15

циркове пак

преди 4 години

"...се наложило да извикат Бърза помощ за майка им и така локацията им била компрометирана...багаж, коли, бронежилетки" Мвр-то много филми гледа и се пръска от мозък. Че и аз да видя деца с бронежилетки и аз ще се чудя какви са тия?! А иначе някоя семпла количка, някое бусче за багажа и малко ли свободни стаи има по хотелите? На някой ще му прави впечатление семейство с деца в хотел??

14

Ханс

преди 4 години

Тая е толкоз българка и учителка колкото аз съм професор.....

13

"ж"унгла

преди 4 години

Е те тука негово величество от Банкя требеше да даде пари , а не 70 хиляди долара за пренасяне на труп на откачалник.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз пък вярвам в родната полиция и съм почти сигурна, че до края на летния сезон ще го локализират къде и до колада най-късно ще бъде заловен !

11

Ф.С.В.

преди 4 години

Всеки ден помагаме на Зайковците- купуваме им кисело мляко хляб и ги питаме добре ли са от какво имат нужда - Видяли ли са Зайков в някой бидон със зеле? - Винаги им помагаме - дори самолетните билети ще бъдат платени защото те са най евтиното от цялата "операция" Зайков- ЩЕ ГО ЗАЛОВИМ !! АКО НЕ СЕГА - ТО ДО 2030 Г ЩЕ ГО ХВАНЕМ !! Купуваме редовно банички и на ромите- ако видят Зайко да кажат къде е !Общо взето всички топ Криминалисти и ОТРЯД КОБРА работим по въпроса как да хванем Зайко Байко!

10

Анонимен

преди 4 години

Офф ужасно е! Горките хора... Не искам да си представям през какво преминават. Дано скоро случаят се разреши поне за тях. Убиецът най-вероятно се е самоубил някъде, иначе досега щеше да е изгърмял, не е толкова богат че да може да така умело да "изчезне" иначе.

9

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войводата да събира чета верни македонски комити и заедно с Джамбазката да ги повеждат да го дирят. То се е видяло, че МВР няма да свърши нищо, току виж МВРО обаче го заловило.

8

Бай Ганю

преди 4 години

Даааааа, виждам тука някой четат и вярват. Истината е ,че никой не го търси. Имам предвид че днешните български полицай първо нямат нужната подготовка да разследват и издирват. И второ нямат качествена техн. логистика или незнаят как да боравят с нея. Всичко е пунта мара което води до нулев резултат и излишно прахосване на енергия и пари. След толкова дълго търсене тия хора трябва да бъдат сложени под тайно наблюдение , а не да ги крият и да им пречат да съществуват.

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя мъж не го знам дали е виновен или не, но е лесна жертва за набеждаване жертва. Много е удобен и едва ли някой ще си прави труд да разследва истински. Ако го намерят ще го осъдят без всякаква друга алтернатива. Но далеч по-удобно ще е на ушевите да го намерят самоубит. Ами ако именно за това се крие ? Нима не знае, че в бг за убийство дават максимум 10 години от които ще лежи най-много 5. Защо му е да рискува да бъде застрелян ?

6

а

преди 4 години

Ако бате Зайко дължеше пари на Изи кредит, щяха да го хванат за 2 дни...

5

Анонимен

преди 4 години

Ама тия още ли го чакат там сам да се предаде да вземат да си размърдат и шкембеата и да го потърсят.

4

Анонимен

преди 4 години

Колко милиона ни струва невъзможността на мвр да залови зайко байко?

3

Анонимен

преди 4 години

Тия както гледат в една посока към дерето Чане ще дойде точно откъм търба им от равното и ще ги изпозастреля. Или го чакат откъм долината със скок на нинджа да изскочи и да гo зърнат.

2

Патриот

преди 4 години

Поне някаква джапанка или чорапче на Зайков отрихте ли днес или поне салфетка в която да се е изсекнал!???

1

rusnak

преди 4 години

Вие добре ли сте, да ни занимавате един месец с полицията???