35

Биг Фарма Мафия

преди 4 години

Фармамафия не харесва тая статия :(Пийте си редовно хапчетата и купувайте още много са полезни :)

34

Анонимен

преди 4 години

Една жена не знам си какво и е станало.... бла бла бла.. от какво ли не не се умира днешно време. Този който иска да стане зависим си става зависим. Алкохол колкото щеш. Заради 10-15 случая на година се вдига врява до небесата. Забранете цигарите, забранете и автомобилите, от катастрофи умират по около 40 хил. човека на година в Европа...

33

Georgiev

преди 4 години

Тук сме така с успокоителните и антидепресантите

32

до 32 от славянин

преди 4 години

Според последните изследвания ингилистанците са по-големи алкохолици от руснаците, куко!

31

Анонимен

преди 4 години

Русия - 8.5/100000 убийстваАнглия - 0.2/100000Русия - 31/100000 самоубийстваАнглия - 7.5Кво да говорим чебурашки пияни?

30

Анонимен

преди 4 години

А у бг възрастните са на алкохол а младите на наркотици

29

Анонимен

преди 4 години

Ми това са пълни глупости! Точно е най-щастливите и демократични държави, това не може да е истина. Там хората са щастливи и не им се налага да пият антидепресанти. Абе, ей, шорошите! Вие за *** ли ни взимнате,бе !Уточнете се на края, дали англия и фащ са щастливи държави или там 80% са на антидепресанти !

28

Анонимен

преди 4 години

Начи тъй да ми дреме за англетата...

27

SS

преди 4 години

КОМЕНТАР -24 не съм го писал аз,някой ползва моя ник.НАЦИЯ НА ХАПЧЕТА ЛИ ГОВОРИМ.И ТУК ЩЕ СТАНЕ ТАКА,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е.

26

Анонимен

преди 4 години

Ооооооооооо.......това е Божието възмездие за "опиумните войни", които тия гадни коронизатори устроиха на Китай и целия азиатски район!!! Мдддаааа.....имало Господ!!!! Това да го знаят и нашите "управници"!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До nikonik 25Най ми харесва когато някой не-нор-мал-ник, който НИКОГА НЕ Е БИЛ В РУСИЯ И НИЩО НЕ ЗНАЕ ЗА ЖИВОТА ТАМ да се напиня да плещи глупости за нея!!! А пък че в ингилистан свсички са на опияти се вия по тереза мей, борис джонсън и цялата разна *** "управляващи"!!! А пък са скапаните им "служби" да не говорим!!!

24

nikonik

преди 4 години

Че са друсалки повечето бели американци ми стана ясно като бях там. За черните и латиносите да не говорим..... На фона на Русия обаче, това, което е там с дрога крокодил или флакка не ми се мисли..... Тук не е чак така жалко само, че се друсат със соли за вана.... Иначе в КНР, Куба и КНДР е най-добре, който не може да устои на дрогата да ходи там, за да е чист!

23

SS

преди 4 години

дреме ми за Обединеното им кралство... Я да си гледаме нас си, че да не стигаме до такива бели

22

Анонимен

преди 4 години

Фармацевтичната мафия е по-силна от наркомафията. Фармацевти и лекари поддържат населението болнаво психически и физически с помощта на медии и правителства. За никакъв цивилизационен напредък не може да става дума при положение, че човешката популация в "развитите страни" е на 90% болнава.

21

Гoшу

преди 4 години

Ние бугарите няма защо да се притесняваме за тези неща. Бай *** вечер взима за болкоуспокояващо и антидепресант половин литър домашна пърцуца, после напсува или набие жената и си легне щастлив и спокоен и спи като къпано бебе

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Безплатно е, и затова е превзето от филипинци и печки. Всеки втори е или филипинец или печка. Прости и мързеливи - това е характерно и за двата вида. Тук там по някое азиатско бивше колониално кафяво същество за имперска посръжка. Всички под доктор са такива и са си изградили система за самоназначаване, за да подържат симулативното въртене като пръдливи.А иначе имперските кашелотите само муане и пиене, и което им е най-лесно - в случая обезболяващи.

19

Анонимен

преди 4 години

Кодеинът няма еуфоричен ефект недейте да лъжете хората.Той е седатив-успокоително.Има слаб до среден успокояващ и отпускащ нервната система ефект.Дългата употреба води до световъртеж,замаяност о запек.По-добре си вземете някоя фитнес хранителна добавка тогава има вероятност да тичате в кръг и да лаете ако предозирате.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 ДАНО И ТИ ПОЛУЧИШ СЪЩОТО ГОНИШ ХОРАТА В МАСКВА И СЕВЕРНА КОРЕЯ В МОСКВА СА ПОДОБРЕ ОТ БГ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СА НАПРЕД ОТ БГ БИЛ ЛИ СИ В МОСКВА *** И ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ НЕ ЖИВЕЯТ КАТО ТЕБ ОТ ЗАПЛАТА НА ЗАПЛАТА

17

славянин

преди 4 години

Дрогата е жизнено необходима на гражданите на хилядолетния атлантически райх, за да могат да издържат на ''райския'' ритъм на живот там!

16

славянин

преди 4 години

Масовата наркоманизация и сексуална дегенерация на населението на ''хилядолетния атлантически райх'' са явен признак за близкия му край!