59

Анонимен

преди 4 години

До 59, Аа, не може то така. Необходимо е още време за интегриране. По тия земи са от има-няма едва 500-600г. Иначе трябва да се последва примера на една страна (с 326 резервата) и израза на националния им герой ген.Шеридън.

58

Лъжци нагли!

преди 4 години

В какво строителство работят, нали точно от общината са издали строителна забрана за летните месеци? Едните лъжат, другите мажат; едните крадат на дребно, другите на едро, че се и защитават взаимно!!!

57

Анонимен

преди 4 години

горките хора

56

Анонимен

преди 4 години

До дядо БелобрадиИ преди 1990 г., когато пътуваш с влак западно от София, от ромските бордеи,отстрани към ж.п. линията имаше натрупани "водопади" от отпадъци.И тогава ромските деца се забавляваха, като хвърляха камъни по минаващите влакове, вследствие на което имаше и ранени пътници. Ако си спомняш, тогава разбрахме и за един смъртен случай вследствие на такъв камък.Затова казвам, вместо да им търпят незаконните градежи, да ги настаняват там, където за тях има поминък - на село!

55

Какво пречи

преди 4 години

на местната община да наложи глоба за създадената мръсотия и, ако кажат, че са социално слаби и нямат пари да я платят, да бъдат задължени да почистят чрез собствен труд?В деня, в който ние доброволно излязохме на квартални бригади за пролетно почистване на София, вечерта бе показан репортаж, как с наши пари е организирано разчистване на незаконните сметища в ромските гета. Самите роми стояха с ръце в джобовете да гледат сеир, или цъкаха семки, плюейки люспите по току що почистените терени!

54

Като Фандъкова ли?

преди 4 години

И тя преди няколко години изчисти незаконно и безотговорно създадените сметища в ромските гета на София! Финансира това с парите на данъкоплатците, които в същия ден бяха излезли на доброволни начала да почистят собствените си квартали от случайни ***, хвърляни преди всичко от гости на столицата (защото ние ползваме контейнерите и лично се справяме с новите "софиянци", които се опитват да си хвърлят *** от балконите).След като ромките бездействат, защо сами не си почистят ***?!?!

53

Който иска да живее

преди 4 години

като номад на катун, да си ходи в Индия. В България от доста векове насам се е наложила традицията на уседналия живот.И не забравяйте! От древни времена номадите се препитават не само чрез скотовъдство, лов и война, а главно чрез грабеж!Уседналите племена практикуват земеделие, но също и много повече занаяти и изкуства, в сравнение с номадите.Затова е различен характерът и манталитетът на едните и на другите. Сред населението на Бг единствено ромите са запазили номадския си манталитет.

52

Да не се подмайват

преди 4 години

депутатите, а да гласуват осъвременен, смислен закон против скитничеството, а също и срещу безделничеството от страна на хора, които нямат от какво да се издържат, освен от труд, ако практикуват такъв.Който е бездомен и безработен, да бъде настаняван там, където за него може да се намери работа. Това не означава закрепостяване чрез жителство. Всеки да може да отсяда където иска и за колкото време иска, но само ако може да се издържа там.Стига вече здрави, млади да вегетират на социални помощи!

51

читател

преди 4 години

До Привет АнталияТочно така!аз пък отдавна съм хвърлил котва в северна Гърция.От София -330км.От Благоевград на юг Черно море го знаят само на карта.То е за руски пиянки, български цига-ни и пияндета на соц. помощи от ЕС.

50

Привет Анталия

преди 4 години

Слънчева Турция ме зове много яко.Качествена и богата храна,готини украинки,усмихнати служители,качествен алкохол на корем,чисто море и т.н. Почивам в чужбина и въобще не ме интересува нищо.

49

Анонимен

преди 4 години

А защо ще им чистите ***?.Ама ти си мислиш, че някой ще почисти ли? Виждал ли си какво е зад блоковете в които живеят само българи?

48

Анонимен

преди 4 години

Само едно е решението - всичките в пещите и оттам през комина. Интеграция ли?! .Ако на времето и Византия мислеше така сега тебе нямаше да те има

47

Анонимен

преди 4 години

Нали герберастките крадци приеха закон за дивото къмпингуване, или той важи само за хора.

46

еми

преди 4 години

еми като работят дайте им една панелка 10000 празни панелки има, да пътуват и да работят

45

dar

преди 4 години

Слънчева Гърция ме зове отново. О нещастно българско ***, почивай в мир. Хубаво беше ама преди много години , минимум 10-тарка.

44

Сопа

преди 4 години

А защо ще им чистите ***?Ако са българи ще ги глобите нали?Интеграция ли?

43

Шопенхауер

преди 4 години

Когато им работиха евтино и без никакви документи и здравни беше ок,сега спират строежите за сезона и им замириса....Бедните морски душички невинни мухахахаха

42

Социопат

преди 4 години

До ЦиникМестен строителен бизнясмен с връзки в общината,който не иска да плаща за спане,осигоровки и здравни на работниците в строежа си им е казал ей тука ше спите гледката е шукаритетна....

41

Red wine

преди 4 години

А за кучетата да дойде Явор Гечев и да ги прибере! Какво чака? Да стават някое кученце ли?

40

Циник

преди 4 години

Дали съм разбрал правилно - ако маам с мистрията - мога да си избера на кой плаж да изкарам лятото? Или - не? Ромското безобразие и своеволия - вече не знаят граници!