24

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

23

Анонимен

преди 4 години

Още ли ще пропадат

22

Така е ..

преди 4 години

Не толкова отказа от присъствие в НС др. Стоилов , а невижданата да сега негативна пред изборна кампания.Измислени компромати и непрекъснатото плюене по най доброто до сега правителство ви провали.Нинова не става. Трябваше да го видите.

21

z342455

преди 4 години

До 3 - ДА те победят с класическия резултат 3 на 0 и ти да ми разтягаш локуми ,колко много ъглови удари и колко тъч изпълнения е имала БСП. Е това е вече "ГЪОНСУРАТЛЪК"

20

Социолог

преди 4 години

Нали ви казах, че ако Атаката минат 1.5% ще си го режа вдъно.При 1.2 % няма да го пипам :))))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 4 години

Вътрешните войни ще спрат като навремето в СДС.Но първо трябва да се разпаднете на три .

18

Анонимен

преди 4 години

До Китки и фиткиЧе, "КОЙ" ще остане в БСП-то тогава?

17

Нищо не е приключило

преди 4 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Можеше и да бъде по-добре, но има време за това. Тя е единственият лидер, който се зае да обнови партията си. И старите "вечни" депутати естествено са против нея. Няма да се учудя, ако я изберат отново. Но и да изберат друг, трябва да е млад човек с ясна визия. Кирил Добрев ще е грешка. Има натрупан негатив и от ГЕРБ все ще го повтарят

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10На България не и трябва изобщо социалистическа партия. Колкото по-рано го осъзнае народа, толкова по-добре!

15

Анонимен

преди 4 години

Вече има куп от кандидати за поста наНинова.Младите в БСП, с радост и насттървение ще си поделят наследството на Баба Крушарка!Фаворита е Кирил Добрев.Живота си иска своето!!!!!!!!

14

Зозо

преди 4 години

Още малко време глад и лабут и БСП отиват в преизподнята :))))))))))))))))))) Абе къде е Волен? От Кремъл го търсят да го бият!

13

Пешо

преди 4 години

Бла-бла-бла и отново истината не бе назована, а тя е че БСП/БКП ще си остане тотално сбъркано, туморно образувание управлявано от външни врагове на България

12

Анонимен

преди 4 години

Корнелия Нинова колкото и оправна да изглежда е същата като Бойко Борисов-наивна.Остави се Еленка да я омагьоса,/като я подхлъзна да фабрикува компромати/ както Цветанов Бойко.Станишев и Йончева са си "пария" и играят заедно още от времето когато той стана премиер без нито един трудов стаж.И ето резултата-серГЕЙ и Милиончева евродепутати а Нинова с оставка.Тези двамацата са от стари кози/комунистически/ярета,и я изпързаляха.

11

Българин!

преди 4 години

НЕ МОЖЕ ГЕРГОВ, ТЕХНОИПЕКСОВА И ЕЛЕНА КТБ-ТО ДА ВОДЯТ БСП И ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА! Това е все едно вълкът да води овцете и да се бори за правата им или пък лисицата да води кокошките и да ги защитава! ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ! В ПРИРОДАТА ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАКОНИ, КОИТО НЕ ПОДЛЕЖАТ НА КАКВАТО И ДА Е НАМЕСА ОТ СТРАНА НА ЧОВЕКА!

10

Анонимен

преди 4 години

БСП с тия истерични женоря отпред... бате се справи лесно. Просто не беше сериозно

9

Анонимен

преди 4 години

На България и трябва Нова Социалистическа Партия!Видя се, че със стари ***, нов бардак не става!!

8

Българин!

преди 4 години

Чухте ли най-новата светска новина?!?След поредната загуба на БСП, който твърдяха, че ще победят и то с много и дори вече се готвеха за предсрочни избори и вземане на властта, певицата Силвия Кацарова е решила да направи кавър на песента си - "Големият кораб" и да го посвети на БСП! Новата песен щяха да се казва "Червеният кораб" и щяла да звучи така: "Потъва, червеният кораб потъва!"А сега сериозно! НЕ МОЖЕ ГЕРГОВ, ТЕХНОИПЕКСОВА И ЕЛЕНА КТБ-ТО ДА ВОДЯТ БСП И ДА СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА!

7

Анонимен

преди 4 години

До LudКОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА Е В герб-РАЗБОЙНИЦИ

6

Анонимен

преди 4 години

КОГА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОТЯВЛЕНИЯ КОЛАБОРАЦИОНИСТ НА герб И УНИЩОЖИТЕЛ НА БСП ПЛОВДИВ гЕОРГИ гЕРГОВ кОСТОВ бОРИСОВ пЕЕВСКИ кАРАДААЪЙ? Малките букви са нарочно хахахаха

5

Lud

преди 4 години

БСП трябва да изчезне от политическата карта, за да могат да се появят нормални партии които не носят ДНК бремето на тия ***.