11

..........

преди 4 години

Защо обаче ще плащам че някой друг ще живе еА за останалите блокове?А къщите по селата?Защо аз с моите данъци ще плащам че някой не е не е съвестен стопанин.На мен никой не ми е направил ремонта.Който има имот да си го гледа!

10

До 1 коментар

преди 4 години

Ако за теб това комунистическо прахосничество е добра новина , значи продължаваме комунистическата ера на България !

9

Анонимен

преди 4 години

В Благоевград половината от санираните апартаменти са празни от напуснали ,,доброто" място България ! А в другата , живеещите баби ще похарчат по 27 000 лв за енергийна ефективност през следващите 100 години . Комунистите на Собственика на ГЕРБ надминаха предишната шайка !Панелките са купувани със собствени средства и са частна собственост , а крадливите европейски ценности ГЕРБ лепиха с народни милиарди !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Краденето продължава! Плащането - после!

7

Ванката

преди 4 години

При дадени 1милиард лв., излиза, че санирането ни струва средно по 27 000лв. за апартамент.

6

wer

преди 4 години

Пропуска се, че са санирани под 1% от сградите и с това темпо, когато се санират 20% пьрвите вече ще са за ремонт...

5

Анонимен

преди 4 години

Някъде четох преди време, че около 2 млрд лева беше за миналата година сумата за саниране. 511 блока не е ли малко за толкова пари? Пък за качеството да не говорим, видяхме репортажи как протичат покривите на "санираните" блокове.

4

Анонимен

преди 4 години

До 1Ами ето аз ще ти кажа съм против тази програма, защо ще всички ще плащаме да се санират блоковете на гордите собственици на панелки, ами да си ги санират сами нали са СОБСТВЕНИЦИ, ето как се печелят избори, с парите на всички се санират блокове на една група хора, които после галсуват за гепИ

3

sofeto

преди 4 години

Къщата посроена от прадядо ми(1927г.) в която живея сам я подъжам и двора също. От никой стотинка не съм поискал. Тротоара пред нея също подържам колкото мога, два пъти го разбиха заради нови строежи.

2

Сали Адемов

преди 4 години

Бате Бойко да реновирва и да санирва всички ромски къщи нали сме европа

1

Анонимен

преди 4 години

Интересно как когато новината е добра и Боко заслужава едно браво,как само всички мълчат или ше има едни два коментара да каже някой че блоковете са протекли