30

Конят

преди 4 години

Дискриминация с каруца може а без каруца неможе

29

баба Мара

преди 4 години

Боуйкоо, моа Ушко избяга, ако го намрят някъде туам окуло муагистралата дуа ми звъннат вуе..

28

Анонимен

преди 4 години

Бойко Бойко, хората отдавна са го измислели. *** виж в Европа как хората правят тунели под магистралите специално за дивите животни.

27

Анонимен

преди 4 години

Да натоварят в пърдулките по три бали слама и два чувала зоб, да хранят кончетата. И без това за пет пари работа не вършат, освен да се занимават с всевъзможни престъпления и рушветчийство.

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя отново започна с циркаджииските номера, вместо да вкара Пеевски в затвора се занимава с телени огради!Но явно има шарани които се хващат на въдицата, а България е на последно място по всичко в ЕС и на първо по смъртност и бедност!

25

До iliana

преди 4 години

"нал бил" ахахахаха типична ***, точно от електората му ..... Ето такива като тебе гласуват за него :D

24

Iliana

преди 4 години

Ко ревете-преди демокрацията да ви я набият у тиквите и кратуните скачахте ,и ся ко? Ревете,ам нал бил харизматичен ,нал туй ,нал онуй ,я ся си го бийте у гъзо! Ревете *** сал за него гласувате,айде пак на есен овче стадо !!!! Пак за тиквуний велики ,той ша на оправи .няма малко ,няма голямо зло ;всеки народ си заслужава овчата съдба,щот сам си я избира,явно сме забравили. Шипка,Батак ,опожарена Стара Загора,,,,така че продължавайте с винету напред към гроба!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Тос като му видя физиономията и веднага ме напушва див смях, вече и с тея бузки и торбички, съвсем изкуфял дядка мяза :D

22

iceblast88

преди 4 години

Не разпоредби, а подвеждане под наказателна отговорност по обвинение в предизвикване на ПТП и опит за убийство трябва! Тогава ще започнат тлъстаците да си мръдват дирниците и да заработват поне 2% от заплатите си! Какви си им казал бе тикво проста? Уволни ги дисциплинарно и ги пращай на съд да ги скъсат, за престъпно безхаберие и ги накарай да върнат заплатите си откакто са на дадената длъжност! Районния инспектор от АПИ къде спи и пърди, че не е видял да липсва ограда?

21

Waffen SS

преди 4 години

"Голям а демокрация а .... Тва по лошо и от преди 89, тогава в печата едва ли е излизало секи ден "Тодор Живков нареди, той каза, той даде, той направи ..... Сега диктатурата в в пъти по-голяма ."Намерихте с кого да сравнявате "демократичното величие" -Борисов.Та Живков е титан в сравнение с нашичкия.При всичките си недостатъци,Живков имаше визия за развитието на България,Борисов е само един "усвоител" на фондове

20

Анонимен

преди 4 години

Суджук, поддръжката на тия магистрални съоръжения е работа на АПИ и на КАТ, а не на "Районния инспектор". Набий си го в кухата проста пожарникарска кратуна.

19

Анонимен

преди 4 години

Аз минах в неделя вечерта късно , имаше легнал, вероятно умрял кон, на около 51 км..и мен ме изплаши и изуми как може да има такова чудо на магистрала (беше между аварийната и средната лента). Дано се вземат мерки наистина и се оправят огражденията, че можеше и жертви да има! Не съм от големите фенове на ГЕРБ, но ако се действа наистина, може и да заслужат моя глас!

18

Анонимен

преди 4 години

Голям а демокрация а .... Тва по лошо и от преди 89, тогава в печата едва ли е излизало секи ден "Тодор Живков нареди, той каза, той даде, той направи ..... Сега диктатурата в в пъти по-голяма .

17

Анонимен

преди 4 години

Sevdo, uspokoi go tva bubi, da ne vika po seki kopiten haivan...da pokani publichno policeiskia kvartalen sluga, kmetskia sluga, patnia arhitekt darjaven sluga i sadiata darjaven sluga na publichen otchet s publichna karta na sluchkata....koi, kak, kolko, koga i zasto.... v ramkite na 1,75 minuta...

16

Waffen SS

преди 4 години

Щом " царят самодържец" е заповядал,нещата ще се оправят.Иначе през останалото време, администрацията спи и похърква.Все пак тази "нещо -правеща "администрация трябва да се отглежда,защото това е най-важният ресурс при избори

15

ей чишшш изсипани

преди 4 години

Ми ще им нареди..като ги мързи...българския народ много го мързи и постоянно гледа да се скатае!!! Като не си вършат работата ги нахоква и нарежда..и да ги смени все тая..матряла е зле бе не виждате ли!!! Матряяялаааа чишш

14

Waffen SS

преди 4 години

Може би трябва да има девиз "Вървим след произшествията"

13

Анонимен

преди 4 години

*** щом премиера казва за всяко нещо какво да се направи, значи сумати министри и калинки могат направо да се уволнят от министерствата и без това нищо не правят .

12

Анонимен

преди 4 години

Защо винаги реагираме след, а не преди или по време?Контролът е предварителен, текущ и последващ.Ние винаги я караме след като се обърне каруцата.

11

А кой

преди 4 години

Ще провери оградата по границата, че десетки нелегални мигранти шетат навсякъде. Но Симеонов нали прибра едни 200 млн.