78

Ха ха ха

преди 4 години

Ама какво ми църкате бре каманистите. Купувайте им вие петрола Америка и останалите западняци и разпадащи се капиталисти не им го искат. Каманистите страдат от тежка форма на шизофрения. Факт.

77

Пепоръка! 2

преди 5 години

Ако отида с една *** яйца ще си купя ФБ... хахахах :)

76

Пепоръка!

преди 5 години

Оправете си милионите, че съвсем се изложихте!

75

Наздраве

преди 5 години

Всички комунистически държави дадоха фира.Единствено оцеля Китай защото китайците не крадат от собствената си държава и не са *** на никой.

74

TT

преди 5 години

До Лималима- Че то между комунизъм и фашизъм каква е разликата??? Е,вярно че фашизмът е малко по-мека форма на диктатура...При него поне земята си остава за селяните...

73

Emigrant

преди 5 години

Що ли картинката ми напомня познати моменти на нашата бензиностанция преди около 35 години в разгара на социализма,строени коли с туби,с бележки от съвета за по 20 литра бензин с предимство заради наличие на малки деца със заболявания.Даже и руските братя не помагаха с нищо,въпреки,че в сравнение с Венецуела сме им направо под носа!Дето вирее комунизъм не расте нищо,даже и трева!!

72

d23

преди 5 години

Комунизъм.Кво да ги правиш.Най-умните и най-добрите на света ама не могат и най-обикновени химикали да си произведат сами. Знаят само да ползват и преразпределят чуждият труд.

71

dan

преди 5 години

Те американците и в Сирия мислеха да командват, но се оказа, че руснаците също могат да си защитават интересите по света! А във Венецуела интереси има и Китай!

70

Лималима

преди 5 години

Като толкова плюете комунизма, тогава приемете фашизма.То и без това друго не остана.Фашизма поне не почива на такава голяма лъжа като комунизма че видите ли,всички сме били равни.Това никога не е било,няма и да бъде.

69

Анонимен

преди 5 години

Винаги с Русия...глад и Просия.

68

Нефт гази,

преди 5 години

Гладен ходи !Що е то?Индианец-комунист, Сър!

67

123

преди 5 години

Като си с руснаците е така. Нас ни питайте, още има кой да помни.

66

Русонефил

преди 5 години

Руските *** забравят или не знаят, че Венецуела притежава верига ог бензиностанции в САЩ.И там има бинзин. Не за цената на яйце разбира се. А кой е виновен за това нека си припомнят режима на ток у нас по Живково време. Същия дето носталгиците го величаят толкова.

65

Анонимен

преди 5 години

Бензин винаги може да има, ако се увеличи цената. Ще кажат, че нямат пари за бензин, а бензин ще има. Защо венецуелците не протестират срещу ниските цени на бензина? Хуайдо много бързи ще им даде бензин на висока цена и парите ще праща в САЩ.

64

Анонимен

преди 5 години

обява във вестник в комунистическа сахара - търсим вносители на пясък , плащаме в кеш .

63

ууу

преди 5 години

До АнонименЯйцето е диамантено, с мнооооого карати.

62

hahah

преди 5 години

САЩ да ме хванат за... палците...

61

Сп??нс !?

преди 5 години

И какво ги топли че имат 300 млрд барела, след като когато си замине Мадуро, ще им остави 300 млрд. в дългове и още толкова ще са им нужни за да вдигнат държавата на крака.

60

Анонимен

преди 5 години

93млн литра за 15 евроцента! Авторката нещо е объркала в превода.Опитах да пресметна цената на един литър, не успях. Опитайте и вие.

59

Анонимен

преди 5 години

Всичко е нормално, САЩ им носят демокрация.