е пльоснал на земята. Ние сме си избрали рисково хоби и никой не ни е длъжен да ни чете некролозите в продължение на месеци! А, журналистите сте,,,,, хиени! Срам сте !

3

Анонимен

преди 4 години

Вероятната причина е земното пригегляне и човешката глупост. Господ е решил, че не им дадено на хората да летят и за туй е сътворил магаретата да ги яздат, който иска да лети и го прибират.

2

Сата НАТО

преди 4 години

Интересно какво ще каже сега експертът, който плямпаше срещу младите пилоти, че нальотът им бил малък... Сега кой ще е виновен?

1

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува докато ЦЕРН прави експерименти самолетите ще падат все повече и повече поради най-невероятни причини. ЦЕРН е военна програма имаща за цел САЩ да да свалят всички самолети на враговете си и да направт тъй че само техните да могат да летят.