16

Пффффф

преди 4 години

Аутопсия!!!Защо ще го режат, да проверят дали не е умрял от слънчев удар случайно???Ако беше престъпление или отравяне или някакъв съмнителен случай разбирам да назначат аутопсия, но това си е гавра с труп :(

15

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че са го свалили. Колкото по малко изоставени трупове около Еверест, токова по добре. И не е бил съвсем турист, и за разлика от енгилизчето, е имал осемхилядници. Жалкото е, че е тръгнал самостоятелно, с чужда екипировка, и с проблеми в височинната аклиматизация. И за да не се върне, губейки едни пари, е рискувал. По резултата обаче, е неоправдан.

14

до планина...

преди 4 години

Планина, нали знаеш, че застраховките масово са до 6000 метра? И в редки случаи до 7000 и струват мама и тате... Не случайно горе е пълно с трупове, никой не застрахова самоубийци.

13

Анонимен

преди 4 години

До .Още веднъж ИМЕННО (чети внимателно!) парите не са на ББ, а на партия ГЕРБ, а парите на партия ГЕРБ са от държавна субсидия, а тази държавна субсидия е от моите и на всички данъците! Ако ти не плащаш данъците, може би затова слабо те интересува къде и за какво отиват едни 70 000 ДОЛАРА (дори не ЛВ)!

12

планина

преди 4 години

всички алпинисти там имат задължителни сключени застраховки. вкл. и за случаи на смърт. за да се изплати тя, тярбва да има тяло. добре е, че са го свалили, дори и само заради финансовата страна . трагедия от всякъде е това. лека му пръст на момчето.

11

.

преди 4 години

До Анонимен 10Още веднъж прочети, обаче много внимателно:"Часове след обявяването на банковата сметка премиерът Бойко Борисов съобщи, че партия ГЕРБ ще осигури цялата сума."Сега стана ли ясно?

10

Анонимен

преди 4 години

До Не разбирамИменно - понеже всеки сам трябва да реши за какво да си дарява парите, то тогава защо не ни попитаха нас тези 70 000 долара дали искаме да ги дарим за пренасяне на тялото на алпинист или да ги дарим за болни дечица? Нали осъзнавате, че това не са парите на ББ от спестени закуски!

9

Анонимен

преди 4 години

Аз лично намирам за явна форма за предизборна реклама публичния начин , по който беше разгласено дарението. Доста грозно и отблъскващо е да се рекламираш по този начин, използвайки скръбта на хората. Ако искаше единствено да им помогне, то дарението можеше да се оформи тихомълком и без шум, както би трябвало. Още повече, че не се даряват средства от собствения джоб

8

Анонимен

преди 4 години

този е самоубиец, не е алпинист, когато ти кажат че без кислород нямаш шанс ивъпреки всичко тръгнеш без кислород, значи си купил еднопосочен билет. Давайте пари за самоубийци!

7

Не разбирам

преди 4 години

Според мен е право на дарителя да дари за това, за което иска. ГЕРБ или обикновен гражданин, няма значение. Тези, които коментират, даряват ли за кампании, независимо от това дали 5 лева или повече? Нека не съдим, а всички си изберем кауза, която да подкрепим. И дано тези, които имат нужда от помощ да я получат навреме...

6

Анонимен

преди 4 години

Не бъдете лоши вярно е, че има много нуждаещи се от пари. Но хора искат да си приберат детето да се сбогуват, да го прегърнат и целунат за последно. Да го погребът и да има къде да оставят цветя и да по плачат . Поставете се на тяхно място какво преживяват в този момент.

5

Анонимен

преди 4 години

Пак се почна с най-големите проблеми на България. Всички се интересуват от новината. От маса дни, всеки един българин по цял ден се пита- "Аджеба, кога ще свалят тялото", нали така, господа журналисти ?!

4

Анонимен

преди 4 години

Абе, човекът е умрял. Добър, лош, заминал си е. Винаги някой има нужда от пари и то по-спешно от други. От страни лесно се решава кое е по-наложително.

3

Анонимен

преди 4 години

Освен ГЕРБ и родителите са абсурдни! Подобен егоизъм е за порицание!

2

Анонимен

преди 4 години

До Petar, NYНе няма - то само *** останаха тук, а властите тях за деца не ги броят

1

Petar, NY

преди 4 години

Има деца които имат нужда от операции...