14

Анонимен

преди 4 години

Че в Русе колко беше вчера - 34 и не сме умрели още.

13

Анонимен

преди 4 години

Жега мори добитъка

12

Анонимен

преди 4 години

Хората си живеят и забавляват, ганювеца пак дърпа сополя..

11

Анонимен

преди 4 години

Oha....vreme za indiiski japanki...

10

Анонимен

преди 4 години

Едва ли в Истамбул тези жеги са незапомнени от 70 години. Тези архиви нямат ли да погледнат как се печаха преди 10 години като гергьовски агнета. Тогава имах курс с тира до Анкара и минах през Истамбул. Такава жега беше че климатаика в камиона неможеше да охлади кабината. Тези метеоролози нямат ли да им напомнят.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега очаквам Ердоган да излезе със следното изявление:"Ето, изборите бяха фалшифицирани, за да спечели опозицията и Аллах ги наказва! Но ние сме силни, Аллах е с нас и ние ще спечелим повторните избори, защото Аллах ни пази и от жегата!"

8

Анонимен

преди 4 години

То и евреи са араби,няма такава нация.Племе от Изток,без родина,с измислен език,нямат култура ,литература,само лъжи и приспосабяване,приличат на ромски народи,но по хитри.И не те управляват света.Ако беше така-с мед и масло щяха да се хранят,без да работят.Има други сили,по-страшни,но са в сянка.Слагат други народи пред себе си за параван.А жегата в Турция е нищо пред други предстоящи изненади..

7

Ххахахах

преди 4 години

Каква гледка само. Сложили минарета на християнски храм и си мислят, че е джамия. Турците какво въобще са съградили за измислената им османска "империя" .Византия и България сме създали стотици градове и храмове, които те само са преименували и добавили минарета. Били империя, а не са оставили нищо зад себе си, просто са използвали вече направеното. Разрушили са крепости и замъци на Балканите.

6

Препоръки

преди 4 години

ДА палят огньове подават на снимката важни..Ще алармират Боговете за нови нагло вредни дигитално холограмни оръжия контролиращи и мощни и нови радари..Да съберат сухи клони съчки и други и да палят..Дима прави тестове веднага и дава истинска информацияПреведете им на турски тази препоръка

5

До константенопол

преди 4 години

Вие първо си платете на ЕС и специално на ГЕРМАНИЯ милионите дългове на чак тогава може на Герои да са правите..

4

Анонимен

преди 4 години

Алах им прави икономии с греенето на вода, за позващите природни източници.

3

Кириакулис

преди 4 години

Константинопол е гръцки и е въпрос на време да си го върнем.

2

Мечка

преди 4 години

Много са забрадени. В Истанбул не беше таса.

1

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката ми прилича повече от Арабския свят Бахрейн...Нищо турско не е останало