30

Анонимен

преди 4 години

Българските журналисти, всичките сте отврат. Как може да създадете такова заглавие. Материални щети няма, ами горкия кон, а стреса, причинен на хората?! Правилно в България животните нямат права. Българската журналистика отдавна е безсърдечна и продажна. При подаден сигнал, защо никой не реагира?! Той този кон не може да лети. Просто както обикновено никой нищо не го интересува ако няма финансова облага. Даже не знам защо си губя времето да ви чета...

29

Анонимен

преди 4 години

Koня умрял но не се притесняйте просто материална щета.Явно че не е някой арабски кон, че тогава щяха да запищят леле колко много материални щети, няма нищо лошо в гледната точка на журналистите но просто е особена и странна.

28

Анонимен

преди 4 години

и все пак в тия държави ги е грижа за прородата, което тук не се наблюдава !

27

Анонимен

преди 4 години

В белите държави са изградени тунели под магистралите от доста години надам. Ама тука още 5 века се трепем барабар с животните !

26

Бойко

преди 4 години

Застрахователът ще плати. Следва регрес към АПИ и тогава ще платим всички от джобовете си, защото някой *** не си върши работата. Пак добре, че се е минало без жертви.

25

са

преди 4 години

До АнонименНе знам за такъв застраховател.Че вдигат,вдигат,но,в зависимост от колата,най-много да е до 100 лева!За моята 22 годишна кола са ми плащали 700 лева и ми вдигнаха каското с 10 лева!Иначе дано са взели коня за месо,че става страхотен суджук!

24

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали Каското покрива такава щета, но ако я покрива, какво ще стане според моя опит. Застрахователят ще плати някаква сума по Каското, но на следващата година ще вдигне цената на застраховката с платената сума. Колкото до ГО, конят очевидно няма застраховка ГО и човекът ще пие една студена вода. Безстопанствен кон, а коня не е МПС, за да се плаща от Гаранционния фонд, а и Гаранционния фонд не плаща, както видяхме при фалита на Олимпикс

23

Лукав Застраховател

преди 4 години

-Що блъскаш коне бре ?-и не спираш ? И не спазваш дистанция на всичкото отгоре-Коня е пред теб !

22

Ристу

преди 4 години

Най-*** е, че сигнал вече бил подаден за коня, но никой не си мръднал пръста, за да предотврати произшествието. Българската работа е винаги такава - след дъжд - качулка. Като се обърне каруцата - виновни много.

21

Българин

преди 4 години

Полицията освен да джоби пишлемете за трева друго не върши... ЗАКРИВАЙ ДЪРЖАВАТА!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Единствената функция на КАТ е да ви рекетира, като ги накараш да си размърдат дебелите дупета, се "мобилизират" и извършват виртуална проверка. Не дай си боже да ги помолиш да ти помогнат за нещо, каквото и да е било катаджийте, ще те изгледат учудено, после ще намерят за нещо да те изрекетират и накрая ще ти теглят една майна, да не ги занимаваш с глупости.

19

Stanislav

преди 4 години

Някой друг да спре на магистралата, да слезе от колата и да върна коня километра назад ?

18

Анонимен

преди 4 години

До ПипиЗДвП Чл. 106. (1) Водачите на пътни превозни средства с животинска тяга, на животни или на стада трябва непрекъснато да направляват животните, така че да не създават пречки и опасности за движението, и да не ги оставят без надзор в обхвата на пътя.Мой познат блъсна сърна с колата си, викна КАТ - не му написаха акт, казаха, че при ударено диво животно няма от кой да се търси обезщетение, при катастрофа с домашно си има предвиден ред, ако разбира се КАТ и застрахователя свършат работа.

17

хахахха

преди 4 години

кон на лизинг

16

Анонимен

преди 4 години

До НеНякоя дебела милиционерска трътка я е домързяло да издири собственика на коня.Що да предотврати катастрофа, като може да седи в колото и да цъка клипове за ел. фишове и да го галят по празната манерка после колко много "резултати" има.

15

Пипи

преди 4 години

До Анонимен 11Приятелю, това е най-нормалното нещо, което би се случило в нормална държава. Но като съм си патил от КАТ и застрахователите в подобен на този случай съм много песимистично настроен. Та ако няма Каско, как ще му платят от ГФ? За да стане това КАТ трябва да издадат протокол, в който да пише, че коня е виновен. Или по-точно, че АПИ са виновни, че има кон на магистралата. Но много ме съмнява, няма нормативен документ забраняващ изрично коне на магистралата. Та те така в тази държава.

14

избегалец

преди 4 години

Няма такава държава

13

Анонимен

преди 4 години

До Хе-хеСобсвеника на коня ще гризне двъвцето. Не само, че никой нищо няма да му плати, ами ще плати глоба от КАТ за това, че не е упражнил контрол над коня , и ще плати на Гаранционни фонд за обезщетението на водача.

12

Анонимен

преди 4 години

До м даааИдеята на всяка една застраховка е да пълним гушите на застрахователното лоби. Удрям ти колата, застрахователя ми ти плаща 200 лева, но ти правиш ремонти за 1000 лева да си я отремонтираш, познай кой ще доплати разликата от 800 лева.

11

Хе-хе

преди 4 години

До м даааЗначи собственикът на коня ще си вземе парите за коня от ГО на водача и всичко е точно?