81

Стара ви е информаци

преди 5 години

Вече се самоуби с три изстрела в гърба.

80

ШибиРиби

преди 5 години

Билетите за концерта на Веско Маринов в Костенец кога ще ги пускат?

79

Анонимен

преди 5 години

Този се оказа по добър и от Рамбо.Явно е добре подготвен.

78

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 68 Тия герберастки некадърници биха бесепарските кадърници с 7 % , ако не си чул.

77

batmario

преди 5 години

Моля инструктирайте градските полицаи че в момента гората вече гъмжи от змии,стършели и др.Сега пролетно време ухапване на малък паяк може да доведе до тежки последици.Да не говорим за рояците мушички дето влизат в очите...Всичко работи в полза на знаещия селянин vs гражданите представляващи закона...Всички действия които работят в града-в гората не работят...Иначе хубово мигат жипките на улицата...***..ни..ци.

76

Един от Северозапада

преди 5 години

Друго си е, патрулката да те спре на осветена улица, да ти наредят да загасиш фаровете и да останеш на габарити, да препаршуват багажника ти, да те накарат да отвориш аптечката, за да видят има ли аналгин с идтекъл срок на годност, да проверят до кога е годен пожарогасителя ти, и има ли стикер, и вбесени, че до тук всичко е наред, да започнат да търсят кусури.Накрая, виждат че габаритите светят само отзад, а близо до патрулката, зад която си спрял -не, и"значителна техническа неизпавност"-200лв.

75

рбж

преди 5 години

трябва бб да каже и ще го хванат!

74

Анонимен

преди 5 години

Зайко байко го отнемА..ха ха

73

iceblast88

преди 5 години

МВР да си провери кадрите. Зайков си е пуснал брада и е станал част от престъпната група за рекет наречена МВР и се самоиздирва рамо до рамо с останалите бандити от МВР.Накарайте си кадрите да се обръснат гладко, да си махнат фуражките и ще намерите поне половината от тия дето издирвате за щяло и нещяло.Тъкмо ще си лъснете имиджа, че сте изловили 200 бандита за един ден.Цирк МВР после да замени цирк Балкански и да обикаля из България да изнася подобни представления като това 20 дневно в Костенец

72

iceblast88

преди 5 години

След изхарчени повече от милион лева за заплати и командировки на МВР резултата е нула. Я ги накарайте да върнат всички пари които са взели като заплати последните 2 месеца и ги оставете без заплати докато го хванат и тъкмо ще ги мотивирате да се мръднат и да си вършат работата. Един шумкар направи цялата държава смешна. Както е тръгнало направо да закриваме МВР и да приемаме закон за лична отбрана и да се приключва агонията. Да пишем - тук пукна МВР, мир на тлъстаците му! Егати скъпия цирк!

71

Анонимен

преди 5 години

Ще хванат Зайко за......... моркова.

70

аз

преди 5 години

не криминалистиката, ами държавата е във фалит, благодарение на комунистите, пост комунистите и всички наследници на милионери, далавераджии и бай тошови хрантутници... гледайте накрая да не се е къпал в баните на ДАНС, до стаята на директора (една чистачка ми каза)

69

Вероятно...

преди 5 години

Кухия ПР и лъжите в началото как почти го били хванали и как почти всеки ден намирали негови следи тук и там за да оправдаят некадърноста си сега им играят лоша услуга. Всъщност, Зайко може да е напуснал района още първия ден, което ще докара още и много подигравки към нашенските наследници на инспектор ДюДю .И как се опитват да обърнат нещата в своя полза казвайки ще били некадърно щото НЯМАЛИ ПАРИ за обучение . А акъла , къде го забравихте ?Мозъчна транспланрация ви трябва на вас .Спешно.

68

Анонимен

преди 5 години

Нищо. Сега ще заловите 4-5 тийнейджъри в парка с грам марихуана и ще се пишете по всички медии, да си оправите имиджа

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Как може да кажеш, че криминалистите ни са слаби?Един няма под 120-130 кила, само тръмбуци. Как ще гонят бегълци, ми родните Курейшувци ще пукнат на втория метър.

66

Анонимен

преди 5 години

Държавата е пред разпад. Но това не е проблем за българина, щом като продължава да гласува за ГЕРБ и БСП. ДПС е трета политическа сила в България, което никак не говори добре за нас. За всичко сме си виновни ние.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Заптиетата са га голяма сила да слухтят в интернет. Слухтят, *** и чакат 20 заплати.

64

Кух профил

преди 5 години

Полицията трябва незабавно да напусне Костенец. Ако е в района ще се появи, ако е избягал някъде полицията пази горещия вятър. С това присъствие само имитират дейност и го плашат, ако изобщо е там.

63

Анонимен

преди 5 години

Не само криминалистите са слаби, целото МВР е така . Важното е , че заплатите си вървят, извънареден труд се пише за било и не било, но за пари, бачкат си полицаите и земеделийце, лозенца, бостанчета, домати, дини и на кой му пука. Пенсионери полицаи пък още по добре, пенсия и заплата отделно другото.

62

Шопо

преди 5 години

Тоя може и да е убиец,но показа колко некадърни са органите за сигурност в България !