41

От 8

преди 4 години

До 31 ,, създадена вярата" от хората за да направят хората по добри послушковци.

40

Анонимен

преди 4 години

Гроб за цялата планета Земя гроб !

39

Анонимен

преди 4 години

Лари е за бо**ука, че вярва. Затова и не жаля българите, че вярват на техните измамници, пардон, избраници.

38

хъша

преди 4 години

аллах да им е на помощгоспод да им е на помощда ги пази господ опазил господгоспдиова работаквото каже господ....и.т.н....ние не сме по малко наивни споменавайки името на господ в много ситуации....помогни си сам за да ти помогне господу нас даваме пари през балкона в помощ на разследващи полицаи срещу еди какво си а другаде по света направо ги дават по телефона...имат дават разликата е в начина по всяка точка на света ще се намери хитрец и *** нищо ново под слънцето

37

Стамат

преди 4 години

1. Католик != Православен2. Всеки ще отговаря за себе си в Страшния Ден (включително вие, които помрачавате съзнанието на хората с подобни глупости)

36

Анонимен

преди 4 години

Това са пълни глупости ! В демократичните държави, такива измами няма ! Опс, май бъркам, а ? А ние, иди0тите, точно по тия държави се разняваме !

35

А добро утро ...

преди 4 години

Аз не ти искам парите *** учиндолска, изкарани с подигравки и поръчки, аз искам най-скъпото и уважавано от теб нещо ...Искам подигравката на въже - за назидание и за урок за последните двадесет години на целия шоубизнес. Защо ли вие превърнахте това в модел на подражание ... Научихте хората все на това да гледат у другите хора, а не в себе си ... Тоя модел на ДС беше агент, човек, агент,-човек .... Затова искам главата на шута ти ...Най-опасните неща не може да го намерите. Шута умира пръв

34

Анонимен

преди 4 години

Сякаш откриваме топлата вода. Както се казва в един любим сериал - с религия се занимава най - големия некадърник в семейството. А за псевдо религиите да не говорим Там е такава мошенгия кражба и далавера, че няма накъде. Лошото е че все още хората се държат като пълни наивници и ***. Но го правят доброволно и с това въпросът приключва. Не можеш да помогнеш на тези, които не го искат и продължават с наивната си вяра. При това положение мошениците и далавераджиите ще процъфтяват.Толкоз

33

Анонимен

преди 4 години

И при нас е така -държавата плаща заплати и осигуровки , другото и е частен бизнес -няма касови апарати , няма данъци . Както се пее "Едно Ферари с цвят червен " Не е Ферари но Ролексче.

32

адвокат Тенев

преди 4 години

...И дяволите са служители Божи!...

31

Анонимен

преди 4 години

Тоя Лари като нашите бабишкери, дето мятат парите направо през балкона...

30

Анонимен

преди 4 години

До 8 и 29До 8 за това е създадена вярата да има на какво да се оповат хората. Тя съществува от хиляди години и явно е помагала на хората. И ви пожелавам да сте жива, здрава и много щастлива. А само да попитам дали сте кръстена, а ко е така значи сте приели тялото Христов.До 29 напълно ви подкрепям трябва да има вяра. Лошото е, че се сещаме само когато имаме нужда.

29

toto

преди 4 години

и що да ми пука за тъпия Лари? Балъците никога няма да свършат.

28

избирател

преди 4 години

До 8Както си го написала е видно,че не си болна?А когато се разпилееш нелечимо,какво ли ще напишеш ?!?

27

Анонимен

преди 4 години

Жената изглежда зловещо кой знае колко трупа крият в задния двор.

26

Анонимен

преди 4 години

Този е добър манипулатор, психолог и не на последно място енергиен вампир. Използва болката и страданието на хората. Преди години имаше един филм как хипнотизират хората по телевизията. Там ги караха да убиват и да правят други неща без да го осъзнават.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16В Сащ да имаш църква си е голям бизнес и има хора които си основават собстевени църкви. Въпросът е че тези са използвали парите за дарения за лична изгода.

24

Анонимен

преди 4 години

Същото е и в България.

23

Анонимен

преди 4 години

Скоро посетих една катедрала в Англия и на входа служителя ми каза ,, тука не се плаща вход, но задължително трябва да направите дарение от £ 3", по голяма простотия не бях чувал

22

Анонимен

преди 4 години

Добре де защо се прави паралел между истински християни и измамници.Ми докторите какво са?Колко хора всеки ден си дават парите в болници и накрая ги изкарат без крака,ръце,очи или направо в ковчег?Колко са всеки ден?Сигурно поне милиард.Но има и такива на които медицината помага.И с тия е така в крайна сметка миряните се приканват да дават пари но никой не ги насилва всичко е доброволно.