8

Анонимен

преди 4 години

Думички като "премаза" са неадекватни за тези избори. При около 30% избирателна активност, ГЕРБ има подкрепата на около 9% от избирателите, БСП на около 7%, ДПС около 5%, ВМРО около 2,2% и ДБ между 1,8-1,9%

7

Патриот

преди 4 години

Ми, че те са ясни резултатите! Избирателна активност като на миналите евро избори! Българищината и патриотично настроените българи казаха "Да" на ВМРО! Турците и ромите казаха да на ДПС, че да им пуснат водата, че иначе вунят на ***! ГЕРБ премаза социалистите. ЕП пък вкарват закон за възможност за пушене в ЕП, заради Слабаков!

6

Факт

преди 4 години

Този път селото подкреши ГЕРБ, а София и по-големите градове се отдръпнаха от ГЕРБ.

5

поговорка

преди 4 години

Корумпирай държавните служители и винаги ще си на върха!В Хасково,Перник,Благоевград,Смолян и Враца резултатите са фрапиращи!смърдиии на роми и дърти лелки

4

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Явно управляващите имат проблем с недостатъчната фалшификация на изборите след като сега в 09:15 на 29 май 2019, последният оповестен официален резултат е при 95,2% от преброените протоколи от 12:00 на 27 май 2019 година, а активността на изборите е показана само до 17:30 часа, но не и окончателната активност. Май ГЕРБ пак са включили на пълни обороти Костинбродската печатници на фалшиви бюлетини.

3

Виктор

преди 4 години

Ще ви представя една интересна и от никого не казана гледна точка.В сайта на Галъп може да видите разпределението на гласовете по градове, възраст, етнос, образование и др. При вид етнос, при българите, разликата между ГЕРБ и БСП е само 3%, а ромския и турския вот(т.е. купения вот) го обират ГЕРБ и ДПС. В София отново ако не са били ромите, ГЕРБ да са били дори на трето място след БСП и Демократична България. Така че преднината от 7% е заради купения *** вот, а реално е много по-малка.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Правят стЪКМистиката бе, човек!

1

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова броят при тази мижава избирателна активност, не ми е ясно. Три дни път с камили...